Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Piletiputka
rumal küsimus
 
võhik 27. juuli 2008, kl 12.25
kust kohast võiksin osta piletit Tartust, et minna Tallinn-Helsinki, Helsinki-Tallinn. Vaja oleks juba sõita 2 nädala pärast. Kas kuskil Tartus müüakse odavamalt laevapileteid? Kui varakult peaksin pileti ära ostma?

Tänud ette!
 
Irvik Kass 28. juuli 2008, kl 11.12
Proovi mõnd turismibürood, nt bussijaamas asuvat Lõuna-Eesti Turismikeskust või Teelet Kompanii tänaval. Praeguste hindade kohta ei oska öelda, aga kui sõit on 2 nädala pärast, võiks ehk praegu piletid ära osta. Büroos osatakse ka laevaliine-firmasid võrrelda.
 
konn 28. juuli 2008, kl 15.39
osta otse laevafirmast-interneti teel on kõik võimalik. Või helista nende piletumüügitelefonidele. Kui end ka kliendiks teed-saad allahindlust.
 
milleks paberil pilet? 28. juuli 2008, kl 22.21
kui sõidad vikinglinega, võta nende kodukas ette.
kui lindaga, siis nende.
jne
kokku käib tln-h vahel vist 5 või 6 firmat: vikingline, lindaline, superseacat, tallink, eckeröline ja üks oli vist veel.

iga laevafirma lehel saab pileteid broneerida. ja ka kohe internetipanga kaudu maksta. e-mailile tuleb broneringukinnitus ja trükid selle välja. ja maksekorraldus, kui ei teinud makset laevafirma lehel asuva pangalingi kaudu.

kui printerit pole, piisab vikingis ka broneerimisnumbri üleskirjutamisest.

loed kogu meilile pärast maksmist tulnud info läbi: mis terminali mis kellaks kohale peab minema ja lähed. id kaart või pass näpuvahele ja broneringukinnitus või number ka. esitad need ca tund-poolteist enne laeva väljumist kassasse ja saad kätte nii pardakardid kui ka söögi- või autopiletid (kui ka need neti tel tellisid-ostsid)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!