Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üksikvanem
Uus algus
 
Algus 13. aprill 2014, kl 11.25
Nimelt, siis mees otsustas, et nüüd aitab ja tema lahkub. Pikemalt ma sellest rääkima ei hakka, aga kuidas on saanud üksikemad esialgu hakkama. Mul 2 väikest last, elamispinda pole, tööle saan alles juuni kuust, kus sealgi palk alla miinimumi, kuna saan poolekohaga tööle.
Hetkel ainus sissetulek kuus 38 eurot.
Kuidas olete saanud hakkama? Või millest algust tegite?
 
ving 13. aprill 2014, kl 11.34
Esmalt lõpeta netis enesehaletsemine ja hakka tasuvamat tööd otsima. Edasine tuleb juba töö käigus.
 
Algus 13. aprill 2014, kl 11.46
Ma ei ole ennast haletsenud ja ma ei vingu.
Vaid ma uurisin kuidas kellegil teisel see uus algus tulnud.
Esiteks:
ma elan väikses maakohas, kus ei ole tööd.
Teiseks:
Ei kolida ma ei saa, pole raha, et võtta üürikorterit.
Kolmandaks:
Tasuvama töökoha pärast pean arvestama lasteaia aegadega, ja siis on avatud 7:30-17:30. Et kuskile eemale tööle minna pean ma bussiga edasi-tagasi sõitma. Bussid ei liigu nii tihti, kui vaja oleks, seega kui ma saaks miinimum palga kätte jääks mul veel vähem alles, kui siin tööle lähen ja palka saan.
 
kõigepealt 13. aprill 2014, kl 12.00
Kui olete mõistlikud inimesed, saate omavahel kokkuleppele milliseid rahasid mees lastetoetuseks maksma hakkab. Alusta esialgu sellest
 
... 13. aprill 2014, kl 12.10
Hetkel on kevad ja tulemas kevadised aia ja põllu tööd.
Uuri ja otsi, kindlasti on kuskil sinu läheduses tarvis maasika istutajaid, puhastajaid, vaarika harvendajaid. Peenarde tegijaid, metsas okste kokku tassijaid. Koduaedade korrastajaid. Jah .. kui tehakse esimene pakkumine otsimise peale kas või 10 euro eest. võta vastu. Küll niimoodi kasvavad oskused ja tulevad tahtmised teha rohkem ja vallutada suuremaid kõrgusi enese ja laste elujärje parandamiseks.
Hetkel sisaldas sinu vastus vaid negatiivseid vastuseid, et sina ei saa vastuvõtta ja sina ei saa bussiga sõitta ja sina ei saa lapsi lasteaeda. Loomulikult sina saad neid tegevusi teha. Alusta vaid kohe sellega. Jõudu sinule sinu ettevõtlikuse vundamendi loomisel ilusale elule.
 
lastega 14. aprill 2014, kl 14.06
oh jah... omal ajal väikeste lastega üksi jäädes tuli mul samuti nullist alustada. töötasin vahepeal lausa kahel kohal korraga, et mingit raha üle jääks ja lastele süüa saaks osta. hambad ristis rügasin. hea tahtmise korral on kõik võimalik. võimatuid olukordi ei ole olemas - proovitud ja tõestatud ! :) põhiline on võtta endale väiksed eesmärgid ja tasapisi hakata nende poole liikuma. küll siis kõik edenema hakkab. negativism tuleks jah ära unustada, see rikub nii enda kui laste närve...
Aleksei Leontjev 15. aprill 2014, kl 00.32
 
ka üksikema 15. aprill 2014, kl 22.17
Mine valda sotsiaalosakonda ja vaadake koos sissetulekud-väljaminekud üle. Tean, et korteri üüri toetust saab kui tõestad, et sissetulekud kesised ja kasvatad üksi lapsi. Elatise teema pead ka läbirääkima ja kokkuleppele jõudma.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!