Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üksikvanem
Laps saab lapse
 
*** 02. juuni 2013, kl 10.50
Uskumatu, kui palju on näha alaealisi tüdrukuid beebidega tänaval liikumas! Kuidas nad nii varakult saavad lapsi, kui ise on alles lapsed!? Magavad oma boyfriendiga ja jäävad rasedaks neist? Ja siis saavad neist üksikemad!
 
jaa 02. juuni 2013, kl 11.12
aga kujuta ette kui palju saab vanemahüvitise eest sollis käia!
 
vanaema 02. juuni 2013, kl 11.34
Kui noor neiu jalutab lapsega, kas tal on vanus otsaette kirjutatud.? Kust võtad. et ta on alaealine. Mina olin isiklikult 22 , kui küsiti, et kas olen 16 täis.
Palun ära tekita endale probleeme, mis ei ole Sinu probleem. Kõik lapsed kasvavad suureks.
 
M. 02. juuni 2013, kl 11.57
Ja kui käibki lapsega tänaval, kust sa kindel oled, et laps tema oma on. Äkki hoiab väikest õde/venda või mõne sugulase-tuttava last?
 
kle 02. juuni 2013, kl 12.09
Aga mina tean ühte külakooli kus kaheksandas klassis ei saanud eksamile 2 tüdrukut sest olid kohe-kohe sünnitamas ja 3 olid rasedatena eksamitel....Nii et ei tea siin midagi,tänapäeval on kõik võimalik.
 
Ole 02. juuni 2013, kl 12.12
sina mureta! Või oled nende ilusate rõõsade noorte tibuemmede pärast kade?:)))

Lapsed on armastuse vili:) Pealegi Eesti iivet peab tõstma!
 
riinule 02. juuni 2013, kl 12.37
kas sinu 7a v'tuvili ka juba iivet tõstab? ei maksa aega raisata.
 
triin 02. juuni 2013, kl 12.49
Tibu emme on kana ja miks peaks keegi kana peale kade olema.
 
ohh 02. juuni 2013, kl 16.50
Las nad saavad noorelt lapsed. Praeguse 30+ esmasünnitajate taustal silm ja süda rõõmustavad nooremaid naisi lastega nähes. Sealt tuleb tervem ja rõõmsam laps kui need bioloogilise kella pärast kiirustavad üksikemad, kes esimese sooviavaldajaga lapse teevad.
Noored saavad lapse kahekesi ja armastusest, mitte viimases hädas kellegi suvalisega.
 
häile 03. juuni 2013, kl 11.00
Egas häda selles, et noorelt sünnitavad. Häda algab pärast sünnitamist. Beebieas lapsega saavad need laps-emmed veel kuidagi hakkama, aga kuitõepoolest juba kasvatamisaeg kätte tuleb, on häda lahti. Emmed ise vajavad veel kasvamist ja kasvatamist. Ja sirguvadki sealt kasvatamatud jõmpsikad. Emme ei oska ja ega eriti ei taha kah. Kõik muu on huvitavam - lapsepõlv jäi tal pooleli. Seda enam,ettavaliselt on issi juba nelja tuule poole kadunud ja emmel hädasti uut tarvis. Laps ju segab.
Nii et ei tule sealt sugugi terved ja rõõmsameelsed lapsed, vaid valdavalt hoopis hooletussejäetud ja käitumisprobleemidega. Praktika kinnitab - kahjuks.
 
kuldreegel 03. juuni 2013, kl 11.15
Kõige parem lapsesaamise vanus on 22-26 ja enne lapsetegu võiks noorpaar aasta abielus olla.
Praktika kinnitab.
 
Ülla-ülla 03. juuni 2013, kl 11.44
Mul sõbranna on siiamaani nördinud, et tema vanem tütar teist, 15 aastat hiljem saadud tütart kunagi kuhugi kaasa ei võtnud ja hoidma ei nõustunud - nimelt olid tolle vanema tütre kaks kena peikat järjest "avastanud", et sel tütarlapsel ju "laps kodus" - ja keeldunud "lapsega" tüdrukuga käimast . . . Ja takkajärgi seletamine, et see ju mu väike õde, ei aidanud enam midagi.
Tänapäeval on ju kombeks vanamutieas veel üks väike laps saada ja see siis vahel vanemate laste kantseldada anda.
 
Taru 03. juuni 2013, kl 19.41
Võtame ka noori kärgperesse.
 
50+ 20. juuli 2013, kl 12.45
Arvasin,et tõesti on tore noorena lapsi saada ja ei ole seda siiani kahetsenud.Alles nüüd saan aru,et ilmselt laste kasvatamisega ei ole ma hakkama saanud.Olen kasvatamisel ilmselt vigu teinud ,sest mõlemad pojad ei ole suutund oma pere hoida ja lahutatud.Ise olen 37 aastat abielus ühe mehega ja lapsed sain 19 ja 23 aastaselt,kuid aevan,et lastele pühendasin liiga vähe aega.Oli vaja veel õppida,ennast täiendada.Pereelu oli ilmselt teise järguline,kuigi olen alati arvanud,et lapsed on kõige tähtsamad mulle elus.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!