Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üksikvanem
laste isa uus laps
 
segaduses 31. august 2013, kl 11.12
Sain äsja teada, et minu laste isal on uue naisega laps. Mul on selle üle hea meel, sest mina algatsin lahutuse. Tore, et laste isa on eluga edasi läinud.
Mure on hoopis selles, et seda on minu eest varjatud. Lastele on öeldud, et seda ei tohi mulle rääkida. Kuni eilseni see ka õnnestus edukalt. Ma ei saa aru miks. Põhimõtteliselt on lastele õpetatud valetamist ja varjamist ja seda kogu suguvõsa heakskiidul. Lisaks on veel mind mittetundvatele inimestele jäetud mulje nagu mingist segasest, kelle eest tuleb varjata selliseid asju.
Kas rääkida sellest näiteks laste vanaemaga, sest isaga ma eriti rääkida ei saa? Mida teie teeksite?
 
õige kah 31. august 2013, kl 12.44
Aga see polegi sinu asi enam, mehel oma uus elu , mis ei puutu sinusse, küll teie ühistele lastele ka räägitakse niipalju kui neil vaja teada. Ära topi ennast enam su laste isa uude ellu.
 
no aga 31. august 2013, kl 13.31
kui sinust on jäetud selline mulje ja sinusse nii suhtutakse siis
esiteks, ära reeda et sa tead nende saladust
ära ütle lastele ega laste midagi, kindlasti ära maini, et tead.
Samas jah lastele on valetatud ja lapsed on asetatud nagu kahe tule vahele, ühelt poolt nn alavääristatakse laste ema- sind, teisalt lapsed ju elavad sinuga koos ja peavad varjama sinu eest

aga juhul kui lapsed teavad, et sa tead siis lastele ütlegi, et no ju neil oli oma põhjus selleks, et sina teada ei tohtinud.

Aga laste vanaemaga võid vahel jutu viia puuetega lastele ja siis nagu muuseas, küsida, et mis selle mehe uue lapsega on, et mis puue, kahju kohe, et sina näe kuulsid, et pidi puudega laps olema ja seepärast häbenevad rääkida, et ega see pole ju mingi häbi ja et kui võimalik siis sa oled nõus aitama...

- las siis jagavad omavahel
 
segaduses 31. august 2013, kl 14.52
Laste isa uus elu ei puutu absoluutselt minusse. Nagu juba kirjutasin, on mul selle üle hea meel. Muret teeb lihtsalt laste kaasamine sellisesse "mängu" või milleks seda nimetada.
Lapsed teavad, et ma tean. See tuligi täiesti juhuslikult nende kaudu välja.
 
no ja ... 31. august 2013, kl 22.54
aga nüüd - mida tunnevad lapsed teise poole ees, kes neil nagu sinule seda rääkida ei lubanud...

kui ei suhtle siis kirjuta kiri laste vanaemale näiteks või räägi temaga, et nad - need salatsejad - lastega selle loo ilusti ära klaariks ja lastega ei kurjustaks, et no kogemata juhtus ja et lapsed ei peaks end halvasti tundma seepärast
 
chätrin 04. september 2013, kl 07.05
Ära lase enam oma lapsi sinna
 
viimasele 04. september 2013, kl 13.26
Miks? lapsed peavad oma siaga ikkagi suhtlema, läbi käima. Lapsed pole ju süüdi,kui mees armastab naist ,kellega elab ja see pole laste ema.mehe ja laste ema suhe katkes, mitte mehe ja laste suhe, isa ja laste omavaheline läbisaamine ei tohiks küll katkeda.Väga rumal ja lapsemeelne soovitus, et ära lase lapsi sinna. Sel laste emal soovitan, mitte esitada lastele küsimusi ja nuhkida isa järgi, mitte selleks ei lähe lapsed isale küll, et anda nuhinfi emale, kellega sia elab või keda armastab.Lapsed lähevad isa juurde.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!