Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üksikvanem
elatisraha mitte maksmine
 
Ema 06. aprill 2011, kl 08.36
Meie lahku minekust on juba aasta kuid nüüd lõpuks sai see ka ametlikuks ja ma nõusutusin miinimum elatisega. Selle aasta jooksul ei toetanud ta ühegi sendiga oma last ja nüüd üritab ametlikust elatisest kõrvale hiilida. Mis õigused mul on või mida ma tegema peaks? Kas kohtutäituri poole pöörduma või lausa kohtusse?
 
hm 06. aprill 2011, kl 09.53
kui elatis määrati kohtuotsusega, siis otse täituri juurde lähedki selle otsusega. aga kui teil oli omavaheline kokkulepe, siis anna kohtusse.
 
Ema 06. aprill 2011, kl 10.38
notariaalne leping
 
triv 16. aprill 2011, kl 18.12
notariaalne leping sundtäidetav - seega sea sammud täituri juurde. Võta kaasa ka pangaväljavõte (kui oli kokkuleppes lepitud tasumine pangakontole), tõendamaks millal maksed lakkasid ja väljaarvestamaks kui suur võlasumma
 
kiira 25. aprill 2011, kl 21.56
ootasin peale kohtutäiturile andmist 4 aastat, aga siis tuli taganärgi kõik maksmata aastad. kuid nüüd pean ma selle pealt tulumaksu maksma tuludeklaris.
 
to kiira 26. aprill 2011, kl 10.02
kui sul elatis tagantjärgi tuli selle aastanumbri sees siis eipeagi sa mingit tulumaksu sellelt maksma. kui aga veel eelmise aasta sees siisjah pead maksma
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!