Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üksikvanem
Lahutus ja õigus lapsele
 
Mulk 13. juuli 2011, kl 12.16
Olen oma mehest lahku minemas (abielu), mees aga terroriseerib ja ähvardab mind ning soovib last endale jätta.
Otsin parasjagu endale üürikorterit, samuti on olemas lapsele hoidjad öiste töövahetuste ajaks.
Palun südamest abi ja infot, et kelle poole peaksin Viljandis pöörduma, et saavutada juriidiline selgus lapse saatuse osas (et mehel ei oleks võimalik mult last ära võtta) ning samuti lapsetoetuse ametlikuks väljanõudmiseks mehelt.
Abieluvara jagamine mind ei huvita, tahan vaid, et laps jääks minuga ning et lapse isa vastutaks lapse normaalsete elutingimuste eest võrdselt minuga.
Loodetavasti oskate aidata ja jagada siin kontaktandmeid ametkondade või organisatsioonide kohta Viljandis, kes saaksid mind selles mures aidata ning abistaksid mehe terrori lõpetamisel, et laps minuga jääks.
Tänan kõiki heatahtlikke inimesi juba ette!!!
 
heatahtlik inimene 16. juuli 2011, kl 09.28
kui heatahtlik sa ise oled? kui mees on terrorist, siis kuidas sa temaga üldse lapse said!? kas ta vägistas su või? sel juhul tuleb minna kindlasti politseisse- asukohta teab iga inimene,- ja teha avaldus terrorismi- ning vägistamissüüdistusega!
 
miks nii? 18. juuli 2011, kl 22.49
miks peab inimesele, kes abi ootab, kõrri kargama?
 
kogemus moraalsest ahistamisest 21. juuli 2011, kl 10.16
kõrri kargab täpselt samasugune terrorist. aga ähvardus ongi ähvardus, mõeldud sinu kinnihoidmiseks. tee lihtsalt, mida sul vaja on teha. terroristiga polegi vaja rääkida, teda kuulata ja karta. siis ei hakka hammas peale. ja ei mingit arutamist temaga enam ega selgitamist. oled vait ja viid läbi, mida oled otsustanud, siis on su elu su enda käes, mitte värdja solgutada. ning kui ta sind halvustab ja maha teeb, süüdistab x asjades, siis ei tohi mingi hinna eest seda kuulata ega karta, ei tohi püüda seletada ega veenda, et sa pole selline nagu ta väidab, et oled ikka parem ja targem, vaid teed südame kõvaks ja oledki jumala rahus kasvõi see kõige hullem loom ja lollim maamunal. kui sa tema trikid läbi hammustad on pool võitu taskus. selline inimene kahjuks ei saa rahus elada kui tal kedagi küünte vahel pole, seda kardabki ta kõige rohkem. jõudu ja enesekindlust sulle
 
juudas 21. juuli 2011, kl 12.47
just nii minnakse ka kohtusse ja tulemus on vahel üllatav.
mu naabritel oli nii, mehest terrorist sai kohtus võidu, laps määrati talle ja emale elatis.
kohus nimelt arvas, et ema on lapsele ohtlik ja psüühiliselt tasakaalutu.
ühesõnaga kohus arvas hoopis, et ema on terrorist, kuigi ema sõimas selleks hoopis laste isa.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!