Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üksikvanem
Kuidas teist sai üksikvanem?
 
asd 21. märts 2014, kl 17.19
Mul oli ka peika, kellega elasin koos 5 aastat. Ta ajas samasugust lolli juttu mulle, et enne ei saa abielluda kui olen talle lapse sünnitanud või kasvõi rasedaks jäänud. Et kust muidu teab, kas ma üldse saan lapsi. Loomulikult sai mees sellse jutu peale pikalt saadetud. Küll raske südamega ja pisaratega, sest olin ju arvanud, et ta tahab minuga koos olla. Teadasaamine, et mind ei tahetagi minu enda pärast, vaid ainult teatud tingimustel, oli masendav. Suhe lõppes ja liikusin eluga edasi. Edasises elus said asjad tehtud õiges järjekorras ja õige mehega. Oli mõlemal soov abielluda ja 2 aastat pärast abiellumist sündis meile laps. Kui mul poleks olnud mõistust peas, oleks ka minust suure tõenäosusega saanud üksikema endise peika lapsele.
 
endine üksikema 26. märts 2014, kl 23.33
Minust sai üksikema sellest hetkest, kui avastasin, et peres esilekerkivaid probleeme ei saa mehega jagada. St sain üksikvanemaks juba abielus :-( Jooksed nagu peaga vastu seina. Pärast mitut! aastat "abielu" võtsin lapsed ja läksingi minema. Mees oleks hea meelega koos edasi elanud.
 
huvitav 27. märts 2014, kl 18.43
miks küll siisn enamus üksikvanemaid on naised aga mitte mehed.Mina kavatsen oma mehest nüüdseks üksikisa teha.Ta käib oma pideva tööga hõivatud olemisega niivõrd ajudele ,et ma lihtsalt ei suuda seda enam.Just nagu naine ei tahaks tööd rabada ja endale koguka summa kokku korjata.Mehed on kõik uskumatud ja ilma kiiksudeta ei leidu vist ühtegi.
 
Ülle 09. aprill 2014, kl 20.13
Meil oli täpselt samamoodi. Uus armastus lõi pähe, ja läkski.
 
Heidy 19. aprill 2014, kl 11.49
Minust sai samuti üksivanem sedasi, et mees tutvus klubis endast 10aastat vanema naisega. Olin kahe pisikese põngerjaga kodune, hoolitsesin nii mehe kui laste ja majapidamise eest.Ühel päeval mulle lihtsalt öeldi, et armastus sai otsa ning et pean välja kolima. Nüüdseks olen superõnnelik, et olen üksikvanem. Isa on lastele alles jäänud ja samuti saan ma endlae rohkem aega lubada kui seda kunagi varem meie kooselu aeg. Seega üksikvanem ei ole sugugi halb olla.
 
hilve 53 05. mai 2014, kl 08.02
38 dal peale viiuliôhtut topiti suur karvane munñ mu rasvazsesse wittu.minge wittu ma ütlesin ja maolin ôukaall.üksikema ei ole Liz vaid autoriteetne eeskuju
 
gold dicking 06. mai 2014, kl 17.49
On mõni mehest lahku minnes vaesemale mehele läinud?
 
hipodroom 06. mai 2014, kl 17.52
kummaline... Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Mees ei meeldi, aga ometi tehakse temaga laps. Kel
> lelt laps pärib oma iseloomujooned? Selleltsamalt
> mittemeeldivalt mehelt ju!

Tittes naisega sama lugu, ringitõmbajate märadünastia pärandab tittes naise kaudu märatsemisgeenid edasi.
 
eksid 07. mai 2014, kl 15.32
ehh Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kusjuures, ma ei
> kahetse toonast otsust. Ja eriti hea meel on, et
> ei hakanud talt mingeid rahasid nõudma, kuigi see
> oleks lihne olnud. Nüüd vähemalt pole ka temal mu
> lapselt midagi saada.

Kui raha ei nõudnud, siis kahjuks jääb isal võimalus nõuda ülalpidamiseks raha. Kui oleks elatis välja nõutud, kuid tasumata, siis poleks õigust.
Loe Perekonnaseadust.
 
