Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üksikvanem
jõulukinkide annetamine
 
annetaja 25. november 2012, kl 19.55
Jõulud lähenemas. Kas teate kohti, kuhu saaks annetada natuke kingitusi lastega peredele, kellel pole endal võimalik lastele kinke osta?
Kas on äkki käimas/tulemas mingi kampaania?
Nägin kuskil, et loomade varjupaigale kogutakse raha, samuti käib kampaania haiglates olevatele lastele. Aga kas ka lihtsalt vaeste perede jaoks kusagil abikätt ulatada saab?
 
annetajale 25. november 2012, kl 19.59
Pane kuulutus kuskile. Kindlasti keegi võtab ühendust.
 
eko 25. november 2012, kl 20.37
ole rahulik, sind kasutataks lihtsalt ära.
 
palun 25. november 2012, kl 20.49
annetage mulle üks mees jõuludeks. ja soovitavalt vana-aastaks ka.
 
l 25. november 2012, kl 20.51
üks võimalus on võtta ühendust nt enda linnaosa sotstöötajaga või lastekaitse töötajaga. pakudki, et tahaksid nt paarile perele teha kingitused. tema siis ütleb sulle nt umbkaudselt mis vanuses soost lapsed on. aga tee seda pigem nüüd kuu lõpus. sest kuu alguses on neil palju tööd. teine võimalus on leida organisatsioon, mis teeb ka nii kingitusi. näiteks tean, et pärnus on kogudused teinud vaestele peredele jõulupakke ja siis oma liikmete kaudu on saadud ka kingitusi ja siis sots. töötajate kaudu välja jagatud. raplas tegeleb näiteks saagu valgus minu meelest hetkel mingi jõulupakkide kogumisega. põhimõtteliselt otsi üles inimesed, kes tegelevad toimetulekuraskustega peredega :)
 
annetaja 25. november 2012, kl 20.54
Kui kasutatakse, jääb see kasutaja enda südametunnistusele. See ei tähenda, et inimene ei võiks abikätt ulatada. Kui kogu aeg oleks hirm, et teiste headus kasutatakse kurjasti, oleks maailm ammu hukka läinud. Kui ma olen juba valmis annetama ehk midagi ära andma, siis miks ma pean seda taga nutma, kui see annetus satub nö valesse kohta? Mis läinud, see läinud. Ja alati jääb lootus, et see satub ikkagi täiesti õigesse kohta ja keegi saab natukenegi õnnelikumaks.
 
viimasele 25. november 2012, kl 21.58
kahjuks maailm ja eriti Eesti ongi hukas. Leidub veel väheseid helgemaid hetki. Aga kõige lihtsam on jah läbi sotsiaalosakonna ülesse leida need, kellele saad annetada.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!