Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üksikvanem
Üksikvanem ,suurpere kes sooviks abi saada.
 
Suurperede ja üksik vanemate abistaja 21. oktoober 2013, kl 19.01
Tere pöördun teie poole,kuna on soov aidata üksikperesid ja nende lapsi.Aga selleks on vaja mul teie kui üksikvanema abi et saada teada kus kohas keegi elab, ja millist abi keegi vajab seega palun saata mulle meilile oma andmed et mitme liikmeline pere on kus elad ja mida sul täpselt vaja oleks.
 
Sinu jumal keskerakond aitab. 21. oktoober 2013, kl 19.58
Küsi sealt

see email oli oli iha.ee foorumis varem?
 
Suurperede ja üksik vanemate abistaja 22. oktoober 2013, kl 10.03
Tere siin on küll eksitus tehtus kuna minul seal kontot pole ning teie kirja kontrollides sain teada et keegi oli teinud lihtslt liba konto.
 
suurperede ja üksikvanemate abistaja 02. november 2013, kl 15.59
Tere
Tahaksin Teada kes sa selline oled ja miks sa minu asju avalikustad või lausa uurid ja otsid.

KUI SA EI TUNNE MIND SIIS EI TOHIKS SUL KA HUVI OLLA VÕI SOOVID SA ISE MINGIT ABI
MILLIST KÜLL kas kuulud suurperede alla või kuulud sa üksikvanema alla.ma võin ju ka sinu pere aidata kui vaja ja seda ei tee mitte mina üksi vaid ma olen liige.ja mis puutub siia keskerakond
 
suurperede ja üksikvanemate abistaja 02. november 2013, kl 16.02
Ja mis puudutab abisse siis ongi et soovitakse alati raha aga meie ei pakku raha vaid suuname inimese kas suurperede seltsi või kuhu just vaja on ja oleme ka peredele pakke saatnud aga mida sina siit otsid
 
tihastele peki panija 04. november 2013, kl 21.00
Tegelikult on ikkagi nii, et need kes tõeliselt abi vajavad ei tule seda küsima. Sellised anonüümsed abistajad kuskilt foorumist ei tekita üldsegi usaldust.
 
suurperede ja üksikvanemate abistaja 06. november 2013, kl 23.34
teate olen teiega täitsa nõus et ega ei tulegi küsima sellepärast tuleb vanematega suhelda ja nendele abi anda mitte oodata kuna keegi seda küsima tuleb olen natukene ka sellega kursis kuna ma ju ikkagi sellega tegelema hakkasin.Ega me siis siin foorumis ei olegi suuremad abistajad aga tahaksime siin rohkem vanematega nende muredest rääkida kuna abistamine on veidike teist sugune .mitte niisama nalja tegemine hetkel meil siis koostöös suurperede seltsiga teeme lastele jõuluks jõulu kinke.ning ka siis kogu suurperedele.Siit pigem loodame et on ka mõni suurpere kes tahab ise kampa lüüa kuna ta on rohkem kursis siis suurperede ja üksikvanemate probleemidega saaks ju ka kaasa aidata.
 
Mari 13. november 2013, kl 16.10
Paljud inimesed ei oska kuskilt abi otsida. Nad lihtsalt ei tea kust pihta hakata . oN ju tore ,kui keegi neid sammu võrra edasi juhatab,
Aga mõnel närib hinge seest, kui kuuleb kellegi aitamisest, kui see pole just tema.
Mina rabasin kahel kohal 15a.ja kasvatasin üksi lapsi.
Teadsin ,et advokaadid on nii kallid ja mul pole võimalik oma lapse isale alimente peale panna.
kogematta tuli ka minuni ifo ,et on võimalik taotleda
tasuta kohtus advokaati. sain oma asjad korda
 
suurperede abistaja 22. november 2013, kl 19.31
Seda on rõõm kuulda et on olemas ja eks muidugi kindlasti on veel meil eestis neid tugevaid emasid kes lapsenimel on nõus ja võimalised rabelema .Aga palju on justneid vanemaid kellel endal puudub haridus ning oskused igapäeva elu jaoks ja ootavad lausa et nende eest ära kõik tehakse.Meie siis oleme need kes natukenegi püüavad suunata seda vanemat et kuhu ta peaks minema ja mida tegema et talle abi antaks .
 
Tänan, EI! 29. november 2013, kl 12.31
Ei pea anonüümseid abipakkujaid usaldusväärseteks. Samuti ei ärata usaldust inimesed, kes õigekirja ei tunne. Aita kõigepealt iseennast!
 
Daisy 28. detsember 2013, kl 11.22
Suurperede abistaja peaks ise oma kontaktandmeid näitama muidu ei saa ühendust või panga konto numbri ja parooli.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!