Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üksikvanem
suhtlemiskord
 
Ema 26. juuni 2014, kl 18.44
Huvitab see, millised punktid on kellelgi kohtu abil isa ja lapse suhtemiskorda sisse pandud. Kas on üldse teisi lahendeid, kui 2 korda kuus kohustuslikku kohtumist(isegi juhul ,kui isa ja laps on alati eraldi elanud). Tegmist 10-aastase neiuga.
 
yhetk 26. juuni 2014, kl 19.41
Kui rääkida "suhtlemiskorrast", siis kohus seda ei määra. Lapsel ON isa ja ema. See jääb faktiks ka juhul, kui vanemad koos ei ela.
Kui laps tahab suhelda isaga, siis tal peab see võimalus olema. Kui isa tahab suhelda lapsega, peab tal see võimalus olema.
Laps hoiab selle poole, kes on haavatavam..Paraku.
 
emale 27. juuni 2014, kl 05.51
see 2 korda kuus ja pooled kolivaheajad on siiski minimaalne mis üldse saab olla, muidugi saab ka sagedamini kohtuda
 
Ema 27. juuni 2014, kl 11.49
Lihtsalt ma ei saa aru, millega põhjendatakse seda,et IGASUGUNE isa on lapele vajalik (sh psüühikahäiretega). Olen püüdnud igati lapsest kasvatada tervet ja selge maailmapildiga inimest, kuid need kohtumised isaga on traumeerivad ja tekitavad lapses segadust - ta lihtsalt pole harjunud selliste inimestega suhtlema. Vajadusel oskab isa ka ennast tagasi hoida, kuid kunagi ei tea, milliseks järgmine kohtumine jälle kujuneb.
 
emale 28. juuni 2014, kl 08.46
no aga lapse sigitamiseks oli see isa ju vajalik - see isa on osalapsest ja lapsele ongi vajalik õppida tundma isa just sellisena, et siis lapsiseennast oskaks paremini mõista
 
Kuri 30. juuni 2014, kl 17.26
Ahahaaaaa. Oh issand. Selline ilus jutt jalle.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!