Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üksikvanem
Lapsele mõeldud toetus kulus issi ujumispükstele :(
 
Hämmingus 17. oktoober 2011, kl 19.48
Elame lapse isaga erinevates linnades ning lapse ja isa kokku viimiseks on vaja ühel meist pikk maa vaja maha sõita. Tavaliselt olen see olnud mina koos lapsega, kes issi juurde sõidab. Viimane kord aga sõitis issi siia ning läks lapsega koos ujulasse. Alimente pole ma oma lapse isale peale pannud,oleme niigi hakkama saanud, kuid mõned kuud tagasi sai issiga kokku lepitud, et ta toetab last 100 euroga kuus. Kuidas issi selle täpselt annab, jätsime lahtiseks - kas ostab ise lapsele asju, viib kinno või annab minu kätte lapsele asjade ostmiseks. Peale ujumaskäiku ütlesin issile, et ta võiks mulle lapse toetuse nüüd üle kanda, et saaksin kuu lõpuni kõik vajaliku lapsele tagada. Seepeale hakkas issi oma kulutusi ujulaskäigu peale kokku lööma - esiteks tema SÕIDUKULUD lapse juurde, siis TEMA sissepääsupilet (laps sai tasuta) ujulasse, lepsega kohvikuskäik peale ujumist ning lõpuks ei saanud ta mainimata jätta ka seda, et pidi ju ujulasse tulekuks OMALE uued ujumispüksid ostama ning seetõttu raha ju eriti üle ei jäänudki.... mida ma üldse nõuan ta käest??!
Must huumor missugune:)))
 
g 17. oktoober 2011, kl 19.57
aga ajage asju siis ametlikult, kohtu kaudu. tundub, et "issi" ei ole veel suureks kasvanud
 
A 17. oktoober 2011, kl 20.30
kurb on see, et lapsed on selliste vanemate (sel puhul siis issi?) tõttu alati need suurimad kannatajad. lapsed saavad ALATI aru kui midagi on valesti...nad ei pruugi seda välja näidata, aga nad teavad. emme on jälle millegipärast issi peale närvis jne.
 
paha lugu 17. oktoober 2011, kl 20.33
.. seda siin peab arutama aga mina nt ei saa siiani aru, kes meist kasvatab selliseid mehi? jubedalt tundub, et meie ise, paraku. Lootus jääb,et teemaalgataja teeb omad järeldused. Ja teine asi, kui vähegi võimalik ( on olemas) ämm (mehikese ema), siis võiks tema käest küsida selle 100 euri- ehk ostab teinekord vähemasti "mängupüksid" enne issi- lapse päeva pojakesele, ei pea lapsele mõeldud raha kulutama (ujumispüksid)
 
h 17. oktoober 2011, kl 20.39
kes neid ikka kasvatab - ema enamasti (ja meie olemegi need emad). isad ka mõnikord, aga tihti on need uttu tõmmanud. ja ring käib muudkui samamoodi edasi
 
AMETLIK 20. oktoober 2011, kl 22.13
Lase ametlikult elatis välja mõista. Sellised mehed ei hakka kunagi aru saama, et lisaks lapse ülalpidamisele kulub sul iga päev samasuguste asjade peale raha. Kui lapse vajadustest räägid, nbimetab ta seda kas virisemiseks või raha väljapressimiseks.

Kui ametlik summa on välja mõistetud (mis päris kindlasti on rohkem kui 100€), siis ehk ei jätku tal häbematust tulla sinu käest endale ujumispükste ostmiseks raha küsima.
 
aaap 21. oktoober 2011, kl 08.03
aga kulla teemaalgataja, kui sina lapsega ujulas käid, kas siis sina ei peagi piletit ostmaja ujulas sul ka ujumisriideid vaja ei ole? bussipiletit sulle ka vaja pole ja kohvikus antakse sulle kõik tasuta?
 
kes? 22. oktoober 2011, kl 10.46
Kes kasvatas sellise mehe? Eks ikka emme ja küllap ta oma kasvatuse viljadega ka rahul oli. Aga kes sellise mehe endale lapse isaks valis (järelikult oli ka rahul), vaat selle üle tasuks küll mõelda enne,kui kaeblema hakata.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!