Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üksikvanem
Endistele üksikemadele
 
üksik emme 22. juuli 2011, kl 23.17
Endised üksikemad, kellel leitud uus kaaslane. Öelge, kus te praeguse mehega tutvusite?
Olen ka üksikema ja mõtlen, et täiesti lootusetu on kedagi enda kõrvale leida. Koju ju otsima keegi ei tule, kõige lihtsam oleks vist internetist kuskilt leida aga ei taha nagu üldse mingeid kontosi kuhugi teha ja ´"otsijana" näida. Tänaval või pargis ju ükski mees ei tule lapsega naisele ligi, tutvusringkonnas pole kellelgi vabu meessõpru, et sõprade kaudu kohtuda....ei toimu selliseid üritusigi sõpraderingis, et kuskil tutvuda.
Kuskile pidudele ka nagu ei tõmba enam, nooruses sai piisavalt käidud, nüüd meeldib rohkem kodus olla. Poleks lapsehoidjatki koguaeg võtta. Sõbrannadel mehed olemas, seega olengi nii üksi oma lapsega:(
 
yksiknoormees32 22. juuli 2011, kl 23.49
Tere

Kui vanuselt sobiksin siis kirjuta.
Ka endale ei meeldi pidudel käia, ei suitseta ega tarbi alkoholi.
Sama probleem et ei soovi et kusagil portaalis väga rekleemida. Olemas mõned tuttavad ja sõbrad,kuid nii nagu kirjutasid, neil kas teistsugune vaba elu või siis kooselus.
Samas meeldib endale rahulikumad üritused, keegi enda kõrval:)

yksiknoormees32@gmail.com


üksik emme Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Endised üksikemad, kellel leitud uus kaaslane. Öel
> ge, kus te praeguse mehega tutvusite?
> Olen ka ü
> ksikema ja mõtlen, et täiesti lootusetu on kedagi
> enda kõrvale leida. Koju ju otsima keegi ei tule,
> kõige lihtsam oleks vist internetist kuskilt leida
> aga ei taha nagu üldse mingeid kontosi kuhugi teh
> a ja ´"otsijana" näida. Tänaval või pargis ju üksk
> i mees ei tule lapsega naisele ligi, tutvusringkon
> nas pole kellelgi vabu meessõpru, et sõprade kaudu
> kohtuda....ei toimu selliseid üritusigi sõpraderi
> ngis, et kuskil tutvuda.
> Kuskile pidudele ka na
> gu ei tõmba enam, nooruses sai piisavalt käidud, n
> üüd meeldib rohkem kodus olla. Poleks lapsehoidjat
> ki koguaeg võtta. Sõbrannadel mehed olemas, seega
> olengi nii üksi oma lapsega:(
 
yks m 23. juuli 2011, kl 01.10
emme, sa jätsid ühe võimaluse mainimata, ole julge ja mine tee ise esimesena juttu. see on raske aga see töötab
 
lesk 23. juuli 2011, kl 02.00
Kuidas saab olla üksi, kui tegelikult oled lapsega 2-kesi? Unustasid lapse sootuks ja peas käib mingi paaniline mehemull. Üksikemandus on naise oma vaba valik, vastasel korral oleks ju isa ka olemas. Kui meessuhted on nii tähtsad, siis milleks muretseda omale üksinda laps? See onju ilmselgelt sul praegu tülinaks nagu jutust selgub. Ja võõra titega ei lepi naljalt iga mees. Tahad lapse mingi mehe vastu välja vahetada? Selle asemel jaga hellust ja hoolt oma lapsele, muidu on tulemuseks jälle üks õnnetu ja lõhutud psüühikaga laps.

Ma ei ole endine üksikema, olen olude sunnil lesk ja lapse kasvatanud üles üksinda, mis tegelikult teeb umbes sama välja. Olen ikka edasi lesk ja pole elus millestki loobuma pidanud, kõik peod on ära peetud ja käidud igal pool, koos lapsega loomulikult ja minu ükski tuttav pole mind sellepärast kuidagi eemale tõrjunud. Olen ka mõne mehega suhelnud aga oma koju pole ma kunagi kedagi selles mõttes tahtnud, et hakkaks minu lapsele isaks ja koliks kokku. Sest sinu lapsest ei hooli tegelikult keegi peale sinu enda, hoolitakse heal juhul vaid sinust, mõni agaram võib ka teha näo, et talle lapsed meeldivad aga lapsed meeldivad täpselt niikaua kui meeldib nende laste ema.
 
roosi 23. juuli 2011, kl 08.47
seeon jah nii, et elatakse naisega mitte tema lastega. kuniks meeldib naine talutakse ta lapsi.
 
imelik 23. juuli 2011, kl 10.07
sa lesk rääkisid küll. et oled oma üksindusega, vabandust, koos lapsega elanud nagu oled tahtnud. mis sind siis torkis? see naine ei rääkinud ju sõnagi sellest, et otsib lapsele isa. ometi üks superlesk sai jälle auru ja vilet lasta. karake nüüd kõik kraavi et rataste alla ei jääks.
 
marko38 23. juuli 2011, kl 11.51
Eks sa üksik emme siis kirjuta mulle, vaatame kas saab asja või ei saa, ma nagu nii üksik poissmees
 
markole 23. juuli 2011, kl 15.27
On sul mingi viga küljes et teiste meeste järelkasvu pead kanseldama? Normaalne mees ei suru üksikemale ennast peale.
 
