Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üksikvanem
Kui palju emad osalevad laste kasvatamisel?
 
exüksikisa 23. jaanuar 2013, kl 10.01
Kas te teised üksikisad saate exnaiselt elatist? Võib-olla asjata aga siiani pole tihanud kohtu kaudu kaudu asju ajada, äkki naiskohtunikud naeravad mu välja.
 
ei naera 23. jaanuar 2013, kl 10.05
Loomulikult ei naera. Kui laps elab sinuga, on sul õigus elatisele.
 
Päären 23. jaanuar 2013, kl 10.10
Nalja teed, kui elatist nõuad, siis võib ema kohe lapse endale nõuda ja kohus nii määrabki.
Kas on mõtet sellisele riskile minna?
 
Naine :) 23. jaanuar 2013, kl 11.03
No nõua muidugi, kes ja miks pärast peaks sind välja naerma? Kuna laps on sinu juures ja ema ta nn hüljanud siis vaevalt ema kasuks otsustatakse.
 
Kerli 23. jaanuar 2013, kl 11.37
Loomulikult tuleb teiselt lapse vanemalt elatist nõuda. Kui sina kasvatad, peaks üleüldse teine pool materiaalse osa eest 100% vastutama. See on ju lapse heaoluks. Eestis kehtivad elatise määrad(min määr siis) on naeruväärne, et see sinu jaoks on. Lapsele toiduraha vaid.
 
üksikisa 23. jaanuar 2013, kl 12.28
Exnaine kannab iga kuu 32 eurot arvele ja kõik. Ise tema käest küsinud ei ole midagi, kust ta selle arvu võttis, ei tea. Kohtu kaudu midagi nõudma ka ei plaani hakata, vähemalt seni kuni ise hakkama saan. 32 euroga saab vähemalt lapsel ühe huvialaringi kinni maksta. :)
 
soovitus üksikisale 23. jaanuar 2013, kl 15.20
kirjuta üles kõik lapse kulud ja saada lapse emale aruanne kuhu raha kulub - ehk siis märkab ise et lapse kulud on kordades suuremad kui tema 32 eur.
 
tea 18. aprill 2013, kl 17.42
Huvitav, siin kõik julgustavad, et ikka peab elatist küsima ja naine ikka peab maksma jne. Ühes teises teemas siin öeldi, et mis see naine siis ajas oma jalgu laiali ja tegi jorsiga lapse, ja ega see mees ju üleöö jorsistunud :D Äkki peaks siin ka ütlema, et mis tegid siis jorsiga lapse, saa nüüd ise hakkama, mees ei tohiks rohkema lapsi saada, kui ise üles kasvatada suudab. Äkki sellel emal on ka raske?? :D Jubedad topeltstandardid ikka inimestel. Aga noh, teemasse ka - loomulikult anna elatisenõue sisse, küsi kasvõi miinimumi, lapsel ikka parem elu kui 32 euroga. Saad uued kummikud ja joonistusploki osta. Ja isegi kui ema tahab selle peale last omale, siis seda vaevalt tehakse, kui laps juba sinuga elab.
 
Kah üksikisa 19. aprill 2013, kl 15.08
Jah, just nii ongi. Kui hakkaksin elatist sellelt "naiselt" nõudma, võtaks ta kohe lapsed endale tagasi. Vaatamata sellele, et lastel tema juures olid hinded kahed-kolmed ja ise nad käisid ringi nagu vaimuvarjud.
Iga v*tuga inimolend ei ole veel naine.
Siit järjekordselt moraal: vaadake (mehed) kellega oma lapsed saate.
 
kle 20. aprill 2013, kl 14.05
arvestades tänapäeva lapsi siis kõige parem on nendele endile,kui ainult isa neid kasvatab.need saavad vähemalt omi võsukesi rohkem ohjas hoida ja kuulavad sõna samuti paremini.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!