Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üksikvanem
ei tea isegi, kas peaks oma ellu veel meespoolt tahtma või mitte...
 
üksikvanem, jah 23. november 2012, kl 00.14
no tõesti ei tea. ei saa öelda, et hinges seda tunnet vahest ei tekkiks, et lisaks lastele ka kaaslane võiks olla keda armastada, aga kas see ka reaalne plaan võiks olla, ei oska enam öeldagi. lapsed on esmajärjekorras ja see olukord pole sama, mis tutvumine vabade inimestena, kel pole kellegi ees kohustusi. see on üks asi. teisalt ilmselt on ka hirm selle keerukuse ees, mida võib tähendada kellegi taas tundmaõppimine, et kas ikka tasub aega ja vaeva - seda üksikvanemal just üleliia käes ei ole... ja paistab, et leidub ka samamoodi mõtlevaid üksikisasid, kes on otsustanud pigem oma lastega omaette olla ja naistega mitte jännata, arusaadav. mõnesmõttes kurb ka. ah, kõiges on süüdi valitsus:))) naljas ehk ka terake tõtt, kui meil see elatustase ja inimväärsus mingilgi tasemel oleks, lubaksid inimesed endale kindlasti rohkem avatust ja võimalik, et ka üksikvanemate lapsed saaksid sellest rikkama lapsepõlve.. niisama mõlgutus selline enne und:)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!