Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üksikvanem
Raskeks läheb, tulevik tume
 
Nunnu 16. märts 2013, kl 07.38
Uus Paavst ei luba enam üksikemade lapsi ristida ega samasooliste kooselu. Ajakirjandus ei tahaks lubada nunnukesi igale poole kaasa võtta aga kuhu paneb üksikema oma lapse kui läheb omale partnerit otsima.
 
NikumuKidze 16. märts 2013, kl 08.13
Sa tibi kauta kondoomi kui n i k k u m a hakkad. Siis ei saa sinust üksikema
 
Lisii 16. märts 2013, kl 08.24
Üksikema, nagu iga teine lapsevanem, saab aegajalt sõpradega kokku leppida, et keegi last hoiaks. Paar head sõpra võiks ju igaühel olla (ja need ei pea olema lasteaiast, ikka elu jooksul tulevad ja lähevad, kui ainult ise meeldiv inimene oled).
 
Katy 16. märts 2013, kl 08.49
Olen 6 lapsega üksikema ja kui me läheme poodi, restorani, kohviku, kinno või teatri igal pool vaadatakse viltu meie peale. Ööklubisse ei taheta üldse sisse lasta. Muidugi ega mu lapsed päris inglid ka ei ole ja üksi ei suuda ma neid ka kantseldada. Otsin omale partnerit ja lastele isa.
 
Lenny 16. märts 2013, kl 09.04
Väga õige Katy üksikema peab ka saama oma lastega ringi käia ja samuti on tal vaja partnerit otsida.
 
Nelli 16. märts 2013, kl 09.07
Lapse ristimine ei oma tähtsust ise ka ristimata. Samasooliste kooselu on jama lapsi ei saa.
 
Katy 16. märts 2013, kl 10.23
Lapsed mulle meeldivad ja riigile lapsi vaja. Riik toetab ja mul iga laps eri mehega kõik maksavad korralikult alimente ning tööl pole vaja käia. Tahaks tosin last saada. Üks mees ei suudakski naist ja karja lapsi ülal pidada. Materiaalseid puudusi pole ei minul ega lastel. Kuus last on otsin järgmisi korralikke kandidaate.
 
Juhan 16. märts 2013, kl 11.14
Ah nii moodi tõmmataksegi mehi tillist.
 
ang 17. märts 2013, kl 14.10
1) Uus Paavst ei luba enam üksikemade lapsi ristida ega samasooliste kooselu.
2) Ajakirjandus ei tahaks lubada nunnukesi igale poole kaasa võtta.
3) Kuhu paneb üksikema oma lapse kui läheb omale partnerit otsima.

Mis nende kolme asja omavaheline seos on?
 
Nunnu 18. märts 2013, kl 07.01
Seos on mure tuleviku ees.
 
õige 18. märts 2013, kl 10.56
Keegi peab kuskilt niite tõmbama, et lokkavale üksikemadusele piir tõmmata.
Jõudu paavstile ja ootame poliitikutelt järgimist!
Ära on tüüdanud üksikemade hordid, käsi pikalt almusi kerjamas.
 
seos 18. märts 2013, kl 11.29
ang
17. märts 2013, kl 14.10
1) Uus Paavst ei luba enam üksikemade lapsi ristida ega samasooliste kooselu.
2) Ajakirjandus ei tahaks lubada nunnukesi igale poole kaasa võtta.
3) Kuhu paneb üksikema oma lapse kui läheb omale partnerit otsima.
Mis nende kolme asja omavaheline seos on?

Seos on tüüpilise üksikvanema (praktiliselt olematu)vaimse taseme demonstreerimine.
 
Nunnu 19. märts 2013, kl 11.22
Selles teemas ongi kolm osa igaüks võib vastavalt oma soovile kommenteerida mida soovib, mis muret tekitab.
 
ei lähegi 19. märts 2013, kl 11.49
Üksikema on oma patukoorma kätte saanud, enam ei ole tema vaba neiu, vaid lapseema ja nii jääbki tema koju lapsega aega viitma, lapse vajadustega tegelema ja last kasvatama. Tema elu-olu on nüüd 100 protsenti muutunud ja igasugused peod, sünnipäevad ja teiste vabade noorte inimestega ta enam kaasa ei saa tormata. Tal on väikese lapse elu kvaliteedi eest suur vastutus. Ise ta tahtis rasestuda suvalisest mehest, et emapalka saada, nüüd tuleb ka see väike põhjus kodus inimeseks kasvatada. Ei mingit meeste sabas jooksmist enam. Kui laps on juba nii suureks kasvatatud, et ta suudab enda kooliasjad korras hoida, oma treeningute ja huvide üle ise otsustada, siis alles tohib üksikema veidikene ringi hakata vaatama aga ka siin pole lapse arvamusel ükskõik, nii et iga meestuttav peaks olema lapsele issiks. Ema mees on võõras inimene, kelle eest tuleb oma last kindlasti hoida niivõrd, et lapse arvamusel on otustav osa.

Üksikemaks hakanul on sotsiaalne ülesanne olla hea ema ja oma last kasvatada.
 
Sotsametnik 21. märts 2013, kl 08.18
See on hea kui üksikema saab oma laste kasvatusega hakkama aga kui ta teeb tosina last ja hakkama ei saa.
 
siis 21. märts 2013, kl 17.30
ehk olen ebaaus ja ehk olen jõhker aga lühikese aruga vastustundetu sigimine võiks lõppeda sellega, et naine steriliseeritakse.
 
