Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üksikvanem
Mismoodi oleks kõige parem lapsele?!
 
Grace 28. aprill 2011, kl 21.41
Olen olnud üksikema juba 6 kuud ning sellega leppimine võttis minu jaoks ikka mitu kuud aega-pidevalt helistasin eksile ning palusin et tuleks tagasi ning meil olid tülid sellepärast. Siiani igatsen teda ning sooviks et ta tagasi tuleks. Arvatavasti ta lahkus sellepärast et ta ei suutnud mind enam välja kannatada sest põdesin sünnitusjärgset depressiooni. Nüüd paar päeva tagasi sain teada juhuslikult kellegi kolmanda käest, et tal on uus naine koos 11 kuuse lapsega ning see on kestnud juba viimased 4-5 kuud. Varem ta käis last vaatamas iga nädal ja 3 x kuid nüüd juba viimased kuu aega pole üldse. Raha ta maksab, selles mõttes on ta aus inimene.Ma muretsen just sellepärast et laps millegist ilma ei jääks. Ma ei tea mismoodi peaksin edasi käituma, kas talle meeldetuletama et tal on veel kusagil üks, kes ootab issiga mänguväljakule minemist või lasta sellel asjal lihtsalt minna ja koguda raha lapsele tulevikuks?! Ta pole ise rääkinud sellest mulle ja teda tundes usun, et ta ei teeks ka seda kunagi, arvestades asjaolu et ta pole siiani öelnud miks ta päev peale isadepäeva võttis asjad kaasa ning kolis välja. Ehk tuleb veel mees kunagi koju tagasi?!
 
uus meremaa 29. aprill 2011, kl 13.44
Kui kohusetruu mees uksest välja astub, siis jäädavalt. Pealegi on teda uus pesake ootamas. Erinevalt sinust läheb mees eluga edasi. Jättes vana logiseva suhte ja pühendudes uuele norm suhtele.
Enesekindlal, tõsisel mehel on raske taluda kontrollijatüüpi võimutsevat ja sealhulgas tujutsevat naist.
Teie ühisele lapsele on parim, kui oled pisikesele väga hea emme ja võtad elu nii nagu see kulgeb. Kättemaks ja intriigid on lapse suhtes kõike muud kui parem.
 
jjj 29. aprill 2011, kl 21.15
kohusetruuks sellist meest, kes oma lapse hülgab, küll pidada ei saa. ükskõik, millised on mehe suhted lapse emaga. milles siis laps süüdi on või kudias tema on halvem kui uue naise laps?
ega vägisi armsaks ei saa ja vägisi isaks ka ei saa sundida. ju siis valisid vale mehe.
 
Grace 29. aprill 2011, kl 22.40
No tõesti kohusetruuks ei saa küll nimetada sellist meest, kes jätab just nimelt kohustuse hoolitseda oma lapse eest kellegi teiste hoolde. Ei ole tal sooja ega külma kas lapsel on kõht täis ja riided seljas. Kuidas minna eluga edasi, kui liigun trajektooril kodu-pood-mänguväljak-kodu-voodi?! Ega rohkem ei jaksaksgi. Loomulikult mees leiab uue armastuse sest tal pole ju kohustust ega ka muret väikese inimese ees. Ta on ju vaba. Kui oleks mees enesekindel siis ta näeks ka vaeva eelmise suhtega, mitte ei läheks kergema vastupanu ning ei loobuks poole peal. Iga suhe kujuneb nii välja, kui palju panustatakse. Ma ka ei saa aru, milles siis meie laps süüdi ning mille poolest selle teise naise laps parem?! Ehk oleme lapsega liiga igavad ning teine on uus ja huvitav.
 
jjj 30. aprill 2011, kl 17.41
unusta praeguseks mehed. ja keskendu lapsele. kui uus armastus tuleb, siis ta tuleb, aga meeleheitlikult seda lapse kõrvalt otsida küll ei maksa ja masenduda. naudi oma lapsega koosolemist ja kasvata temast hea inimene!
 
takkajärgi tarkus 30. aprill 2011, kl 23.06
Kui kaua teil see sünnitusjärgne depressioon kestis? Kui vana laps on? Kui mees läks minema,siis uus naine järelikult oskab teda paremini kohelda. Lapsega ühtki meest küll kinni ei hoia. Kui ta maksab raha,siis on teie asi vaadata,et lapsel oleks toit laual ja tuba soe ning riided seljas.Viriseda pole mõtet. Ei usu,et ta tagasi tuleb. Mees on ju ka kõigest inimene! Naiste elu ongi selline,sest paljusid mehi lapsed ei huvita ja kui te ei taha last lastekodusse panna,siis tuleb laps ise suureks kasvatada.
 
n38 10. mai 2011, kl 14.01
Sa Grace ole üsna rahulik, ei ole see võõras laps sellele mehele tegelikult mokka mööda ühti, lihtsalt hetkel naisega uus ja kuum suhe, küll see üle läheb ja astub jälle edasi uue juurde. Mis puutub sellesse, et kas mees sinu juurde tagasi tuleb....pakun välja, et ei tule ja kui see ka juhtub, siis usu mind, et see suhe läheks lõhki ikkagi.
Miks paljud kommenteerijad arvavad, et uus naine ja uus suhe on paremad kui see vana? ....see pole ju reaalsuses kaugeltki nii, alati on erandeid kuid reeglina ootab ees uus ämber, sest rutiin tuleb igas suhtes....ja nii need mehed siis vinguvadki, et jama ja vilets elu ning astuvad aga uue ja ue ja uue järgneva naise juurde...mõnele poetavad mõne tite kah jne.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!