Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üksikvanem
hmm
 
HmmHmm 24. juuni 2011, kl 00.40
Hmm mina hakkasin mõtlema ükspäev.Kus teie teised üksikvanemad saate uusi tutvusi?Mõtlen siis just meeste/naisete näol ehk siis leiate kaaslasi.
Mina olen juba neli aastat üksikvanem ja apsull pole ei aega ega võimalust kohtuda kelegagi.Pean siis silmas seda,et pole väga võimalust käia näiteks pidudel jne.Kuigi juba nüüd hakkab tekkima selline tunne,et vajan enda kõrvale meest.Mitte majanduslikult (ainult siis') aga just ,et saad olla kelegagi koos, rääkida ?!
Ma tean,et see küsimus tundub naljakas ...Loodan siis avatud meelele ..:)
 
hamm 24. juuni 2011, kl 00.41
Ei nu tore nüüd tulid ka vead sisse..:)..Krdi läpakas..:S:S
 
järeldus 24. juuni 2011, kl 00.47
läpakas on juua täis.
 
Külamees 24. juuni 2011, kl 07.10
Üldiselt mida vanemaks saad seda vähem igasuguseid suhteid lood:)kuigi tahaks..
 
hea ettepanek 24. juuni 2011, kl 14.37
Kasvataks ehk enne lapse(d) suureks, kui neile igasugu tuttavaid hakkad koju vedama! Lastele need üldreeglina ei meeldi. Kui lapsed suured, eks siis otsi kaaslasi, kui muidu ei saa.
 
ega jah 24. juuni 2011, kl 15.02
kui ikka kasvatad lapsi üksinda sisi ega ei olegi aega ega v'imalust uut kaaslast otsida või leida.

ja ega ei ole ka õiglane, et uus kaslane peaks osalema sinu endiste laste kasvatamisel, igaüks ikka kasvatagu omad lapsed.

- paraku on aga nii, et ka ise olen omad lapsed kasvatanud ja selleks et neil oleks toit laual ja riie seljas ja nad saaks koolis käia tuli öötada mitme koha peal - no millal oleks siis mingi kaaslase jaoks veel see aeg olnud`... nüüd aga tervis rikutud ületöötamisest ja miks peaks nüüd veel kaslase leidmisele mõtlema, et mind põetams või`.
- laste isal seevastu on olnd neid usi kaaslasi mitmeid ja ega tal seetõttu oldki võimalust ka lastele elatiskti maksta... niiet 2-e asja ei saaa ikka ka.

ja ka ei tahak ma olla naabrinaise nahas, kes selleks et lapsi paemini elatada ja neile võimalusi anda võttis majaj 12a noorema mehe, kes tõi raha ja rikkuse majjaa ja nüüüd kui lapsed suured sai mees kinga..
 
vastus 24. juuni 2011, kl 16.22
kas teemaalgataja on maininud kui vanad ta lapsed on? Te ei tea ju!
Mina küll ei arva.et uus kaaslane peaks kasvatam minu lapsi loomulikult kasvatn ise aga koos olemise eesmaärk vähemalt kui oled juba pikemelt ongi see ju ,et olete üks pere..Kus kõik õpetavad kõiki!Mitte oleme koos ja lapsed sinu mure ...Muidugi eks see on see mis kelle nõudmised on ,kui oled naine /mees kes võtab kaaslase nii,et mõtled,et ta ei peagi austama sinu lapsi siis see muidugi teie enda mure..MIna aga sellist kaaslast ei otsi vaid ikka kes armastab mind ja minu lapsi nagu end omi..Tean ,et see on raske aga nii peab olema mitte need sinu sina hooli nendest...Aga eks igalühel oma nõudmised!!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!