Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üksikvanem
Üksikisad?
 
Noor_Üksikema 01. veebruar 2012, kl 12.39
Tere!

Vaadates postidusi siin ja teiste saitide foorumites saame üldmulje: naised kasvatavad üksi last/lapsi, mehed on aga sead(kes rohkemal, kes vähemal määral), kes on pere maha jätnud.
(Ise kuulun ka nende üksikemade hulka.)

Siit tekkis küsimus, kas meil Eestis leidub ka selliseid üksikisasid keda naine on maha jätnud?
 
yksikisa 01. veebruar 2012, kl 16.24
Eks ikka leidub :)
 
roobert 02. veebruar 2012, kl 07.42
ise olen ka üksikisa, aga naine ei jätnud mind maha, vaid ma viskasin ta välja.
aga see ei muuda asja, mehed on niikuinii ju alati kõiges süüdi ja loomu poolest sead.
 
Noor_Üksikema 02. veebruar 2012, kl 13.06
Ei ole alati ju mehed süüdi ja ei tahaks uskuda, et kõik mehed sead on.
Millega siis sinu naine väljaviskamise ära teenis ja kuidas on tema suhted lapsega?
 
Q, 05. veebruar 2012, kl 19.26
Ikka on. Oleme kõik inimesed ja nii nagu mehed jätavad pere maha, teevad seda ka naised.

Olen ise üks selline mees ja täna on heameel, et naine minema läks. Eks tol hetkel oli sellest raske aru saada, aga paljudest asjadest saamegi alles hiljem aru.

Üksikisana ei tee mu elu raskeks lapse kasvatamine vaid lapse ema, kes vahel avastab, et laps võiks ikka temaga elada, ning töötleb teda nii kuis jaksab. Kahju, sest sellest ei võida keegi ja kaotajaks jääb ainult laps.
 
üksikisa 06. veebruar 2012, kl 11.56
Küll kohe. Andsin valida, mina või armuke? Kolis minema. Paar aastat hiljem viskas see uus (välismaalane) ta välja. Nüüd otsib uut sponsori, kelle juures elada või meelitada lapsed enda juurde ja mult elatisraha välja pressida, sest kuuldavasti ei tule enam materiaalselt toime.
Samamoodi jätsid kolmel tuttavad naised pere ja hüppasid uue mehe kaissu. Üks saab lastega ilusti läbi, teine hakkas kohtuga lapsi välja pressima, kuna lasteisa sai hea palga peale ja nüüd oleks kasulik naisel ise lapsi uue mehega kasvatada korraliku elatusraha eest. Kolmanda tuttava naine on klubides eduka mehe otsingul, kuna mu tuttav kaotas masuga oma ärid ja ta ei suutnud kitsikusega harjuda.
 
Üksik_isa2 07. veebruar 2012, kl 15.33
Igaühel on oma stoori.
Mina astusin kodunt minema exi tungival soovil, mis oli kinnitatud väikese põlvehoobiga :) (kujunduslikult öeldes). Siis juhtus nii, et lapsed tulid minu juurde.
Elu on kirjum kui kapsad.
 
Vanapoiss38 08. veebruar 2012, kl 01.23
Ma olen nii siga, et ükski naine pole mind tahtnud.
Kuid vahel olen mõelnud, et võtaks mõne mehe sea tembu enda kanda ja hakkaks mõne üksikemaga tema last koos kasvatama... Arvan, et kõik võidaks sellest ja kaotajaid pole.
 
N39 09. veebruar 2012, kl 15.29
Mis sa siis enam ootad, võta ja hakka.
 
Vp38 10. veebruar 2012, kl 00.13
Arvad, et see nii lihtne on vallasemade poolt. Nad on pärisisa äraminemisest usalduse meestesse kaotanud, et selle pärast kannatavad ka süüta mehed.
 
ehh 11. veebruar 2012, kl 11.23
ega see mees niisama minema jalutanud, alati on lahkuminekul kaks osapoolt. suutmatus koos eksisteerida, teineteisega arvestada ja mitte ainult enda tahtmist läbi suruda, on ikka mõlemapoolne.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!