Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üksikvanem
Yksikvanem ja uus suhe
 
kagu 29. november 2010, kl 01.44
Tere,
Selline rumal teema, et kas kellegil on kogemusi, et kui uus inimene tuleb ellu ja tahab ka kohe ja nyyd veel lapsi saada, et kuidas te kaitunud olete. Situatsioon endal nagu raske olnud 10a ja nyyd nagu saaks korraks vabamalt hingata. Samas on reaalne, et elama peaks siis nagu 6 inimest sinu palgast, et praegu on nagu 4 inimest.
Ytleme, et mõtlikuks võtab.
 
EHH 29. november 2010, kl 02.51
Saada see süüdimatu spermaprits kiiresti nelja tuule poole.
 
mina 29. november 2010, kl 09.21
Arvan ,et ei kui ei taha ei pea ja kui kokkuleppele ei jõuta siis ei ole õige suhe.Võta rahulikult ja jälgi olukorda ,kiiret ei ole kuhugi.Jutt suht segane pregu toidad sina nelja inimest ,tulevikus töötu mees ja üks laps juures või.Sel juhul pole siin üldse midagi arutada..
 
hmmm 29. november 2010, kl 10.47
Kas teemaalgataja on meesterahvas? Tegelikult ükskõik, mees või naine. Kui sult kiirkorras last tahetakse, loobu sellest suhtest. Peret nii ei planeerita.
 
tule appi! 29. november 2010, kl 18.25
Ise juba oled vallasema ja kohe veel uut (vallas)last tarvis! Kasvata enne olemasolevad üles!
 
nm 30. november 2010, kl 18.19
eks sa vali siis - kas veel üks laps või elad üksikuna elasi ja saad kaaslaseks neid kes keppi teevad aga koos elama ei hakka .
juhul kui tahad püsisuhet ja alatiseks siis laps on hädavajalik, sest kui ka laps ei ühenda siis ei ühenda teid mitte miski.
ma ise küll ei kujutaks kooselu naisega,kelle puhul tuleks võõraste lastega tegeleda ise lapsi mitte omamata .
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!