Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üksikvanem
Miks on raske kaaslast leida
 
safira 24. november 2011, kl 22.24
Olen 3 aastase pojaga üksikema. Läksime mehega lahku just enne seda kui rasedusest teada sain. Alguses ei tundnudki vajadust kellegi järele, sest laps oli väike ja kõik oli uus. Lapse aastaseks saades läksin tagasi tööle, et mitte kodukanaks saada. Nüüd täna aga tunnen et nii väga tahaks enda kõrvale inimest, kellega koos jagada oma muresid ja rõõme. Ma saan kenasti oma asjadega ise hakkama ja ehk paistan meestele liigagi iseseisev, kas see võiks neid hirmutada. Nägus ma olen, sale ka, materiaalsest tuge ei vaja, seks meeldib:)
Kas meestele meeldivad rohkem siiski kodukanad?
 
kle 25. november 2011, kl 11.47
Ma võin jagada sinuga rõõme ja muresid ja seksi ka...Aga püsisuhet ei taha.Vist.
 
miasja 25. november 2011, kl 18.32
Kui sa kodukana oleks, ei hakkaks ükski võõras mees sind ja talle võõrast last üleval pidama. Käi tööl edasi ja saa endaga hakkama, kui laps suurem, ehk leiad kellegi kõrvale. Voodirõõme võib sinuga iga teine mees jagada kelle ööklubist koju lohistad. Aga lapse vii niikauaks isale hoida. Meestele reeglina ei meeldi kui väike laps samas korteris ja võib uksevahelt sisse astuda.
 
whf 25. november 2011, kl 20.13
Klge kus krdi kohas te elate, mingis obinitsa külas või?? matsitoon käib ka jutust läbi...
 
loe kommentaari 25. november 2011, kl 21.51
Mis siin imestada - tänapäeva elurütmis tehakse kõike kiirustades ja ilma sügavamalt asju (hingelisi, materiaalseid, emotsionaalseid jne) lahti pakkimata. Aega peatuma sundida ei saa, siis sa poleks enam osa kiirest ühiskonnast ja teisalt toimetulekuks on vajalik seljatagune. Elu sunnib prioriteete muutma. Kas elukaaslane on tänapäeval üleüldse prioriteet?
 
m30 26. november 2011, kl 01.19
Śinu mail ei tööta kahuks.
 
Mats 27. november 2011, kl 18.16
whf Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Klge kus krdi kohas te elate, mingis obinitsa küla
> s või?? matsitoon käib ka jutust läbi...

Aga sa isegi kasutad ju matsirahva keelt ega sa ometi see friik härrasrahva hulgast ole, kes mingist uudishimust selle on selgeks õppinud?
 
marko38 28. november 2011, kl 15.04
Sama teema aga eks sa siis võtta minuga ühndust
 
aida 30. november 2011, kl 18.50
Vaevalt nüüd liigne iseseisvus partneri leidmisel takistuseks on. Kodukanade šansid on tegelikult hoopis väiksemad, sest esiteks nad ei liigu nii palju ringi ja teiseks, nad eeldavad mehelt pere ülalpidamist, mida tänapäeva mehed niiväga taunivad.
 
tähelepanija 03. detsember 2011, kl 09.38
whf Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Klge kus krdi kohas te elate, mingis obinitsa küla
> s või?? matsitoon käib ka jutust läbi...

Vaatan, et ka sina kirjutad matsikeeles, kas oled Litsmetsast või?
 
m38 03. detsember 2011, kl 13.28
Tegelikult olen ise ka sama asjaga jännis, no ei leia omale kaaslast, vahest on selline tunne, et võta esimene ette juhtuv naisterahvas ära ja kogu muusika või paremal juhul mine või mungakloostri ja hakka mungaks.
 
to m38 03. detsember 2011, kl 14.15
Kas tõesti olukord nii kohutav? Kus kandis elad?
 
m38 03. detsember 2011, kl 15.37
Viljandis
 
yksikema 03. detsember 2011, kl 16.10
soovin leida kaaslast ei otsi lapsele ISA.Tahaksin leida meest kes käiks minuga väljas.Olen pisut suurem 36 aastane üksikema Tallinna lähistelt.
 
to m38 04. detsember 2011, kl 21.19
Njah, mina elan Tallinnas.....aga kui julged võid jätta siia oma e-maili aadressi:)
 
m38 04. detsember 2011, kl 22.17
oki muski@hot.ee
 
to m38 04. detsember 2011, kl 23.29
Edastasin sulle e-maili:)
 
tõsi taga 05. detsember 2011, kl 09.39
Kuna mehenälg paistab juba kirjadest läbi, siis ilmselt naise käitumisest paistab see veel rohkem. Ja sellist ju mehed tõsiselt ei võta. Mõne üheöökargaja leiab ikka, kui häda nii suur on.
 
to tõsi taga 06. detsember 2011, kl 21.59
Kohe ei saanud kommenteerimata jätta,sulle ja teistele sinusugustele prostadele- kas tingimata peab nimetama asju"mehenälg suur" jms. See on loomulik,et inimene igatseb läheduse järele. Lihtsalt ebameeldiv lugeda..
 
