Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üksikvanem
kes siis ikkagi on üksikvanem?
 
niina 20. september 2011, kl 19.03
juhul ,et mees on pidevalt kodust ära ,kaugemal tööl kuudekaupa.Naine aga hoolitseb kogu majapidamise eest ja kasvatab lapsi.Mees ,ehk ka siis eksmees käib aeg ajalt lapsi nö üle vaatamas ja kontrollimas ,et kas ikka on hästi kasvatatud..Mehed pole ikka mingid naised !
 
kuri 20. september 2011, kl 22.00
ah, haaa, ahahaa...mehe eks on uksikvanem. soetanud lapsed, elanud meestega, noudnud eatised valja ja nuud kraabib juba uue mehe jalgu....uksikvanem, kes teab, kuidas mehed orjaks panna...
 
küll ütles 20. september 2011, kl 22.47
muuseas ,see naine kraabikski teise mehe jalgu ,kuna oma mees on endale ammugi leidnud uue,kes jällegi tema jalgu kraabib.Kui keegi siin ori on ,siis naine,ja üldse mitte mees.
 
isa 28. september 2011, kl 19.37
üksikvanem on see lapsevanem, kes kasvatab last või lapsi ÜKSI -- ilma teise vanema osaluseta (nii rahalise kui ka kõige muu osas).
 
Naine 30. september 2011, kl 17.54
Mina titulleeriks üksikvanemaks vanema, kes jah kasvatab last/lapsi üksi, ilma teise poole olulise sekkumiseta. Kui ta aga aegajalt...või siis kohtu poolt määratud summat lastele saadab......see ei tee temast veel lapsevanemat. see on kohustus tema jaoks. See üks vanem kasvatab ikkagi üksi, kõik rõõmud, mured, haigused, esimesed koolipäevad, katkised dressid jne- on selle üksikvanema mured ja rõõmud.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!