Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Piletiputka
CityDance Stuudio kuukaart -46%
 
KadriSM 28. jaanuar 2012, kl 21.48
Voucher vahetatakse kuukaardi vastu tantsustuudio esmakülastusel ning kaart kehtib 1 kuu alates voucheri lunastamise hetkest. [b]Esimene külastus peab toimuma hiljemalt 31.01.12

HIND 29€
TAVAHIND 54€[/b]

Voucher sisaldab City Dance piiramatut kuukaarti, mis annab võimaluse osaleda piiramatult kõikides treeningutes ning 1 x nädalas PoleDance stiili treeningus

Voucher EI LAIENE juba City Dance Studio liikmestaatust omavatele klientidele

Naiselikult kütkestava City Dance Studio suurimaks uhkuseks on Pole Dance ehk postitants! Pole Dance on suurepärane alternatiiv aeroobikale ja jõusaalile. Endas tantsukunsti, sporti, koreograafiat ning akrobaatikat ühendav tantsustiil pakub partneriks ja võimlemisvahendiks posti, millega saab tantsida nii horisontaalsel meetodil (keerdliigutused posti ümber) kui ka vertikaalselt (akrobaatikatrikid). Pole Dance pakub peaaegu piiramatus koguses võimalusi oma tantsutehnika täiustamiseks ning jõu- ja aeroobsete harjutuste kooslus pakub Sulle tõelist ajakokkuhoidu, sest liigutuste mitmekülgsus võimaldab nautida samaaegselt kaasahaaravat, rütmilist ja efektiivset tantsulist treeningut!

City Dance Studios ahvatlevad Sind kaks avarat tantsu- ja treeningstuudiot, tantsupostidega stuudio, mugavad duširuumid ja saun. Stuudios on lai valik erinevaid ja mimekülgseid tantsustiile, millest iga kaunima sugupoole esindaja endale mõne võluva treeningu leiab.

Rütmidest haaratuna, tunned endas rõõmu tervisest, ilust ja enesekindlusest!

www.citydance.ee
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!