Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üksikvanem
Elatisraha lapsele
 
A 10. september 2011, kl 14.17
Jah, siin on kindlasti neid teemasid palju juba, ka ise hetkel googeldan seda teemat ja otsin mis ma tegema pean aga no loll on loll. Seega on mul paar küsimust: Kuhu ma pean üldse minema, kui ma tahan maksekäsu kiirmenetluse sisse anda? Tartu kohtumajja? (Elan Tartumaal) Ja mis ma sinna kaasa pean võtma, kas piisab lapse sünnitunnistusest? Ja mingi elatisabi pidi ka olemas olema veel.. no et riik maksab 3 kuud mingi summa isa eest, kuidas seda taotleda? Ja mis siis saab, kui lapse isa mõne kuu pärast sõjaväkke läheb? Siis on muidugi arusaadav, et ta ei saa niikaua elatisraha maksta, kas siis maksab riik mingit toetust?
 
ju 16. september 2011, kl 11.10
Alustame sellest, et mis summas elatist tahad (üle 200 € kuus tuleb esitada hagi), samuti kas soovid seda tagasiulatuvalt? Maksekäsu kiirmenetluses esitatakse avaldus kohtule elektrooniliselt. Jne, jne...
 
Mina 18. september 2011, kl 02.29
Mina annaks sulle nõu minna kohtumajja ja uurida vastavate ametnike käest täpsemalt järgi, kuidas edasi toimida.
Omast kogemusest rääkides...see kiirmenetlus võtab ka aega päris pikalt. Samuti võib tekkida probleem, kui ei saada edastada dokumente ja kohtuotsust noormehele või tema esitab vastuväite...jälle läheb aega. Nii et kui sul asjaga kiire, siis hakka kiirelt asju ka ajama.
Võid paberile kõik oma küsimused kirja panna, et sul oleks lihtsam kohtumajas, sest paratamatult võib miskit meelest ära minna. Igaljuhul jõudu, jaksu ja pikka meelt asjade ajamisel.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!