öö 06. detsember 2011, kl 22.53
Asju tulebki nimetada õigete nimedega. Kasvatage lapsi, mitte ärge kirjutage kahtlaste tüüpidega, kelle meiliaadress juba ihukarvad turri ajab.
 
meganaer 14. detsember 2011, kl 23.15
38 aastane meesterahvas kelle aadress on muski@hot.ee????
MUSKI!!!????
naerame siin sõbrannadega nii et püksid märjad. no ei saa ju sellisesse tõsiselt suhtuda.
 
nojah 15. detsember 2011, kl 13.51
Ju need muskid sellistele treivadki suuremal hulgal lapsi, siis jääb lastetoetuse peale elama ja laseb elul minna nagu läheb, ei hooli lastest . Muskid aga käivad üksteise järel sealt hoovist läbi ja kui vanaks saab, kodjab Interneti tuvustesse juhuseotsijaks.Kiidab oma suuremat lastehulka ja ennast korralikuks leseks, keda mees aramstanud 30 aastat. Selliseid ons eal suurem hulk. Algus on juba valele istutatud, läksime lahku, siis sain rasedsuest teada, ütle kohe, et poiss käis magamas ja mingit pikka eluaegset kokkujäämist polnud poisil mõtteski.Seda enam sinuga.
 
uskumatu tõesti! 15. detsember 2011, kl 15.39
Asja loomulik käik: kohtan meeldivat inimest, tutvun, armun, armastan jne. Vajan tema lähedust, sest armastan teda. Tunded ikka eelkõige või ma ei tea...
Aga kohe otse: otsin meest... no ei saa aru. Kas tõesti on nälg nii suur, et lausa hakatakse suvalisi tutvusi pidi meestega kohtuma ja neid valima? Ollakse nõus lausa internetist hakkama otsima. Põhjendusega: vajan (kellegi) lähedust. Ma ei tea, kes see olema peaks, aga tahan kedagi! No kas see ei ole siis mehenälg? Vastastikusi tundeid siin ju ei ole. Minu arust ikka enne meeldiv inimene ja alles siis vajadus tema läheduse järele.
Ime siis, et neid vallasemasid nii palju on - voodisse ronitakse ilma pikema tutvumiseta - no ei taha üksi olla. Vajan lähedust, noh!
 
viimasele 15. detsember 2011, kl 20.47
igal inimesel on (füüsiline) lähedusevajadus erinev, mõnel väiksem, mõnel väga suur. mõned on üksi õnnelikud (nagu sina?), teised jälle nii et kaaslane on iga päev kõrval. mõned aga on paarisuhtes ja targutavad siin foorumis kui normaalne on üksi olla, pigem üksi kui kellegagi, kes ei ole piisavalt hea... irw
 
to nojah 08. veebruar 2012, kl 14.20
Kui sa mind nii hästi tunned, siis ütle palun kui palju mul neid lapsi siis Eestimaa peale kokku on, tahaks ise ka nii väga teada. Muidug ma ei tea kes sa oled, ega see mind ei huvita kah, oled sa mees või naine. Mingi e-maili järgi järeldusi teha, kes ma olen ja mida ma teen.
Muidugi mul on soov leida elukaaslane ja kellega elus edasi minna, kaua ma ikka üksi elan. m38
 
m 08. veebruar 2012, kl 16.17
Teema algusesse tagasi.Jah,mehed ei talu hästi iseseisvaid naisi,see käib kuidagi moodi nende meheau pihta.Tahad koos elada uuesti, las mees viib prügi õue, klopib vaibad,parandab pistikud ja teeb trelliga auke...
Teine karm teema on sobiva mehe leidmine, sest nüüd peab ta ju kahele sobima ja üldjuhul tekib nõiaring-see kes sobib sulle ei sobi lapsele ja vastupidi...
Ole veits abitum ja õnne sulle!
Naaksujatele: ta ei kirjutanud, et tahab meest,vaid et soovib lähedust ja küsis nõu, kas see on teostatav.Üldse ei saa aru, miks kenas paarisuhtes kodanikud siia foorumi ronivad ja mürki pritsivad? Selle asmel võiks ju asjaliku nõu anda, mida nemad on teinud,et nii õnnelikud olla(kui nad ikka on ja ainuke nõu, mis neil on pole ämber).
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!