Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üksikvanem
kuidas edasi.
 
haigehing 26. mai 2011, kl 22.38
kuidas saada yle mehe reetmist,mees kes 2 aastat tagasi väitis mulle nii suurt armastust ja tahtsi lausa abielluda,keeras nyyd mulle ja pojale selja.Mingi teise naise pärast.Ta väidab ise et ei tunne minu vastu enam midagi.Kuidas saavad tunded nii yleöö kaduda kui ilmub m6ni teine naine silmapiirile....Tean sellest tema teisest suhtest juba natuke rohkem kui kuuu...Ta on mind ka varem petnud aga sis ei ole tal olnud midagi kindlat v6i vähemalt mina ei tea sellest....Nyyd aga ytles ise et tal teine suhe...Elame yhes korteris aga näen teda kodus nädalas ehk korra...See teeb haiget..
 
kurrrb lugu 26. mai 2011, kl 23.20
Aga miks te siis ei abiellunud, kui tahtis? Mitte et see oleks takistanud inimesel "uut armastust" leida, aga..?
 
mikka 27. mai 2011, kl 13.38
lits mees lihtsalt. kas ise tõmbasid ka ta teiselt ära/jättis sinu pärast teise maha? kui jah, tee omad järeldused. tagasi ta vb tuleb, aga petab jälle, set ta ongi selline mees. soovitaks sul eluga edasi minna.
 
haigehing 27. mai 2011, kl 15.06
to kurrrb lugu.Seda mix me ei abiellunud teab ainult tema,arvan et siin on kergelt mängus ka tema 6de,kes ikka rääkis alati et teil ole m6tet kiriklikke pulmi teha jne...Talle on nimelt oma õe arvamus nii tähtis...juu sis tema jaox on abielu nali ja pere ja lapsed....
to Mikka.
Ei mina ei ole teda kelleltki ära v6tnud,minu teada oli ta vaba sis kui mina temga koos hakkasin olema,pigem oli vastupidi,mina jätsin tema pärast oma eelmise elukaaslase maha.No meie suhted olid ka eelmie elukaaslasega väga keerulised,meil oli väga suur vanusevahe,l6pux hakkas see mind piinama.Mina pole kordagi oma lapse isa petnud,isegi mitte flirtinud teistega.Hoolisin tast t6esti.
 
küs 27. mai 2011, kl 19.09
kui vana laps on? ja miks te veel koos elate kui tal teine on?
 
teemaalgataja. 27. mai 2011, kl 19.24
laps ei ole veel syndinud,peax igahetk syndima.elame koos sest hetkel ei ole mul kohta kuhu minna.Kui saax kool läbi saaxin ära kolida soome.Kui ta seda teist mulle ytles sis kysisin kohe,et millal ta tahab korterit vabax saada,tema ytles et ei peax ma kuhugi kolima hakkama..ei saa nagu ise ka aru..
 
Kurrrb lugu 27. mai 2011, kl 22.47
Mhh, loodan, et laps ei olnud planeeritud..

Kiriklikke pulmi pole kellelgi vaja teha, kes usklik pole (või olete?), aga kui inimene ikkagi armastab ja on oma südames kindlalt oma valiku teinud, siis miskisuguse õe arvamus seda otsust küll ei muuda. Küsisin sellepärast, et mulle endale ka üks pupujuku ajas kunagi samasugust abiellumise juttu. Ilmselt lihtsalt selleks, et arvas, et iga naine igatseb taolist jampsi kuulda :). Kosimist kui sellist muidugi kunagi ei toimunud :).

Aga tunded võivad üleöö kaduda küll, juhul kui nad kunagi eriti tugevad pole olnudki... See ei tähenda, et tunded uue "leiu" vastu on nüüd need kõige õigemad ja lõplikud. Oled päris noor inimene alles ja eeldan, et see su tüüp on umbes samaealine? Loomulikult võib talle uus tšikk tunduda huvitavam ja ahvatlevam kui kodus ootav rase. Kahju küll (ja lausa jube), aga sarnaseid teemasid võib siit foorumist iga päev lugeda, et ju siis elu käibki nii :S. Palju jõudu ja tervist sulle ja peatselt sündivale lapsele, olen kindel, et saate omapeadki hakkama ja veel palju paremini.
 
