Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Piletiputka
Müüa Viking Line'i Helsingi pilet
 
Maarja 16. november 2011, kl 13.11
Soetasin Rimi-tudish-i kampaania raames Viking Line’i Tallinn-Helsingi/Helsingi-Tallinn pileti (Vautseri tingimused: http://tudish.estravel.ee/kampaania-tingimused/). Esialgne broneering on 18.11 kell 18.00 suunal Tallinn-Helsingi. Kuna ise piletit kasutada ei saa, otsin piletile uut omanikku. Ümber broneerimine peaks toimuma 24h enne esialgset väljumist. Kuna ise olen homme hõivatud, on minu poolt pileti ümbervormistamise võimalus 17.11 kella 9-ni hommikul.
Katsetasin Viking Line kaudu piletit broneerida – hinnaks sõltuvalt väljumisest 23-31 €. Oleks super kui pileti eest 10€ saaksin. Tingimisvõimalus. Kuupäeva saab muuta lisatasu eest 3,80€. Muid lisatasusid ei lisandu.
Tehing on võimalik teha ilma füüsiliselt kohtumata.

Maarja
 
Elu 22. oktoober 2013, kl 10.17
Nüüd 15okt2013 lõppes uus Helsinki piletite sadu Rimis.
Kellelgi vaja piletitest lahti saada - võib ühendust võtta
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!