valesti arvad
lihtsalt jah ei osanud näha ette sellist asja, et mees ei oska isa olla.
mees nägi ja võttis lapsi pigem võistlejatena.
nt oli mehele tähtsam saada kätte oma sex ka siis kui paarikuune tita nuttis sealsamas kõrval. Peale sexi võis siis lapsega naine tegeleda.
Lohutasin end sellega et mehel on vajadused ja no tema pingeline ja raske töö
Kui laps hakkas saama muid toite juurde, büreed jms siis tahtis mees ka sama toitu.
Võtsin seda algul naljana.
Kui ootasin teist last siis juba hakkasin mõtlema.
Aga kuna mees oli nö tol ajal sellisel ametikohal, et ma oleks pannud ta piinklikku olukorda ja teinud häbi siis jah ei julgenud kusagile minna ise
Kuigi jah kergem olnuks ühe, kahe, kolme, isegi nelja lapsega endal kui siis lõpuks neli last käekõrval ja viies veel oodatav..
Aga ei julenud kusagile minna ka siis
Aga nii see elu läks, olen südamest tänulik sellele teisele naisele, kes sis lõpuks mehe töökaaslasena temasse ära armus ja kui mees algul oli nö käima peal sis talve saabudes kolis uude perre elama.
Kuid seal peres olid ka lapsed, kes vanemad meie omadest ja seetõttu julgesid oma arvamust välja öelda nii tekkisid probleemid ja lõpuks mees taas leidis uue kodu, seekord endast 10a vanema leskproua elamises. Elasid kenasti pea 20 aastat kuni surm neid lahutas. Leskproual oli ka laps, kuid selle lapse lapsed olid samavanad kui minu lapsed
Lastega mees ei kohtunud
Ma ei tulnud selle pealegi aga nüüd küll oskan soovitada teistele, et ärge kunagi looge suhet/ peret mehega, kes on olnud oma peres ainus laps.
Selisele mehele sobib vaid temast vanem naine, kes oleks nii naise kui ka ema eest.