Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Piletiputka
Laulasmaa Spa sooduskaart
 
Gelli 28. veebruar 2012, kl 10.08
Pakkuda Laulasmaa Spa sooduskaart, kehtib kuni 16.03.2012, ühe öö majutuseks 2-le.

Laulasmaa Spa sooduskaart annab õiguse majutuda standard klassi kaheses toas üheks ööks koos hommikusöögi ning piiramatu vee- ja saunakeskuse kasutusega vaid 20 euro eest! Kaart kehtib pühapäevast neljapäevani.
Vaata lähemalt http://b u d u a a r.ee/Turg/kuulutus/1186455 ja tee oma pakkumine.
 
Melli 28. veebruar 2012, kl 10.28
Ei lähe sinna enam ka siis kui peale makstakse. Ei meeldi selline turundus nagu seal tehakse. Enne kui üks hea pakkumine otsa saab, on järgmine juba kohal. Viibides seal veendud, et sinule müüdud väga hea pakkumine pole üldse väga hea, vaid kui oleksid päeva hiljem tulnud oleks see veel poole parem. Ja hetkel vaadates... veel poole parem. Kui sellise moodusega loodetakse püsikliente saada,siis eksitakse. Lisaks liiga palju rahvast vee-ja saunakeskuses, liiga kallid ja mitte parimad protseduurid.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!