Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üksikvanem
Sooviksin tutvuda üksikema või –isaga Tallinnast . . .
 
Üksikema 18. september 2011, kl 21.01
Sooviksin tutvuda üksikema või –isaga Tallinnast, kellel on laps vanuses 6-10a. Olen ise N37, kellel 7 aastane tütar. Lapse isa lapsega eriti tegeleda ei viitsi, tal uus pereelu. Vanavanemad elavad kaugel ja tuttavatel-sõbrannadel pered, kelle lastel õed ja vennad kõrval. Tahaksin mõnikordki nädalalõppudel endaga tegeleda, vahest ka lapsest puhata. Tütar mul soovib pidevalt kellegagi mängida, suhelda endasugustega. Kui tal igav, muutub ta eriliselt tüütuks. Nädalalõppudel pole keegi huvitatud minu lapsega mängimisest, kõigil oma peretoimingud. Hetkel nädalavahetus, koristuspäev lõpule jõudmas ja ma olen nii väsinud ja stressis mitmel rindel jooksmisest.
Kui sul samasugune mure, teeksin ettepaneku laste sobivuse korral anda üksteisele vahest puhkust. Kui lähen lapsega kinno, võtaksin ka sinu lapse kaasa. Kui meil vaja trenni minna, mängiksid meie lapsed koos.
Kel tõsine huvi, siis palun kirjuta: panotera7@gmail.com
 
üksikisa 18. september 2011, kl 21.15
Tore mõte. Otsid ka oamle partnerit või ainult lasteteema?
 
üksikema 19. september 2011, kl 19.16
Otseselt siit foorumist partnerit ei otsi. Aga kui juhtub, et üksikisa on üks väga tore isa ja armas mees, kelle laps veel minu lapsega hästi klapib, siis oleks see üks õnnelik leid.
 
arvasingi 20. september 2011, kl 10.03
et rõhk sõnal isaga.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!