Aga mina ei saa aru, kuidas nii suured lapsed takistavad tutvumist? Mul endal 12 aastane poeg. Tegemist juba sedavõrd suure lapsega, et kui tekib mõnel õhtul soov välja minna, ei ole isegi lapsehoidjat ju enam vaja! Ja kui ma mõnikord olen hommikul väsinud, toob ta pannkoogid mulle voodisse! :) Ja kui ma olen kurb, ütleb, et "emme, tead, mis selle vastu aitab? Kutsu mõni sõber külla, see teeb kindlasti tuju heaks!" Ja nii, nagu käivad sõbrad külas mu lapsel, võivad ju minulgi käia! Ainuke, mille kord selgeks tegime, oli, et kui ma peaksin kellegiga "sebima" hakkama, siis ütlen seda ka oma lapsele - siis ta ei pea igat meestuttavat kahtlustama! :D Kahe üksioldud aasta jooksul ei ole ma siiski kohanud kedagi, kellega "sebida"..
Tegelikult, mu 12 aastane mõistab ülihästi, et inimesed ei ole loodud üksi olema ning üks väga hea sõber kuluks mullegi ära! Liiatigi, nii vanal on juba endal väikestviisi "suhteprobleemid", mida koos arutame - seda enam mõistab ja julgustab ta mind suhtlema teistega!
Seega, tehke mulle palun selgeks, kuidas nii suured lapsed takistavad uute suhete loomist??!