Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üksikvanem
just.ee
 
kirjatsura 01. november 2010, kl 22.28
just.ee lehel on üleval elatisvõlglaste nimekiri, lahe...
sinna võiks teha nimekirja neist fimadest kah, kes sellistele ümbrikupalka või üldse mustalt palka maksavad ja võlglasi peidavad, jättes lapsed paljust ilma ning soodustavad kohustustest kõrvalehiilimist.
 
? 02. november 2010, kl 22.51
ja kuidas selleni jõuda? kehtestada kõigile eesti asutustele ja ettevõtetele määrus ja miks mitte, informeerida muuhulgas ka välismaiseid, kohustusega jälgida seda nimekirja ning koheselt teavitada sellisest inimesest?
 
just 03. november 2010, kl 17.57
Ma tean mitmeid inimesi, kes töötavad mustalt, et mitte maksta tagasi laene, pääseda elatise maksmisest jne. Asutused võimaldavad ja soodustavad sellist pettust makstes sellistele, kas ümbrikupalka või pole sellist inimest üldse tööliste nimekirjas. Nii et mõlemad petavad, nii asutus, kui inimene. Inimene ei maksa tulumaksu või maksab miinimumi, asutus ei maksa töötaja pealt sots. makse. Lapsed on elatisest ilma ja inimest usaldanud asutused on oma rahast ilma. Puhas vastutustundetus ja pettus igatpidi. Miks mitte sellised asutused vastutusele võtta ja häbiposti panna.
 
justile 04. november 2010, kl 00.05
ja sinu kodanikukohustus on avaldada selliste inimeste ja asutuste nimed. ütlesid ju, et TEAD
 
just justile 04. november 2010, kl 22.04
Ja edasi? Avaldan nimed kellele? Kui asutused on nii toiminud aastaid, siis tekib küsimus, kus on kõigi nende asutuste silmad-kõrvad, kes selliste asjadega tegelema peaks ja keda ausad maksumaksjad üleval peavad?
 
kah tsura 05. november 2010, kl 00.01
Kas kirjatsura laste isa on kah justi lehel üleval?
 
eelmisele 05. november 2010, kl 00.34
aga sinu nimi, kas on seal kirjas?
 
? 05. november 2010, kl 00.38
Ausaltöelda väga nõme on, et sinna nime kirjapanemiseks peab ema tegema täiturile avalduse. Kas ei peaks piisama sellest, et täiturile on tehtud avaldus täitemenetluse algatamiseks??? See nimekiri on ju ometi ka täitemenetluse osa, selle peaks täitur tegema koheselt, kui mingi aja jooksul pole mees nõuet täitma asunud. See peaks olema täituri kohustus, mitte aga ema vastutusel manguda, et nimi üles pandaks, et oleks jälle, milles isad.ee saaks emasid süüdistada?
 
ml 07. november 2010, kl 15.57
imelik, et seal on ka kuulsamaid nimesid. ja häbi neil ei ole, et on lapsed valmis vorpinud ja kasvatamist ei maksaks muidugiloota, aga no toetagu siis vähemalt. südametud inimsed. need peaksid kohe seadusega ära kastreeritama, et järglasi juurde ei saaks toota, kellede eest ei viitsita hoolitseda.
 
Aike 08. november 2010, kl 18.25
Arvate et, nimekiri (olgu kus ja milline) paneb kedagi oma teenitud raha välja käima??
Nii kaua kui on võimalik ei maksa keegi neist olgu mees või naine oma lastele mitte sentigi, kui seda pole vabatahtlikult tehtud siis mingi nimekiri ei pane kedagi tegutsema.
Kurb?? On küll kuid see läheb mööda. Lapsed kasvavad ja moodustavad omad pered ja omad maksud. See kas nad oskavad seda paremini või halvemini teha on meie kasvatahate teema. Pole ju ühest retsepti et, teeme nii siis on kõik hästi. Kõik tuleb ise õpida ja kasvad koos lastega pisut paremateks ja arukamateks.
 
irw 03. detsember 2010, kl 16.06
aitavad need nimekirjad ikka küll, minu eks hakkas kohe maksma, kui ähvardasin ta nime rongaisade listi lisada. usun. et nii mõnigi firma mõtleks enne, kas võtta inimene mitteametlikult tööle, kui igaüks sellest netist lugeda võib. imago loeb ju, mõtle, kui sa ei saa firmale tellimust, sest sa peidad oma tiiva all ühte elatise maksmisest kõrvale hiilijat või muidu võlglast.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!