Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üksikvanem
Peretoetus
 
Dairy 29. veebruar 2012, kl 18.22
Nimelt on mul kaks last. Üks on 18a ja käib gümn. ja teine on 17, kes katkestas õpingud veebruari alguses. Sain nimelt peretoetust. Unustasin kohe teatada sotsiaalkindlustusametisse, et üks laps lõpetas õpingud ning nüüd on väikene võlg , mis tuleb ära maksta. Kas nüüd saan siis peretoetust edasi või mitte? Ühe lapse eest, kes on 18a ja käib gümn? Või võetakse nüüd kõik ära..
 
see 29. veebruar 2012, kl 20.05
Selle lapse eest peaks edasi saama, kes koolis käib. Võlaga on nii, et nad lasevad teha paindliku graafiku ja selle saab ka väikeste summadena tagasi maksta, ei pea kohe kõike. Lihtsalt mine kohale ja räägi.
 
rohkem saanu 03. märts 2012, kl 14.36
ma sain ka kunagi peretoetust rohkem kui oleks pidanud ja siis pidin kirjutam aise avalduse, et palun teha tagasi arvestus, sest nad ise ei saa midagi maha võtta ilma kohtuta muidu. Ja 17 aastane saad akoolitagasi, kui katkestas õpingud veebruari alguses siis pole sellest probleemi kui ta märtsist edasi õpib.

kui hinded kehvad ja õppimise probleemid, võlad siis kutsekas on tal võimalik ka minna tagasi eelmisele kursusele
 
17 aastane 04. märts 2012, kl 01.55
tuleb kindlasti veenda kooli tagasi minema. Selleks vanemad ongi, et oma lapsi pubeka mööllavatest hormoonidest sõltumata õigele teele suunata.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!