Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üksikvanem
lasteaia tasudest
 
lapsevanem 22. september 2013, kl 02.11
üksinda last kasvatavatele lapsevanematele küsimus, et kuidas te lasteaia kohamaksu ning toidurahaga toime tulete? kokkuvõttes on tegemist ju üsnagi arvestatava summaga, eriti kui arvesse võtta seda et palgad meil pole kõrged. kohamaks on ju ca 35.-, olenemata lapse kohalolust, tuleb seda maksta niikuinii. teine asi on aga lasteaia söögiraha mis on kuu lõikes kohamaksust kõrgemgi. kokku siis umbes 70.- kas keegi üksikvanematest saab ka mingeid toetusi või lasteaiast koguni toiduraha vabastust, ning kui siis võiks ka summad ära märkida.
 
üksikvanem 22. september 2013, kl 06.10
eks sa mine kov-sse, näita ära oma sissetulekud, eluasemekulud ja kirjuta avaldus toetuse saamiseks.

Kuid kui sa pole vallasema ja lapsel isa dokumentides olemas siis peab sulolema ette näidata neile ka kohtuotsus, et oled elatise välja nõudnud ja veel peab sul olema kohtutäituri tõend elatise võla suuruse kohta
 
peerud 22. september 2013, kl 18.13
jama kui selle pärast peab lapse koju jätma
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!