Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üksikvanem
Tutvun
 
Mina 22. jaanuar 2013, kl 14.16
Tere.
Tutvun vabalt mõne üksikemaga püsisuhte eesmärgil. Sisse ei koli, minu liisingut vaja maksta ei ole. Lühidalt öeldes sex, kino, restoran nagu suured inimesed ikka ja mitte tingmata selles järjekorras. Mis saab näitab aeg. Ise olen 40 aga näen noorem välja (nii räägitakse).180/90, sinised/hallid silmad. Laias laastus julgen päeval väljas käia. Endal laps juba suur ja igapäevast kasvatust ei vaja. Tundub, et siin suht palju retarde elab oma frustratsiooni välja, seega siin ei suhtle ega vasta jne. Kellel huvi kirjutage maili. Vanus võiks olla alates 30, piiranguid ei sea samas, kui oled hoolitsetud ja lugenut enamat, kui kohustuslik kirjandus põhikoolis.
Tallinn.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!