Maila 20. mai 2014, kl 00.07
Olime noored ja rumalad, alles 17 aastased.Tema rääkis haigusest, mille tagajärjel lapsi ei saa ja kummi ka peale ei pannud. Mina uskusin. Nüüd 19 aastat möödunud. Temal oma pere õdedega minu poisile. Mina ei ole kaaslast veel leidnud. Tark ei torma.
 
kahe poisi ema 20. mai 2014, kl 21.18
Mina poleks kunagi uskunud, et mind üksikema saatus ees ootab. Meil oli nii kindel ja ilus abielu. Lapsed oodatud ja soovitud, ma oleks võinud mürki võtta selle peale, et minu mees mind kunagi ei hülga. Kuid ära iialgi ütle iialgi....
Keskea kriisis pööras nii ära, et ma ei saanud midagi aru, mis toimub, selgitusi keelduti jagamast. Lihtsalt õhk läks järsku nii paksuks, et olla ei saanud. Muidugi oli mängus teine naine ja muidugi viis see mehe alkoholismini jne.
Nüüd üksi juba aastaid ja mingit materiaalset abi ka pole. Kuid ei kurda, saan hakkama. Ise ka imestan vahel.
 
Tibi 23. juuni 2014, kl 04.00
Tutvusin mehega ööklubis. Kolisime kokku. Laps. Mina tööl pole kunagi käinud. Laps lasteaeda. Päeval kohvikud ja poisid. Öösel vahest ööklubi sõbrannade ja meestega. Mehe närvid ei pidanud vastu ja lahkus. Maksab elatist. Otsin uut elukaaslast.
 
riia 23. juuni 2014, kl 11.19
No eks üheksa kuu pärast ole siis jälle uut vallasemade tulva oodata. Jaanipäev ju! Ja poiss lubas, et armastab ja hoolitseb ja et rasedust küll pole tarvis karta! Ning ega me keskajal ela, et kohe voodisse ei sobi minna.
 
ma pigem 24. juuni 2014, kl 10.57
...annaks oma lapse ära ,kui minust saaks üksikema.
 
eelmisele 24. juuni 2014, kl 18.33
nii saaks sinust siis rongaema
 
to eelmisele 24. juuni 2014, kl 19.19
aga vähemalt mitte üksikema.See veel hullem.
 
jaja 25. juuni 2014, kl 08.23
kõige hullem on vastutustundetu käitumine kui üldse rasedaks jääd ja last ei taha
 
täitsa õigus 25. juuni 2014, kl 18.00
avastad ,et mees ei tahagi last poole raseduse peal ,siis jääd tõepoolest isegi juba kahtlema.
 
tulevane üksikema 25. juuni 2014, kl 20.30
Üksikema saab minust sellepärast, et usaldasin aastaid inimest, kes osutus labaseks argpüksiks.
 
mida ta siis kardab? 25. juuni 2014, kl 22.51
ja mida see sinu argpüks siis kardab?
 
koit 16. juuli 2014, kl 15.18
Mis puutub siia raha! Tegemist on meestega kes on oma lapsed hüljanud ''jälestan selliseid tõpraid ' kui mehel on raha vähe kas see teeb ta halvaks isaks? Ma ise sain isaks kui elasin ühetoalises ja sain miinimum palka hetkel on oma ettevõte ja majanduslikult kindlustatud laps saab juba 4
aastaseks. Ma armasta oma last ülekõige maailmas. '
 
Berit 16. juuli 2014, kl 20.31
Abielumehest. Lootsin, et jään rasedaks ja siis ta hülgab oma pere. Aga läks tesiti, mind hüljati. Siiani oma naise ja lastega kenasti koos.
 
täpsustagem 19. juuli 2014, kl 11.12
tulevane üksikema
25. juuni 2014, kl 20.30
Üksikema saab minust sellepärast, et usaldasin aastaid inimest, kes osutus labaseks argpüksiks.

