kah üksikisa, ära üldista! mina näiteks olen veendunud, et üks väheseid tõelisi asju siin ilmas, mis midagi ka väärt, on armastus. loomulikult on see olemas. kiim? noh, see rohkem vaimse arengu ja iseloomu küsimus, kas selle all kannatada või mitte. on täiesti kontrollitav füsioloogiline nähtus muide ja mittemidagi sellist, mis inimese elu peaks dikteerima.
pean ütlema, et oma isiklikul mättal pidin sind lugedes parasjagu pettuma - mõtlesin nimelt, et ma ise peaks uuele suhtele mõeldes ehk just üksikisade poole vaatama, kuna lapsi juurde ei soovi ning peaks leiduma üksikisasid, kellele samuti omadest piisab, ning mis peamine, arvasin, et üksikvanemad saavad paljudes olulistes asjades paremini teineteisest aru, on teatav ühisosa juba olemas, kuid jah, ei osanud arvata, et kiim võib ka üksikisal endiselt olla esiplaanil ning arusaamine armastuse olemusest ikka sedavõrd lapsekingades. lapsed on ju ometigi parimad armastuse õpetajad meile;) kuid lapse käest kinni hoidmine on siiski midagi muud, kui hea vaimne klapp ja hingeline side võrdväärse partneriga - üks ei saa mingi valemiga asendada teist, vastasel korral sõltud ju emotsionaalselt oma lastest, ehk sätid oma hingelise poole neile koormaks, mitte ei paku omalt poolt kasvamist ja tuge. vanema hineline rikkus ja rahulolu on lapse arengus olulise tähtsusega ja mina tunnen pigem, et seda on üksi, ilma kaaslaseta teinekord raske saavutada. aga ma olen ka juba pisut üle 40, sa vist noorem inimene. igatahes kui leidub siin üksikisa, kes mu arvamust jagab ja huvi tunneb, võib jätta kontakti. vaatan siia mõnikord.