Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üksikvanem
mehe kummaline käitumine,mida mina ei m6ista..
 
hämmingus 11. august 2011, kl 11.16
minu arusaamatu olukord.
Nimelt,mees kellega koos elasime 2 aastat ja kellega mul on poeg käitub väga kummaliselt.
Nimelt kui olin viimast kuud rase teatas mees et:tal on teine suhe!yhes6naga jättis tema mind maha.Kui aga kysisin et:millal tahad et ma korterist välja kolin,vastas ta et:"sa ei pea ju kuhugi kolima,see on ju sinu korter kaa.." no ok...
teine kummaline käitumisviis,kuigi tal on teine naine ja kodus eriti ei ööbi ega ole,aga kui vahel juhtub kodus olema,sis magab ta ikka minuga yhes voodis,kuigi magame seljad vastamisi,igasugune lähedus puudub.kuigi korteris on teine tuba ka,kus ta v6ix ööbida.
sis ...yks tutvusportaal kus oleme paarina kirjas,oleme seal ikka veel paar ja tema ei ole mind ka oma kaaslasena sealt portaalist eemaldanud,seal on meil ka koos yx pilt yleval,tema portaali lehel,seal on tal ka pilt uue naisega ylesse riputatud!lapsest at eriti puudust vist ei tunne,sest yhendust pole eriti hoidnud,yhel päeval aga kysis et millal ma koju tulen,sis ytlesin vastu et:see pole ju minu kodu enam..
yhes6naga ,mina ei m6ista selle mehe käitumist....
 
mis seal kummalist 11. august 2011, kl 12.09
ei viitsi tegeleda sinuga lihtsalt. Mugav tegelane.
 
selge 11. august 2011, kl 13.15
See on lihtsalt vastutustundetu poisike, mitte mees. Ja sina plika, mitte naine- sest sina lased sel olukorral rahulikult kesta! Vaheta lukk korteril, paki tema asjad (ja kui ta tuleb, anna kaasa)- ja kui nuriseb, siis küsi, kas see on tema kodu: kui jah, siis võtku ka vastutus selle eest; kui ei, siis pole tal midagi kobiseda. Ja mis mõttes- magate ühes voodis???- teine tuba on ju olemas- koli kasvõi ise sinna- ehk saab ka poiss aru, et nii need asjad ikka ei käi. Ja sa ise mõtle välja mida sa elult tahad- kas alandavat kohtlemist edasi taluda, või olla parem üksi (koos lapsega) ja väärikas?
Igasugused sotsiaalvõrgustike staatused jne- see on täielik "pullikaka", elu käib ikka reaal-maailmas, mitte internetikeskkonnas. Seega, mis vahet seal on, kes netimaastikul kellegi väljavalitu vms?
 
laine 17. august 2011, kl 15.45
imelik, et sa teda pole välja visanud. sa peaksid talle ütlema, et sa jäädki sinna korterisse ja mingu minema. kas sa oled lükata-tõugata?
 
kõrgsagedus 18. august 2011, kl 13.34
ta ei sa ju välja visata, see ju mehe korter ka. tõugata lükata soovitab siin just laine.
aga ka nii võib elada! iseenesest ju midagi hullu pole, panemas ta sind ei käi, ei peksa, ei mõnita, ei sõima, aga rahulolu selline elu ka kindlasti ei paku.
 
naine30 30. august 2011, kl 16.50
tekstist saan aru, et üritad tema käitumisest välja lugeda kinnitust, et lähed talle ikka veel korda. kahjuks aga näitab selline käitumine pigem seda, et tal lihtsalt mugavam ka sinuga nö otsad lahti hoida. olukord ei muutu enne, kui sa ise seda muudad ja lõpetad lootmise, et ta tagasi tuleb.
 
n40 22. september 2011, kl 11.00
se on tüüpilise mugava mehe käitumine. ilmne on, et teisele naisele ta räägib, et tal on kodus naine ja laps ning seetõttu ta ei saa tollega ennast siduda.
nii on ta mõlemas kodus oodatud ja kumbki naine ei saa temalt midagi nõuda.
ta võiks niimoodi veel mõned variandid naine+elamine muretseda. veel huvitavam ja vaheldusrikkam elu!
 
tt 29. september 2011, kl 17.36
Reaalsus, ainult et avalik ja ilma nõmeda peitusemänguta.
Mehi ju vähe ja kui ta suudab kahe naise eest hoolitseda, nautige olukorda.
Arvan, et analoogsel elumudelil on tuleviku, ses mõttes, et kõrvalsuhted muutuvad avalikuks.
Mehel mugav, nii ja naa, kep..i saamise osas jah, aga kahe naise kapriise siluda,
ja kui ülal pidamine ka mehe mure, siis teine jutt.
Ainult uue naise olukord on kummaline, minna elamisse kus naine ees, ei oska isegi kommenteerida.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!