Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üksikvanem
Vajaks naiseliku nõu annet
 
kahekümnendates üksikisa 19. juuni 2014, kl 19.04
Olen üksikisa ja sooviks mõne ema,üksikemaga suhelda,nimelt nõu küsida,kuidas oma lapsele olla ka natuke ka ema eest,sest on näha,et ta otsib naise hella kätt,olen proovinud käituda hellalt ja mu sellist,aga ei õnnestu. Tegemist on 4 aastase poisiga.
 
ss 19. juuni 2014, kl 19.22
Anna musi, kallista ja ütle, et sa armastad teda. Räägi talle, kui tähtis ta sulle on ja et elad ainult temale, oma pojale ning tee seda sagedamini kui 1x nädalas.
Ta on alles 4-aastane, vara veel käituda kui mees mehega.
 
u 19. juuni 2014, kl 20.40
Valus probleem väga valus.Ise arvan et ei aita see kui püüad pakkuda oma pojale õrnust ja hellust.Lapsele on tähtis ema.Ja ta ilmselt otsib seda kõikjalt.Või on tal meeles oma ema kes oli hell ja õrn?Üksi on last kasvatada raske nii üksikisal kui üksikemal.
 
asendus 20. juuni 2014, kl 16.30
kas sinu ema, õde, sõbrannad ei saa olla abiks? vahel veedaks lapsega aega?
 
uitaja 21. juuni 2014, kl 08.37
Ära ainult hakka oma lapsele mingiks poolisaks-emaks, ole isana ikka oma ise. Ega siin muud abi pole, kui et võta naine:)
 
??? 10. juuli 2014, kl 16.56
tutvusta poissi asjalikule vanaemale, oma emale, näiteks , kes esmase emavajaduse suudaks katta, kuni endale naise ja lapsele ema leiad.Naiseks tuleks sul võtta inimene, keda poiss välja valib, muidu tuleb ainult tühjast tüli majja
 
Juta 11. juuli 2014, kl 07.56
Loe õhtujuttu.
 
Tore 11. juuli 2014, kl 12.01
to ???
naine peab sobima ikka mehele kõigepealt, ega ta pojale naist ei võta...poiss saab suureks ja elab oma elu, aga abikaasa on igavene (nii halvas kui heas ...) ja mõistlik mees vaatabki naist, kes sobiks just tema ellu...
Autorile soovitan pojaga võimalikult palju aega koos veeta ja temaga ringi käia kõik võimalikes kohtades, mis lapsele huvi pakub...samuti on pere traditsioonid toredad: seesama väljapakutud igaõhtune õhtujutu lugemine, pühapäevahommikune pannkoogi küpsetamine, kalal käimine ja väikest viisi meeste jutu puhumine jne. Lähedus on vajalik, et eluga toime tulla ja poeg tunneb, et talle ollakse toeks...
 
arvaja 15. juuli 2014, kl 09.21
täiesti nõus soovitustega, mida kasutaja Tore kirjutas. selles eas laps vajab lähedust ja hellust, ka poisslaps. kõige tähtsam on lapsele turvatunne. kindlasti kallista teda sageli ja ütle, et ta on sulle kõige tähtsam. tehke koos lapse jaoks huvitavaid asju. kuid ma ei poolda rääkida nii väiksele lapsele, et elad ainult temale - see on juba natuke liig ja laps ei pruugi sellisest ohvrimeelsusest õieti aru saada. mitte ükski inimene ei ela kellegi jaoks, igaühel on siin elus oma ülesanne täita. kui üksikisa roll on olla lapsele nii isa kui ema eest, siis nii see on ja laps ei saa sinna midagi parata. see ei ole ju lapse valik, vaid selle üksikisa valik.
 
Isa 15. juuli 2014, kl 12.38
Tere, eelmainitud soovitused on väga head, mul endal 4 a poja ise olen 25a. Mina isiklikult loen lapsele iga päev muinasjutte, hommik algab ikka pudru või pannkookidega. Käime jalutamas ja üritan samuti teda hellitada. Lapse emajaoks olin ma liiga vaene, leidis endale vanema sponsori, käib pidudel ja lapsejaoks aega napib. Kui sa juba abi otsid siis saad sa oma hoolivusega ilusti hakkama. Jõudu ja jaksu Lapsed on meie tulevik mida me ise sepistame.
 
K 31. juuli 2014, kl 10.08
Kirjuta mulle!
 
üksiema 31. juuli 2014, kl 20.40
väga uhke ja südantsoojendav on lugeda sellistest isadest.jõudu ja jaksu Teile
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!