Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üksikvanem
Monster high nukud
 
Katrin 16. juuli 2013, kl 15.24
Tere,mul on just palgap2ev olnud ja raha otsas. Täna teatas laps aga et peab just täna monster high nuku saama , sest täna on monster high päev. Nüüd ma ei tea mida talle öelda, sest ma ei tahaks talle rahamurest rääkida. Kas keegi teab mingist monster high päevast ja mida olete teie üksikvanemana öelnud? Ette tänades. (lapse vanus 9)
 
Hilje 16. juuli 2013, kl 15.28
Arvan hoopis et sõbrad on sellega seotud. Minu laps 11 ja tahab ka,aga pole seda ostnud. Oli mingi ujumis riietega ja kollaste juustega.
 
J 16. juuli 2013, kl 15.30
Minu lapsed tahavad seda sama nukku.
 
ohjah 16. juuli 2013, kl 15.34
meie pisitüdruk küll vaatas ja leidis, et tema sellist koledat nukku ei taha :(.

Aga mind üllatas siin teemas hoopis see:
"mul on just palgap2ev olnud ja raha otsas"

Ma saaks aru, kui palgapäev kohe tulemas ja raha otsas, sellest veel saaks aru, aga et otsas kohe peale palgapäeva?? Kuidas on võimalik, et inimeste majandamisoskused nii nullis on?
 
mida veel? 16. juuli 2013, kl 15.36
Ei taha talle rahamurest rääkida?! Muidu saab su laps kõike, mida tahab?! Oijah ... tänapäeva lapsevanemad...
 
Aisser Daisser 16. juuli 2013, kl 17.14
mida pekki hinnad ?? O.O

http://www.nukud.ee/tooted/monster-high-nukud

mingi Monster High Sweet 1600 – Frankie Stein 34 juurot per kärakas ! 532 eeki !

http://www.nukud.ee/tooted/monster-high-sweet-1600--frankie-stein/monster-high-nukud

iihh.. hea, et see 1600 TURBO pole, maksaks 68 juurot

täitsa pekkis ikka, vaata seal isegi järelmaksu kalkull pandud ! mingi penonukk osta aastase järelmaksuga !?! uskumatu!

3-4 juurot penokäkile kulutada oleks max.
nii tulebki info võsukesele edasi anda - raha ei ole, emme teeb tööd 2 eur/h ja selle käki ostmiseks peab emme töötama kaks ja pool päeva.

ostad talle Miss Susy või Evi vms julkara, kui ON HEA LAPS.
 
hm (ei ole üksikvanem) 18. juuli 2013, kl 22.37
minu lapsed tahavad aegajalt igasuguseid asju saada - ega siis ei kuku kohe ostma. Rahas ei ole küsimus - küsimus selles, kas on põhjendatud see soov. Lapsed teavad, et suuremad asjad ostetakse ikkagi jõuludeks ja sünnipäevaks ning ka seda, et raha ei kasva puu otsas
 
Liina 30. juuli 2013, kl 21.22
Leidsin laadalt selle hirmkalli nuku järgi tehtud varjandi 3 euriga. Ega lapsed vahet tee.
 
vvvvvvvvv 01. august 2013, kl 20.43
sai lapsele sünnipäevaks ostetud. suht mõttetu vidin, paar korda mängis ja nüüd seisab nagu teisedki nukud. soe soovitus, et osta oma lapsele midagi asjalikumat;)
ja pole ma miskit kuulnud monster high päevast, ju siis see lastel välja mõeldud.
 
Ülehinnatud 02. august 2013, kl 12.00
minul ka laps 9-ne ja soovis nukku,kuna veel 4-l lapsel klassis oli olemas ja need lapsed tahtsid teatrietendust teha nukudega. Ostsin siis selle nuku, etendus jäi ära ja laps ei tunne selle nuku vastu mingit huvi...Lihtsalt omandamise soov, teistel on ja tema ka tahab
 
Hellitaja 06. august 2013, kl 23.25
Tegelikult on nad üsna põneva välimusega aga paraku tõesti kallid nukud. Algul tekitasid võõristust, kuid nüüd ikka mõned on kogunenud (nt jõuludeks ja sünnipäevaks kingitud). Tüdruk hetkel 7-ne ja kui need tõesti ka 9-aastastele huvi pakuvad, siis ma neid päris mõttetuks ostuks ei pea.
Tütrele võiksid aga praegu lihtsalt öelda, et pole sel kuul sellega arvestanud ja kui see on tema suurim soov, saab sünnipäevaks või jõuludeks.
Ma ei usu ka, et igas peres seda nukku on ja kui sõbrannad peaksid uurima, miks tal pole, las vastabki, et emme pole siiani ostnud aga sünnipäevaks saab.
 
Mõttetu 13. november 2013, kl 06.01
Ei ole vaja iga trendiga kaasa minna.
 
MonsterHigh-ee 28. jaanuar 2014, kl 22.05
Siit saab Frankie Stein 13 soovi ülisoodsalt http://monsterhigh.ee/nukk-monster-high-13-soovi...
 
Hmm 17. veebruar 2014, kl 12.35
Ei tea, miks inimesed aru ei saa, et praegu on Monster High nukud sama populaarsed kui omal ajal Barbie'd, legod jnejne olid. Tõsi küll, olid Barbied kordades odavamad, kui need Monster High nukud. Igal generatsioonil nö "oma hitid". Meie lastelastel on tulevikus veel omakorda mingid jubinad.
Hetkel on need nii kallid sellepärast, et need on Eestis suhteliselt uus kaup. Küll need mõne aasta möödudes odavamaks lähevad.
Välimuse kohta ütleks, et...Olen 20+ naisterahvas aga ütlen ausalt, et kui need nukud nii kallid poleks, siis koguksin neid lihtsalt kapi peale seisma. Oma välimuselt on need väga huvitavad. Kõik nukud ei peagi modelli mõõtu Barbied olema.
 
MonsterHigh-ee 22. märts 2014, kl 10.40
http://monsterhigh.ee/monster-high.html siin on suhteliselt suur valik, näiteks Monster High õpetaja (direktor).
 
Kiisuke 07. juuli 2014, kl 15.39
Jah monster high nukud on kallid, aga www.toys.ee
saate need peaaegu olematu hinna eest!(nende väärtust hinnates!)
 
^^^^^^ 21. juuli 2014, kl 12.50
Minu laps on 12 ja mängib nende nukkudega ikka veel. Talle annavad taskuraha ta vanavanemad ja meie ning selle raha eest ostab ta peaaegu iga kuu endale uue Monster High nuku. Mõni kord kui paar eurot puudu jääb, annan talle ka. Laps on nendega väga õnnelik ja pärast kooli käivad tihti teised klassiõed külas nendega mängimas.
 
minu lapse soov 21. juuli 2014, kl 16.24
mul laps tahtis hoopis , et anname meie isa ära ja võtame mardiisa meile
 
vot tebe 23. juuli 2014, kl 18.11
Ehk saad mõne kasutatud nuku osta. Huvi nende monstrumite vastu kaob mingi aja pärast. Täie hinnaga pole mõtet osta, kui rahaga niigi kitsas. Sugulased plikad kaks tükki, kes minu juures suvitavad, tulevad igal suvel uue nuku tüübi eelistusega. Üks suvi olid barbid kaasas, järgmine suvi need monstrid, see suvi oli ainult üks tavaline nukk kaasas, lisaks pakkusid äkitsi neile huvi minu lapsepõlve nõukaegased nukud. Neid olen ka varem pakkunud, aga siis oli huvi null.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!