teemaalgataja 28. mai 2011, kl 00.16
to kurrrb lugu.
K6ige imelikum ongi selles et laps oli planeeritud,tema poolt oli just nagu väga suur surve last saada.see selle asja juures k6ige imelikum ongi?Tundub et sellel mehel on siiski täiesti pohhui isegi sellest lapsest.Praegu kui uus voodisoojendaja on olemas ei tunta yldse huvi kuidas läheb,kas meiega k6ik korras jne...Kuigi isa räägib et armastab väga oma poega jne...ei tundu see enma yldse usutav,nii kurb on m6elda et mees kes nii väga last tahtis,unustab nyyd uue voodissojendaja tekkides ära peaaegu et kogu lapse olemasolu....Ma ei suuda seda lihtsalt uskuda.ja mees on t6esti minust paar aastat vanem,23 saab.et ilmaselt oleks see loll lootus et laps teda kuidagi muudax.!?
 
noor isa 28. mai 2011, kl 04.45
Sa ei ole praegu eriti atraktiivne voodipartner, ju nii noor tuulepeast isa ei suutnud see pool aastakest oodata. Enne kooli lõpetamist last planeerida oli küll rumalus, aga nüüd pole aeg takka järgi targutamiseks, ole tubli, sünnita kena poeg, loodan, et lapse isa on nõus ilma kohtuta isadust tunnistama ja elatusraha maksma. Kui ei, siis tuleb sul kohtuteed käia. Millest Sa praegu elad üldse, kui õpid alles ja mees minema jalutas?
 
teemaalhataja 28. mai 2011, kl 15.46
to:noor isa
noh selles suhtes et imestan et ta korterit ei palunud vabastada,niipalju lubas ta ikka toetada et saaxin aastakese veel koolis käidud.Vähemalt niigipalju et maksab korteri arveid.Ise viibib ta muidugi korteris väga vähe.Alimente pole temalt mõtet vist yldse n6udma hakata,kuna ta nagunii neid ei maksa.Ei vabatahtlikult ega ka kohtu teel,sest temalt pole ka midagi v6tta,ta pole ametlikult tööl,tema enda pangaarved on ära arestitud,niiet sisusliselt on olnud ta yx osav susserids,kellega ei oska nyydses olukorras midagi peale hakata.?
 
n 28. mai 2011, kl 17.12
haigehing Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ei mina ei ole
> teda kelleltki ära v6tnud,minu teada oli ta vaba s
> is kui mina temga koos hakkasin olema,pigem oli va
> stupidi,mina jätsin tema pärast oma eelmise elukaa
> slase maha.No meie suhted olid ka eelmie elukaasla
> sega väga keerulised,meil oli väga suur vanusevahe
> ,l6pux hakkas see mind piinama.Mina pole kordagi o
> ma lapse isa petnud,isegi mitte flirtinud teistega
> .Hoolisin tast t6esti.


Suht sarnane lugu ju või mis? Sina jätsid teise mehe pärast oma tollase elukaaslase (see ei loe, mis suhted teil olid, sest sa olid ju põhimõtteliselt veel suhtes, kui uuega hakkasid kohtuma) ning nüüd tuli sinu tegu sulle ringiga tagasi - sinu elukaaslane jätab sind maha teise naise pärast.
Ei tasu unustada, et paha tuleb ringiga tagasi (mitte küll alati, aga enamasti).
Normaalne on et uus suhe tekib siis, kui eelmine läbi, aga ühest teisse tormates saab tihtipeale kõrvatada.

Kui su elukaaslane oli sinusse armunud, siis sooviski sinuga last jms (ka abielluda, kuigi vähe usutav), aga nüüd kui jäidki rasedaks, siis hakkas tal peas "nupuke" tööle ja avastas, et vara veel isaks saada. Tunded võisid tal ka olla, aga need lähevadki ära, kui mõlemad pooled nende "hoidmisega" ei tegele. ja kui veel arvestada, et ta ehk ei tahagi enam isa olla, siis on selge, et ta ei taha enam sinu elu jagada (tahab olla veel lihtsalt suhtes, armunud, kohustustest prii).
Lisaks sellele kirjutad, et mees on sind varemgi petnud. Milleks sellisega veel lapsi teha?
Nüüd pole sul midagi teha, kui üksinda last kasvatada. Küll tulevikus leiad endale ka uue elukaaslase, kes sind paremini hindab, aga selleks ajaks oled isegi juba targem.
 
kle 29. mai 2011, kl 21.44
Juba 3s kohas on sarnane lugu , ainult et erinevad detailid.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!