Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üksikvanem
Äsja lahutanud ja üksikisaks jäänud
 
,,, 15. august 2013, kl 12.56
Naised, kui te kohtute äsja lahutatud üksikisadega, siis pidage silmas kindlasti seda artiklit.
Kindlasti on teil olnud äsja lahutanud sõpru ja tuttavaid, nende puhul ajab imestama alati see, kui kiirelt nad endale uue partneri leiavad.

Tundsin õnneks üksikisaga suheldes ohtu ja jõudsin õigel ajal põgeneda, kindlasti oleks sellest artiklist tollel korral palju kasu olnud.

Üksikisadesse ei tohi sellepärast halvasti suhtuda, sest nemad väärivad ka õnne ja armastust nagu kõik inimesed, kuid kohe peale lahutust ei ole vaja esimese ettejuhtuva naise järele haarata vaid natukene mõelda.

http://naistekas.delfi.ee/suhted/suhted/ettevaatust-varskelt-lahutatud-mees.d?id=64805468
 
loss 15. august 2013, kl 14.25
Ei näe väljatoodult ühtegi mõtet üksikisa(duse) kohta ja lahutuse kohalt on esindatud ainult suhtumine "naine jättis maha"... Kus on zoovoliniku silmad?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!