Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üksikvanem
laps läheb peole...
 
ema 24. oktoober 2010, kl 11.05
...viinapudel kotis. No mis laps ta enam- 18 täis, aga siiski...Ma ei oska seisukohta võtta- kas vihastada ja karjuda, moraali lugeda, mitte välja teha? Hea, et usaldab, ütleb ausalt, et nii ja naa, aga mina valutan südant, et mis ema ma olen, kui lasen lapsel vabalt viina juua. Kõik ju võtavad- on see mingi põhjendus? Mismoodi olete käitunud teie?
 
ema 24. oktoober 2010, kl 22.01
Peaksid laskma 18 aastasel lapsel tunda ennast vabana . Pead lihtsalt teda usaldama .
 
eh 29. oktoober 2010, kl 23.02
Minu ema on ka selline, kes paanitseb, kui alkoholipudelit näeb. Ei suuda siiani uskuda, et pesamuna on juba ammu täisealine ning suudab ennast kontrollida. Tagajärg on see, et pean varjama oma tegemisi tema eest sama moodi nagu teistmeeaski. Tüütu. Lase lapsel elada ja kogeda.
 
Juurikas 01. november 2010, kl 11.27
Hmm, no tuletage oma noorust meelde ja seda, kuidas siis peod olid. Ei mäleta, et mingigi pidu 18-selt oleks olnud "kuiv" vaatamata tollal kehtinud kuivale seadusele :)
Vaevalt, et "bingo" lauamäng 18-seid paelub..
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!