Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üksikvanem
Lahkuminek ning rahad !
 
hgg 26. juuni 2013, kl 05.32
Tere,oleme mehega elanus koos 11 aastat,meil on 2 last 3ne ja 10ne.Nüüd on lahkuminek ning mina pean põhimõtteliselt võtma oma lapsed ja minema ei tea kuhu !Samas laste isal on maja ja korter.Põhiprobleem on selles,et kunagi sai lasterahad soome riigi alla tõsta ning need laekuvad mehe arvele,mida ta ei ole nõus mulle andma,kas oleks mingigi võimalus saada need rahad ikka enda arvele,sest lapsed ju tulevad minuga elama ?!Ma saan aru,et mul ei ole tema vara suhtes mitte mingisuguseid õigusi aga lapsed??Kas tõesti ongi nii,et isad ei pea laste elukoha pärast üldse muretsema,kus nad pesemas käivad jne?!
 
pull 26. juuni 2013, kl 06.58
tänapäeval on lõpp moekas lahutada
kõik tahaksid seda :)
 
pr 26. juuni 2013, kl 09.06
naised peaks hakkama rohkem oma õigusi läbi kohtu nõudma või siis enda eest seisma, et kui on ikka lapsed, siis mehel tekib ka vastutus neid ülal pidada ja neile eluaset pakkuda. sina naisena hoolitsesid nagunii laste kasvatamise eest,loobusid oma hobidest, loobusid ka ehk tööst,karjäärist, et mees saaks peret ülal pidada jne jne ! olen sama seisuse läbi käinud, mehe kodust välja ei kolinud, kuna seaduse järgi ei saa mees sind oma lapsega välja tõsta kuni lapse täisealiseks saamiseni, saab kohtu teel ainult sinult üüriraha nõuda...(kuid kas on vaja uue naise ees skandaali, et sind koos lapsega välja tõstab - vaevalt), seega ära lahku kuhugi (olgu sul tugevat närvi), sest see ei ole kerge, eriti, kui sul on kodus 3a laps kellele aeg ajalt pead selgeks tegema, et isa tegi ise oma valiku ....(kui vajad sõpra, siis jäta siia oma meil), võime lähemalt suhelda
 
nu 26. juuni 2013, kl 10.03
Tead tädi ... võta paarsada euri ja mine juristi jutule. Saad ka vastuseid.
 
kraakowlane 29. juuni 2013, kl 10.08
Kui lasterahad tulevad isale, siis peaks lapsed ka isaga jääma. Kui te lahutate ja sina saad lapsed, siis lasterahad hakkavad tulema sulle, aga ikka vastavalt sinu asukohamaa määradele. Kui sa elad ja töötad Eestis, siis sa ei saa kuidagi nõuda, et Soome riik sulle lastetoetust maksaks.
 
klaabu 03. juuli 2013, kl 14.15
kohtusse mine lihtsalt..selliste idiootsete meestega muud lahendust pole..uskumatu, kuidas mees saab omaenda lapsed tänavale tõsta..sel mehel kasvab till ilmselt peas..noh nagu enamikel meestel paraku..aga jah pead vastu hakkama lihtsalt..jõudu sulle..ja kui lapsed elavad sinuga, siis võidad ka kohtus..
 
3 lapse ema 05. juuli 2013, kl 14.44
Tere.
Olen selle olukorra üle elanud .Otsi internetist kust sa saad tasuta õigusabi.Vaba abielus puudub küll ühisvara,kuid on võimalus tõestada sinu osalust teie kinnisvaras.Või kui leiad raha võtta advokaat.Teiseks saad kohtu kaudu nõuda tasuta õigus abi ja riigilõivust makse vabastust.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!