Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üksikvanem
Mida mõelda ja kuidas edasi...'??
 
D 24. oktoober 2011, kl 12.09
Tere!
Olen viimased 5kuud üksik olnud ,koos oma lapsega!
Pea 2kuud tagasi hakkasin suhtlema ühe mehega..esimest korda kui nö kohtingule läksime,olin ma ilma lapseta..teine kord võtsin juba lapse kaasa ja käisime jalutamas,nautimas metsa ja loodust...kolmas kord oli siis alles hiljuti ja tema juures õhtusöök-tema,mina ja mu laps!
Kirjutan sest ei tea kuidas edasi käituda või olla..olen pea 4.a ja vastikust suhtest hiljuti vabanenud ja uue suhte loomine on nii keeruline..või mulle tundub..tean et kõike peab tegema tasa ja targu,ikka paremini kui eelmised!!
Ma olen selle mehega pea kõigest rääkinud-elust,olust ja kõigest oma mõtetest..
peale õhtusööki tõi ta meid lapsega koju,see iseenesest mõistetav ju et liiga vara kellegi kaissu pugeda..hiljem me suhtlesime smsi teel ja ta oli õhtuga rahul...nagu minagi!!!
Minu üllatuseks on see,et ta nii erinev ja tagasihoidlik...ütlesin ka seda talle,et mind paneb imestama,et ta pole püüdnud kordagi mulle läheneda..väljaarvatud kallid,kui ta mind koju toob:)
Kas selle eluaegse tagasihoidlikkuse taga võib olla midagi salapärast...see tekitab mul sellist huvi tema vastu,et jube:):) kas pean ohjad enda kätte võtma..ehk peaksin järgmine kord tal käest võtma,talle silma vaatama ja ise midagi küsima..:):)???

Ma ei tea mida edasi mõelda,tean vaid seda et tahan selle inimesega suhelda,kuigi kohtume ainult nädalavahetuseti..??
Tõesti ei tea mida see teine pool mõtleb..
 
naine olen 24. oktoober 2011, kl 12.22
Mis sa oleks tahtnud kohe maha ja taha saada või? Ei saa aru naistest, kui mees hoiab end tagasi ja on viisakas, siis jälle häda ja kui mees ütleb otse välja midagi, siis ka jama...

Ole sina ise ja lase teisel ka olla, las asjad lähevad nii nagu lähevad, milleks on vaja mõelda, mida ma peaksin järgmine kord tegema jne jne...brrrrrrrrrr
 
mnjaa 24. oktoober 2011, kl 12.47
rikud lapse kaasa tassimisega veel kõik ära, täiskasvanud peavad saama omavahel tutvuda ja flirtida, lapse juuresolekul ei teki sellst õhkkonda. ei maksa valesti aru saada, kindlasti tuleb ka lapsega koos olla ja tegeleda, kuid kahe täiskasvanuvaheline side peab teistmoodi alguse saama.
 
kk 24. oktoober 2011, kl 20.15
kas liiga kiiresti ei käi see asi? 5 kuud lahus, paari kuu möödudes uus silmarõõn ja kohe laps ka kaasatud. tundub lapse jaoks liigse solgutamisena. suhe on ju nii värske, kui sellest midagi ei tule, siis laps kaotab jälle kellegi, kellega juba veidi sõbrunenud, lähedasemaks saanud. ja hakkabki niimoodi uusi ja uusi onusid nägema?

kui eelmine suhe oli vastik ja raske, siis lase aeg teeb oma töö. ole lapsega kahekesi õnnelik, tegele enesearendusega ja küll see mees ka kunagi tuleb. esialgu võib ju niisama kohtingul käia, ilma tõsisemate kavatsusteta, ilma last kaasamata. kiirustada ei maksaks
 
Lally&Rexu 25. oktoober 2011, kl 23.26
See on ainult hea kui leiad kellegi kellele sa meeldid. Paistab, et tal ei ole su lapse vastu ka midagi, mis on suhte puhul väga oluline. Loomulikult teise inimese mõtteid ei oska arvata keegi, aga kuna te olete rääkinud pea kõigest, siis võib neid ehk rohkem aimata. Tee nii nagu ise õigemaks pead, sest sina ju tunned teda meist ma usun kõige paremini. ;)
 
D 26. oktoober 2011, kl 17.20
aitähh lally&rexu...
vähemalt keegi pole siin nii sarkastiline nagu enamus kommenteerijad:)
 
Di 31. oktoober 2011, kl 11.34
Ei tahaks küll sarkastiline tunda kuid kuidagi tekkib kahtlus et mehel on keegi veel... ja sellega on kõik salapärasused seotud... kahjuks. väge levinud olukord
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!