Ehk teisisõnu: tegid lapse inimesega, keda veel õieti ei tundnudki. Enne saite lapse, siis saite tuttavaks.
 
mõtteavaldus 24. juuli 2014, kl 15.53
inimene (tavaliselt siis meespool) võib nii muutuda peale lapsesaamist, et võib varasemalt temaga aastaid koos elanud, aga siis on järsku kõik pahupidi. mees ei mõista vastutust, kohustusi ja seda, et senimaani toiminunud elukorraldusele tulevad lapsega seotud piirangud. isegi siis kui lapsed olid planeeritud.

juhul kui naine julgeb meelde tuletada, et halloo, aeg on isarolli astuda, näeb mees seda tänitamisena. leiab lohutust tööst, teistele naistele kurtmisest (teda kodus ei mõisteta ja nõutakse teab mida), millest võib areneda armukesesuhe. mõni upub alkoholipudelisse. erinevad põhjused, aga tulemus on see, et lahku minnakse ja naine jääb üksi last või lapsi kasvatama. praktikas ei taha need mehed lapsi rahaliselt toetada ja hiilivad elatise maksmisest kõrvale.
 
tõsi see on 24. juuli 2014, kl 17.17
jah ka kauaaegses kahekesi kooselus on ettervamatu ennustada, mis juhtub mehega, kelle peresse lapsed sünnivad. Mõni ei oska kohe kuidagi kohaneda...
 
arvamus 25. juuli 2014, kl 07.17
Minu arvamus on nii ,et kui on laps planeeritud on natuke teine tera sees,aga võib olla ka nii ,et karusmari segab ja ongi käes ,nuta või naera ja valik on siis olemas mõlematel.kes meestest jääb kõrvale või kes jalutab minema
 
ka üksikema 25. juuli 2014, kl 14.49
minust sai üksikema nii te abiellusin lahutatud mehega, kes kasvatas last.
lapsendasin mehe 3 aastase lapse, lapse enda ema andis lahkelt loobumise.
elasime perena ja 2 aasta pärast sündis ka meie ühine laps.
Tekkisid probleemid ja lahutus. Mees polnud nõus elatist maksma ja kui kohtus elatist küsisin nõudis mees DNA teste. Mei eühine laps oli loomulikult mehe oma, aga esimene, minu poolt lapsendatud laps kahjuks mitte ja tema on siis nüüd nagu minu laps ainult.
 
olja 25. juuli 2014, kl 19.42
õsi see on
24. juuli 2014, kl 17.17
jah ka kauaaegses kahekesi kooselus on ettervamatu ennustada, mis juhtub mehega, kelle peresse lapsed sünnivad.

Sellepärast ongi mmõistlik enne lapse tegemist abieluettepanek ära oodata. See "pikaaegne kooselu" ei ole ju muud, kui mehe ooteaeg parema kaaslase otsingul. Tal ju pole kindlaid kavatsusi olnudki ega ka ühist tulevikku planeeritud mitte. Aga räägi sa lihtsameelsetele. Neil ainult üks jutt: no milleks meie armastusele seaduslikkust tarvis on! Me elame niigi hästi! Aga kui laps sündinud ja suur armastus otsas, vaat siis aetakse seadust taga ja nõutakse riigilt, et see kadunud papa üles otsiks ja seadusi rakendaks elatisraha osas. Neisdsamu seadusi, millest enne sooja ega külma polnud.
 
lase sisse 18. september 2014, kl 11.17
to pole miskit öelda Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> kui mees ei kasuta kondoomi, siis on ta väga teadl
> ik, et raseduse tõenäosus on väga kenasti olemas.
> kui ei taha naist rasedaks teha, siis kasuta kondo
> omi, muidu mokk maha. lihtne!

Spiraalidega naiste odavad vabandused.
 
Ramses 06. oktoober 2014, kl 18.09
Minust sai üksikisa siis kui proua hakkas järjest pikemalt ära käima. Algul õhtuti, siis mõnikord öösiti. Pikapeale kadusid ühised arusaamad ja huvid. Siis käidi ära juba nädalate viisi kuni lõpuks jäin pooleteistaastase lapsega.Praegu elu palju vabam ja rahulikum.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!