Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üksikvanem
Üksikisad ....
Mainaine 19. mai 2011, kl 19.30
Tere.
Olen 34 aastane üksikema.See tähendab et olen lahutatud ja kasvatan üksi 5 aastast tytart.Oleks tore mõne üksikisaga suhelda , tutvuda.
 
Madis 20. mai 2011, kl 08.11
Enamik üksikuid lastega inimesi pole üksikvanemad, kuskil on ikka teine vanem ka.
Nii mulgi. Mu lapsed aga just kasvasid välja laste east, kuigi veel koolis käivad ja ülalpidamist vajavad.
Samas olen ma nii egoist küll, et tahan edaspidi veel ainult oma tulevaste lastelastega tegeleda ja võõraid lapsi oma argipäeva ei taha.
 
ka üksik ema 21. mai 2011, kl 07.05
minu lapsed olid juba kodust välja läinud kui lubasin endale kaaslaseks mehe, kel ka eelnevalt abielust täisealised lapsed.Kuid asjaolud kujunesid nii, et minu poolt oli võrdne siuhtumine meie mõlema lastesse ja hoidsin ka tema laste lapsi, nad olid suvel meil ja siis kui haiged olid ja lasteaeda ei saanud.
Mehe poolt aga täuelin ignoreerimine minu laste suhtes kuigi nad käivadmeil külas ja siis küll mees leiab igasuguseid töid mida neil vaja teha oleks või kus nn materiaalset abi vaja, et nad siis toetaksid.
Mehel ümmargune sünnipäev tulemas ja soovis sinna vaid oma sugulasi ja omi lapsi, minu lastest arvas, et need talle võõrad.... Palusin mehel välja kolida, kuid tema lapsed ja lapselapsed suhtlevad minuga endiselt edasi...
 
Wiki 21. mai 2011, kl 09.45
Üksik ema! Mis see nüüd siis oli???
Fakte võite mujal kommenteerida,aga teise inimese tutvumis kuulutus ei ole mitte see õige koht.

Piiis!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!