... 23. juuli 2011, kl 20.47
kui vana te olete ja mis vanuses mehi otsite?
 
teemaalgataja 23. juuli 2011, kl 22.19
Vanus 30 ja sobiv vanus umbes 30-37.
 
juuli 24. juuli 2011, kl 21.59
Nõustun imelikuga. Igaüks teab ise ,kuidas ta enda elu elab. Mina olin juba 24-aastaselt lesk ja küll ei leidnud,et peaks kahe lapsega elu lõpuni üksi olema. Leidsin hea ja tubli mehe,kellega olen elanud aastakümneid. Ei tasu enda elu ainuõigeks pidada ja teiste soove hukka mõista. Teemaalgatajale soovitan oodata. Kui on õige aeg ja õige mees,siis ta leiab tee teie ellu.Paaniliselt otsides tavaliselt ei leita kaaslast, kellest saab elukaaslene pikaks ajaks.Jõuda ja õnne teie ellu.
 
oeh_37 05. august 2011, kl 17.58
Suhete loomisel olen jõudnud arusaamisele, et "kes EI otsi, see leiab". Aga katsu sa mitte otsida, kui tahaks omale kõrvale kedagi, kes hoolib, on olemas, armastab. Et hommikul oleks tore kellelegi kohvigi teha (või teed). Ükdisndus on kole loom.

Hetkel olen isegi seisus, et pean tegema otsuse kas jätkata üksinda, või lappida olemasolevat suhet, ühepoolselt (sest teinepool on lihtsalt vait või käratab "Jäta mind rahule"). Laps on suur, keskkooli-ealine. Ise ei kavatse end ka veel matma hakata, kuid väljavaated on nirud leidmaks kaaslast.. Eelmine "otsing/mitteotsing" kestis ca 5 aastat üksikemana, leitud suhe kestis/kestab 7ndat aastat. Jube tunne on üle parda heita 7 aastat elu, mis kahjuks kaotsiläinuna nüüd tundub. Selle suhte leidsin kogemata, arenes pool-töisest sfäärist. Kiirelt. Tagantjärgi tarkusena: võta aega inimese tundma õppimiseks enne, kui alustad koos elamist! Ehk siis on kahjud väiksemad kõigile ja raisatud aeg lühem. MIna tahaks veel lapsi saada, kuid tunne, et pean jälle uuele ringile minema, mis võib jälle võtta aastaid aega- hirmutab-õõvastab, sest see va bioloogiline kell ju tiksub. EI taha avastada, et olen lõpuks üksikema 2 lapsega (ok, üks küll tõenäoliselt pesast lennanud, kuid ikkagi- laps jääb oma emale ikka lapseks).
Ja mulgi pole õrna aimugi, kust võiks leida kaaslase, kellega ikkagi koos vanaks saada. Poes? heh, seal käiakse ostlemas, mitte suhteid loomas. Kõrtsust/klubist? Tuntud tõde, et neist kohtadest kaasat ei leia- ja mis veel hullem, kui ma pole selline klubitaja... Tutvusringkond on kõhna, jne jne.

Arvan, et kõigil üksikutel on samad mured, olgu siis laps(-ed) ka või ei. Vanuse edenedes muutuvad ka hirmud, eelistused, mina-kuvand. Samas elutarkust peaks kogunema, mis tegelikult võib ootamatul moel saada takistuseks uue suhte leidmisel. Sest kipume eelarvamusi omama rohkem kui noorena. ja neid eelarvamusi kaldume pidama tarkuseks.... Nokk kinni- saba lahti.
 
33 07. august 2011, kl 13.05
Ei tea, kas kolme lapsega emal on veel lootust leida kedagi enda kõrvale? :)))))
Endalegi teeb nalja :)))))
 
kunagine üksikema 08. august 2011, kl 12.22
see on vist õige, et kes ei otsi, see leiab. sai omad lapsed ka üksi üles kasvatatud. on olnud küll häid meessõpru, aga mitte kedagi sellist, keda oleks tahtnud laste juurde koju viia. ja tegelikult ega tõsiselt ei otsinud ka, sest lastega on tegemist palju ja olin harjunud iseseisva eluga. ega siis midagi sellepärast tegemata jäänud ! loomulikult oli ka raske, aga raskused ongi ületamiseks. nii need aastad läksid... nüüd on lapsed suured ja minul aega rohkem iseenda ja oma hobide jaoks. täiesti juhuslikult leidsin mehe, kellega klappisime ja nüüd elamegi koos. elan päev korraga, ei võta endale mingeid eesmärke suhete osas. eks elu näitab, mis saab ja mis tuleb.

