Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üksikvanem
kuidas algus oli??
 
ee 02. detsember 2011, kl 11.35
kas on eestis palju selliseid naisi ,kes on lapsed jätnud isale kasvatada,kuna lihtsalt isa tuleb paremini toime jne. aga ema ikkafi toetab ja suhtleb lastega edasi? kas selline ema on teie arust halb või nn. rongaema?tänan vastajatele.
 
niisama 02. detsember 2011, kl 13.04
Ära põe seda mis teised arvavad. Kui tunned et isa juures on lapsel parem siis otsusta lapse huvides, mitte enda või teiste. Lapse elu üksikemaga üürikorterist teise, ema kindla töökohata ja uue mehe otsinguil, rahahädas... On olukordi kui isal paremad tingimused ja ainult egoistlik rongaema hoiab last endale sellises situatsioonis.
 
Girlygirlygirl 21. jaanuar 2012, kl 12.28
Ei ole nii, et kui laps isaga, siis kohe automaatselt rongaema.. Kõik oleneb ikka konkreetsetest inimestest ja olukorrast.
Pead mõtlema, mis on LASTELE kõige parem. Just lastele, mitte sulle, laste isale või klatsihimulisele naabrimutile.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!