Muhamed 24. märts 2013, kl 11.33
Üksikemad loobitakse kividega surnuks.
 
ang 25. märts 2013, kl 06.46
Puust ja punaseks:

1) Uus Paavst ei luba enam üksikemade lapsi ristida ega samasooliste kooselu. - Mil moel puudutab katoliku kirik tavaeestlase elu? Kui on vaja last ristida, kas keskmine Eesti luteriusu kirik ei sobi?

2) Ajakirjandus ei tahaks lubada nunnukesi igale poole kaasa võtta. - Aga miks peakski? Teistel inimestel on ka õigused, mitte ainult nunnukestel ja nende tibuemmedel.

3) Kuhu paneb üksikema oma lapse kui läheb omale partnerit otsima. - Isa juurde. Ah isa pole? Siis pole tegu üksikemaga, vaid vallasemaga, kel pole halligi, kes lapse isa ollagi võiks. Ehk ei otsi siis uut partnerit vahelduseks?

Miks tuleviku ees mure on, kuidas need punktid sind puudutavad?

Muhamed - inimene, kes on pattu kahetsenud ja seda ei korda, on sellest patust prii. Teistel inimestel puudub õigus tema üle kohut mõista. Nimetad end prohveti järgi, aga räägid tema sõnadele vastu.
 
dh. 28. märts 2013, kl 20.55
Libateema, soodad ei saa aru.
 
Mali 29. märts 2013, kl 05.59
Tegelik elu.
 
kah üksikema... 31. märts 2013, kl 23.56
to õige...

tead,Sa pane oma räpane suu kinni ja pritsi oma mürki mujal!Ära on tüüdanud üksikemade hordid,vaat kus ütles!Ära on tüüdanud just Sinusugused,kes elu vaid must-valgel näevad ja mitte sittagi ei tea,kuidas üks naine üksikemaks on jäänud,sest jah,hukka mõista on ju alati lihtsam,kui mõista.Vabandan väljenduse pärast,aga ilkumine üksikemade kallal ajab sita keema!Jõudu Teile üksikemad ja -isad!
 
viimasele 01. aprill 2013, kl 09.29
Üksikemaks saadakse ikka valede valikute tulemusena. Ei ole ju juttu lahutatud, üksi last kasvatavast emast või lesknaisest. Kui ei osata valida kellele ja kuidas jalgu hargitada siis pole mõtet pärast tatti pritsida. Ettevaatust sita keemisega, saepuru võib süttida! Palju muud sellistel sees ju pole.
 
mure üksikemade pärast 01. aprill 2013, kl 10.29
Ma sageli mõtlen,et üksikemana oleks mul ikka päris raske hetkel last kasvatada.olen vähenõudlik,aga eluase ju peab olema,süüa ju peab ostma,riided selga,haiguste ajal rohtusid.Sõbranna on üksikema 3 lapsega ja lausa marru ajab,kuidas tööandjad teda nöögivad,(ma mõtlen neid viiruste perioode,kui haigestusid kõik) ,k.a. tööle saamisel tööintervjuudel ikka norivad,et 3 last,kuhu panete jne..Hetkel ta on lootuse kaotanud endale normaalset meest leida,kuna mehed pelgavad 3 lapsega emasid tavaliselt. Ühe kannatavad veel välja ,kuid 3. Ja siis see rahaprobleem,mis on tekkinud sellest,et laste isa ei suvatse elatusraha maksta õigeaegselt,kuigi on kohtu korras välja nõutud. Oma lastele on kahju anda ,kuigi ise töötab välismaal,kuid mitteametlikult ja nii ei saagi ükski kohtutäitur taoliste vingerdiste käest raha kätte.Kurvaks teeb,et Eesti mehed on nii vastutustundetud,hoolimatud,ükskõiksed ka oma lihaste laste suhtes.Loomulikult on meeldivaid erandeid.Ma leian,et tuleks kiiremas korras elatisabi seadus üle vaadataja viimasele,kes siin räägib valedest valikutest,siis kes ütleb,mis homne päev talle endale võib tuua.Me elame nii ebakindlas riigis,et see mõjutab ka mingil moel meie kooselusid ja ..mehed peavad ükskord aru saama,et kui"JALAD HARKI AJATAKSE" SIIS VÕIB TULEMUSEX OLLA LAPS ja MÕLEMAPOOLNE ON VASTUTUS! LAPSEKESED EI OLE JU OMETI OMA VANEMATE PATTUDES SÜÜDI!"
 
mure laste pärast 01. aprill 2013, kl 20.42
See kes jalad harki ajab, see ka vastutab. KUI vastutab. Mis meestel sellest kuhu prügikasti ennast tühjendada, till püksi ja edasi. Kes tõesti vastutab on selliste eostajate laps ja lapsest on kahju.
 
Tiina 24. aprill 2013, kl 06.55
Jah, on raske, aga paljud üksikemad uhkustavad sellega või loodavad teiste ja riigi abile. See teeb ühiskonna tigedaks.
 
Peeru Aadu 09. mai 2013, kl 09.14
Naistel ei oleks vaja teha kunstliku viljastamist, sest üksikemana on raske lapsi kasvatada. Parem oleks abielluda ja teha lapsed sexides. Kahekesi oleks kergem lapsi kasvatada.
 
££ 09. mai 2013, kl 09.28
Naljakas on see, et vahet pole kui palju te yksikemade pihta tatti pritsite, seksi te ikkagi saama ei hakka.
 
Taru 27. mai 2013, kl 18.32
Ühinege Taru kärgperega ja elu läheb suurepäraseks.
 
Negro 18. august 2013, kl 08.43
See oleks tore!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!