soovitus üksikemadele - ärge tehke mehe otsismisest endale kinnisideed. elage elu täiel rinnal ja mis tulema peab, see tuleb niikuinii :)
 
hhh 09. august 2011, kl 20.02
Väga õigesti ja arnsalt öeldud.
Sama siin, tahaks kedagi, kelle kaissu pugeda, kes hellitaks jne. On ka 3 last ja väga hea "sõber", kellega kohtume umbes nädalas korra. Kohati nagu tahaks kedagi kõrvale, samas ka mitte. Pakkujaid leidub aga olen samuti väga valivaks muutunud. No ükski neist pole see õige.
Ootame edasi, eks aeg paneb asjad kuidagi paika.
 
linda 17. august 2011, kl 16.04
Mina leidsin seksportaalist. Ja ärge keegi parastagu, et kindlasti sitt mees. Aga enne kui sa internetti otsima ja tutvuma lähed pane piirid paika. Ma näiteks ei suhelnud põhimõtteliselt abielu- ja suhtes meestega ja nendega, kes kohe keppi tahtsid.

Teiseks jätsin välja need, kes kirjutasid kirjavigadega, ei osanud komasid panna, ei jätnud peale koma tühikuid ja muud sellised elementaarsed asjad. Lihtsalt minu jaoks näitas see intelligentsuse ja harituse taset.

Samuti tasub olla aus ja panna endast üles selline pilt nagu sa hetkel oled ( mitte mõni vana või töödeldud). Ja tuleb ka kasvatadta kõva südant, et öelda "ei" nendele, kes on silmnähtavalt mitte sinu tüübid. Teiselt poolt ei tohiks elimineerida ka neid, kes ühe pildi peal kohe supermehed välja ei näe. Raske on vbl. panna endast õiget pilti - äkki mõni tuttav näeb jne, aga tänapäeval ei käida suhtlusportaalides ainult otsimas kedagi, vaid ka niisama suhtlemas ja arutlemas. Seda ei tasuks peljata.
 
SSS 17. august 2011, kl 23.29
Mõistan teemaalgataja muret. Väga riskantne on internetiajastul avaldada tutvumiskuulutust mõnes portaalis, sest ka aastate pärast võidakse see juhuslikult leida ning kuulutuse avaldamise fakti inimesele ebamugavas olukorras kasutada.
Ka mina unistan peresidemetest, kuid ei oska kusagilt kaaslast leida. Olen 35 aastane, erinevatel põhjustel vaba mees. Tahaksin kedagi kallistada, kellegi kõrval ärgata. Teemaalgataja - kirjuta mulle ! Vähemalt sõbra võid Sa minu kujul küll leida enesele !
 
Leidja 20. august 2011, kl 17.10
Ei ole kuskil tutvuda?
tänapäeva netiajastul? oi oi! nüüd süüdistage küll vaid iseenda saamatust. :)
kui polda väljaskäija, siis ei maksa siiski nendesse tutvumisportaalidesse ka suhtuda sedavõrd kompleksidega ometi. samad inimesed ometi igalpool.
kuigi eks seal ole muidugi igasuguseid (ka täiesti troppe), kuid samas pakub see päris head meelelahutust ja kohati ka põnevust. Mulle küll pakkus. :) Igaühega kohtama ka ei tormanud, teatud kriteeriumid olid ka minul (sarnased linda omadega) ja asja vastu huvi kaotades võib oma konto alati kustutada ometi.
pilti ma samas ei pannud, kuid saatsin alati privasse, kui ka küsija saatis. polnud probleem.
igatahes mingil perioodil oli mul igasuguseid huvitavaid inimesi seal postkastis. naljakaid ja lausa rumalaid kohtinguid oli kusjuures ka. kuid see käis asja juurde. võtsin asja jumalast rahulikult ja tihtilugu naljaga. väga meeleheitel selle otsimisega samas ka nagu polnud, tuleb tunnistada.
kuid praegu olen juba mitu aastat kestvas kooselus ühe väga toreda inimesega. ka sealtsamast tutvusportaalist. :)
 
ggbki 24. august 2011, kl 18.17
mis üksikema? see pole üksikema, kes elab mehest lahus, sest ta lapsel on kaks vanemat. üksik vanem on ainult see, kelle lapsel teine vanem puudub.
kui see üksikvanem leiab kaaslase, siis selle lapse suhtes on ta ju ikka üksikvanem.
 
Pille 32 26. september 2011, kl 15.43
Mina leidsin endale kaaslase ööklubist. Endalegi üllatuseks on sealt tõesti võimalik ka korralikke ja stabiilseid inimesi leida. Eelnevalt olin üksi olnud 6 aastat ning ega eriti enam uskunudki, et nii sobivat inimest oma ellu leian. Minu puhul toimis samuti põhimõte "Kes ei otsi, see leiab". Olin ilmselt lihtsalt valmis selle inimese tulekuks oma ellu - leidnud hingerahu ning raskeim aeg üksikemana oli juba läbi saanud. Soovitaksingi esmalt tegeleda iseendaga - leida tegevused, mis rõõmustavad ja lõõgastavad, nii tõmbad oma positiivusega ka uusi inimesi ligi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!