Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üksikvanem
pean plaani, aga jään hätta
 
f 09. november 2011, kl 22.05
Olen viimasel ajal tabanud end mõttelt, et viskaks mehe lõpuks välja. Meil on kaks eelkooliealist last. Aga ikka ja jälle taban end mõttelt, et see ei ole kasulik. Rahaliselt. Viibin aeg-ajalt komandeeringus (mõnest päevast nädalani), kuhu ma siis lapsed panen? Lapse isa ma jätan kohe valikust välja. Praegu ongi hea, sest tasuta lastehoidja ju omast käest kogu aeg olemas. Õnneks oleme nii targad, et lapsed meie kehvade suhete tõttu ei kannata.

Kuidas teie, reisivad töötavad vanemad, olete oma asjad lahendanud? Mulle küll tundub, et mõistlik on venitada veel 11 aastat välja, sest logistika on lihtsalt nii keeruline...
 
uhh 09. november 2011, kl 22.34
ehhe, kepid kolleegi? Muidugi! Ja nüüd kõrvuni sees? Küsi kolleegi käest ka stema sinust ka nii huvitatud on, et saab endale 2 kasulast. Ja nüüd mõtle uuesti mida teha tahad.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!