Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Piletiputka
Romantika pakett 2 inimesele hotell Salzburgis
 
birx 15. mai 2012, kl 08.49
Pakett sisaldab romantilist õhtusööki ķüünlavalgel ,ööd hotellis ja. Hhommikusööki.Täpsem info birgit.vilmer@mail.ee.Kehtib juuni lõpuni .Hind 36 eurot.
 
? 15. mai 2012, kl 10.01
Kas see on see soodusvautšeri värk? Neid kasutades pidi paljudes kohtades teenindus tavapärasest hoolimatum olema. Ise vaatasin talvel sõbrapäeva eel just sama hotelli sama pakkumist. Maksis 28 euri, aga ikka ei julgenud osta, sest ei olnud kindel, mis tasemega see "õhtusöök küünlavalgel" seal on. Olen mitmeid kordi Salzburgis seminaridel käinud ja ausalt öeldes romantilist õhkkonda seal nagu küll kusagil ei ole.
 
birx 15. mai 2012, kl 10.05
See on jah voutzer aga mina ostin selle innaga.Käisin seal ja teenindus oli supper.Kahjuks ei leidu aega enam minna.Selle raha eest on see väärt.
 
birx 21. mai 2012, kl 15.22
võin paketi ära anda ka 30.- eest.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!