Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üksikvanem
Uus koht
 
Aike 26. november 2010, kl 21.23
Nüüd siis elatisraha võlglased uues kohas ja viisakamal kujul üleval.

Lugedes seda nimistud avastasin tuttava sealt. päris ehmatav oli lugeda nime millest pean väga lugu. Inimene sellest muidugi minu silmis ei muutu aga jah seal ta on ja eksitust ei saa olla. Usun et, ta peatselt sealt kaob, majanduslike probleeme sel küll ei ole kohe kindalasti.

http://www.kpkoda.ee/content/avaliku-poole-lingi...
 
- 28. november 2010, kl 23.17
Seal on ka Mart Viisitamm kirjas. Mis teema sellega on? Ma arvasin, et ta on ikka oma naisega koos.
 
Aike 30. november 2010, kl 11.31
No aga võta uuri kui rahu ei anna. Mind jätab see nimi küll külmaks.
Teema on selles ei nimekirjal uus aadress.
 
vahva 30. november 2010, kl 11.51
Olen mõelnud, et mis inimesed need küll on, kes lahku minnes peavad elatist läbi kohtu taotlema. See kõneleb saamatust naisest, kes oma meest ei tundnud enne lapsetegemist või ei oska normaalselt selgitada, et lapsed peavad edasi elama ka siis kui lahku on mindud.
Iga nime taga peaks olema ka teinepool, kes seda elatist nõudnud on, häbipost mõlemile.
 
Aike 30. november 2010, kl 19.11
Arva mida soovid. Tulnud elanud minu ja paljude teiste elu ja siis tule ja seleta.
vahva palun ära võta sõna teemal millest sul puudub isiklik kogemus (minu elust) või on sul kergemalt läinud.
Tüli kiskumine on äärmiselt ebaviisakas.
 
erinevaid 14. jaanuar 2011, kl 01.57
naisi on olemas.Minu tutvusringkonnas on naine kes tegi mehega kolm last,Siis arvas et mees ei sobi talle ja ajas mehe minema.Hiljem saime teada ,et tal juba tükk aega romaan kestnud teise mehega.Nii kui vana mees jõudis oma asjad ära viia ,kuid unustas midagi maha ja läks mingi aeg seda ära tooma,avastas ,et tema koha oli sisse võtnud juba uus mees .Aega selleks ei läinud kuudki. Vot siis hakkas tramburai pihta . Kisa oli suur,naine võttis lastelt isegi isa perekonna nime ära , ja vormistas oma nime peale,sest nad ei olnud abielus.Lõpuks hakkas veel nõudma ka laste isalt alimente ,mida muidugi laste isa ei maksa sest ühtegi last tema nime peal ju ei ole,vaid nõuab dna testi,mida naine aga pole nõus tegema. Mees endale uut naist leidnud ei ole,aga kogu aeg räägib .et lastest on kahju.Tahab midagi ettevõtta ,aga kuna selle naise uue mehe pärast on tal niigi palju probleeme, sai endale tingimused kaela viieks aastaks,sest kohus usub ikka laste ema,siis praegu on ta loobunud võitlemast,kes see hullu pärast ikka kinni tahab minna. Hing on sellel mehel laste pärast haige.Räägib ,et maksaks alimente aga kuna selle naise uus mees kuskil tööl ei käi, siis tema teda söötma ei hakka.Naine käib ise tööl ja ümardab uut meest rohkem kui lapsi.Lapsed peavad seda uut meest isaks kutsuma.Lastel on keelatud suhelda isa poolsete sugulastega. Aga küla on väike ja info liigub.Nii et kõik ei ole kuld mis hiilgab.See on tegelikult võigas värk,kuidas see naine käib veel püstipäi,umbes nii ,et tema on kõige korralikum küla peal,teised on nõmedad topivad oma nina sinna kuhu vaja pole ja ei oska oma elu elada.Kõigile räägib kuidas lasteisa lastest ei hooli ja ei toeta teda rahaliselt. VAAT SELLISTE NAISTE PÄRAST ONGI SEE NIMEKIRI SEAL LEHEL.
 
maksab see, 15. jaanuar 2011, kl 10.36
kes lastega koos elab ja punkt!
 
eelmisele 16. jaanuar 2011, kl 10.58
ehk siis see kes k**ib? sain ma õieti aru? Irw :) Mehed ja nende väiklane mõtlemine..
 
kahjuks 16. jaanuar 2011, kl 16.01
Kahjuks kirjeldab "erinevaid" sageliesinevat olukorda. Naine arvab, et laste isa peaks üleval pidama nii lapsi, teda ennast ja loomulikult tema uut (sagedasti töötut) meestuttavat, kes kodus nüüd peremeest mängib. Ja kui mees seda ei taha teha, sest ta teab, kuhu tema raha kaob, siis - nimi internetti! Ja tõepoolest - ise veel uhke pealekauba. Näe- tegin lapsed sellise mehega, kellest nüüd üldse ei hooli! Olen alles beib!
Kommenteerija "erinevaid" kirjeldab väga tõetruult mitut perekonda, keda tean.
 
Aike 16. jaanuar 2011, kl 21.29
See teema ei ole siia tehtud selleks et, kuulata kellegi eluligu või viltu minekuid.
See on lihtalt informatsioon ehk on nüüd see selge.


Tee kirumise teema ja kiru seal nii kuidas jaksad.
 
tütre ema 02. aprill 2011, kl 10.45
Mina olen arvamusel, et kui laps on koos valmis tehtud, siis tuleks ta koos ka üles kasvatada. Kui kooselu on võimatu, siis peaks enamuselt puuduv pool selle rahaliselt katma. Kui riigi poolt on ettenähtud elatist ühele lapsele minimaalselt 2000.- (vanas vääringus), siis normaalne lapsevanem prooviks seda maksta. Pole tähtis olukord, laps(ed) pole ju milleski süüdi.
"erinevaid" jutu puhul on muidugi arusaadav, miks mees soovib teha dna-d ja sellisel juhul sooviks mina ka dna testi teha ja seni kuni kohus käiks, seni keelduks maksmast. Kui sul pole midagi varjata ja põdeda, siis pole põhjust ka lasta lastel dna testi teha...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!