Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üksikvanem
rongaisa tahab advot!((nais))
 
kolla 02. detsember 2010, kl 21.26
küsimus lihtne!!! 10 aastat hiljem ilmus tutt ja küssas pappi!!!rsk!!!kas vara vaja kantida!????? OK! selgituseks! 10 aastat tagasi olin rott:ei käinud Dubais,EI OLNUD MAJAS SOOJA VETT JNE!!lEI OLNUD ,MIND VAJA!!!!nüüd uus elu ja lapsed!kasvatan nii oma ja naise(ka ju oma)last!! kellelgi läks firma koos ülbusega sohu! nüüd mina rataste vahel!!kurat!!!
 
vastus 02. detsember 2010, kl 22.25
kui rott olid, siis sul ei olnud pappi ja ei olnud mõtet küsida. nüüd on, siis oleks nagu aeg hakata oma lapse söögi, joogi, riiete ja kodusoojuse eest ka maksta. kogu see aeg on seda naine teinud, sest sina olid ju ROTT. oleks varem meheks hakanud, oleks ikka maksnud ju.
 
vastusele!!! 02. detsember 2010, kl 22.39
lasen panna lasen jne.... hiljem küsin pappi!!kas see on aus??saVASTUS oled vist kiunuja vanamutt!!!!???rõõmuks,sulle::::::kasvatan mitut last!!! HOMME JÄLLE SUUSKAME!! KÜSSA oli asjakohane,mitte kiunujatele närimiseks!ABI IKKA OODATUD!!
 
Scarp 03. detsember 2010, kl 09.26
Küsida ju võid, ka abile loota, kuigi selle saamises pole ma nii kindel, aga küsida ja rääkida tuleb puhtalt ja selgelt, korralikus eesti keeles.
Mida aga sina teed, kas ja kuidas peaks seda mõistma?
 
m 03. detsember 2010, kl 17.06
mingi hull vist lahti !
 
appi 03. detsember 2010, kl 22.07
Mees, väljenduda sa küll ei oska. Sul läheb tarka juristi vaja, parimat, mida raha eest saada võib. Tasuta võime sind nõustada niipalju, et 10 aastat tagantjärgi sa maksma ei pea. Ülejäänu lase /advol/ korda ajada, siis sa teda ei leia.
 
vastus 04. detsember 2010, kl 00.49
ma ei näinud küsimust kuskil kusjuures. seepärast ka selline vastus. aga jah - kui sinu jagu ja naine läheb kohtusse, siis tuleb maksma hakata. mis sest, et homme oma lastega suusatama lähed. kusjuures seda, kes ei ole sinu oma ja sinu nimel, ei peeta sinu ülalpeetavaks. selle jaoks on tema oma isa.
 
holla 04. detsember 2010, kl 20.10
teemaalgatajast võib ka nii aru saada, et tema kasvatab lapsi ja naine nõuab raha...
no ma ei tea, see pole võimatu ja tal pole nõudmiseks alust, kuid ma ikka ei usu, et teemaalgataja lapsi kasvatab, sest nii segaselt ei saa ju normaalne inimene väljenduda.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!