Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üksikvanem
kas usute selle suhte kestvusesse
 
mahajäetud naine 10. september 2014, kl 08.17
Mees 36a, nõudis lahutust. Tean, et sebib praegu minust 10a nooremat naist.
Ma ei suuda uskuda 27a lasteta naise huvi mehe vastu, kes maksab pool palgast eelmise kodu laenuks+laste ülalpidamine. Mehe vastu, kes on lubanud kaks korda ndl sees laste juures käia ehk meie vanas kodus ja üle nädalavahetuse lapsed võttad.
Kuidas nii noored lastetud naised selliseid suhteid taluvad? Lisame siia mehe ema viha oma poja vastu, kes nii käitub....

Millised kogemused teil on?
 
kriimsilmik 10. september 2014, kl 08.40
Miks ise vasakule ei pane (kõrvalt ei maiusta.
 
vastaks 10. september 2014, kl 09.36
Kuidas nad tutvusid?
Kas naisel on oma elamispind?
On Sinu mees kena, atraktiivse välimusega? Kas noorem naine on kena ( paluks ka võrdlust Sinuga)
Kuidas teie elu oli viimastel aastatel, vana ise oled? Mitu last teil on, on nad problemaatilised?
On selliseid mehi, kes uue suhte mitteklappides otseses mõttes põlvitavad koju tagasi, aga on ka neid, kes põhimõtteliselt enam vana asja ei taha.
Vastust on lihtsam ennustada, kui vastad.
 
mahajäetud naine 10. september 2014, kl 09.58
Tutvusid töö käigus. Kena naine, sportlik. Arvan, et mul on parem fuguur.
Olen 37. Suhe hakkas totaalselt alla käima kevadel, kui ta selle tibiga tuttavaks sai. Palju pingeid.
Lapsed on armsad, ei ole problemaatilised. Lastega suhtleb vähemalt praegu veel isa edasi.
 
õõõ 10. september 2014, kl 10.13
kuna küsid naise kohta, siis no osa naisi võivad olla kenad, aga nad ei leia eriti lihtsalt kaaslast. et siis ta võis 27senda juba nn meeleheitel olla ja on nõus ka lastega mehega. aga kui ta on selline, siis max 6 kuu jooksul on laps hakkama pandud ka ja kui mees ka tagasi tuleb, siis hakkab juba tollele elatusrahakest maksma ja seal külas käima. kusjuures mees võib väita, et ei tule lapsi kohe, aga enamasti otsustavad selle naised ise, eks sa ka ju, eksole.

variant on, et uuel naisel on elus sihid, mida sul ei ole. eks sa saad vabandusi tuua, miks sul ei ole, aga mehe jaoks on sihtidega naine atraktiivne lihtsalt. aga siin ka pluss - kui ta nüüd on sihtidega tegus naika, siis võib teda küll mehe liigne pagas häirima hakata ja vb saadab mehe minema ca aasta jooksul.
 
vastaks 10. september 2014, kl 10.20
Laste isa ka 37 a?
Selles vanuses ei tohiks veel keskeakriisi tekkida.
Alahinnata ei tasu, ka 27 aastasega on rääkida ja teha, ehk annab Su mehele uut energiat ja nö elujanu.
Oli teil rutiin? Reisimas käisite, kahekesi olite?

Lisan, et asi peab olema päris tõsine, kui soovib lahutust. Tavaliselt ollakse abielus edasi, kui ka tuleb lahutus, siis mitte kohe. Elab mees kodus, seal?
Üks küsimus veel- kumb kumba teie suhtes rohkem armastas? Sa tead vastust. Siis oskan edasi rääkida.
 
vastaks 10. september 2014, kl 10.23
Pagasiga mees pole nii ebaatraktiivne variant, kui on omakasupüüdmatu naine ja atraktiivne mees, seega sellele ei panustaks. Kui juba koos ollakse ja lastest teadlikud, siis see pole aasta pärast põhjus, miks teisest loobuda.
 
piripiiga 10. september 2014, kl 10.29
mis tähtsust sellel on, kas meie usume või mitte?
 
olnudkäinud 10. september 2014, kl 11.09
omast kogemusest ütlen, et naine, kel pole sellist kogemust, ei pruugi teadagi, mida pagasiga mees tähendab. et siis lepib küll alguses, aga natukese aja pärast läheb jamaks. ma ise näiteks ei kujutanud ettegi reaalsuses, mida see tegelikult tähendab. ja ka ei kujutanud ette, et südamest vihkama hakkan mehe lapsi. aga kõik oleneb mehest. kui hakkab vaimustunult lapsi uuele naisele lasteks toppima (no on selliseid mehi küllalt) või siis võtab lapsed nädalavahetuseks, aga kujutab ette, et uus naine neid hooldab, siis tegus uus viskab 6 kuu-aasta jooksul mehe välja. kui on tema kodu muidugi. vaesem naine võib nn saavutatud positsiooni nimel ka ära kannatada. hullem on see, et EEstis tehakse lapsed väga ruttu ja suht kindel on, et kui nad kasvõi aasta koos on nüüdsest, on ka laps tulemas sealt. seega puhta lehena sa meest 90% kindlalt tagasi ei saa.
 
teemaalgatajale 10. september 2014, kl 11.23
Jah, mida see suhe toob, oleneb kõik sellest, millised on selle noore naise soovid.
Kui ta on madu, siis nõuab ta varsti kodu mahamüümist(pole võlga enam), lastega mittekohtumist...jne jne. Kui mees on armunud...ikkagi 10a noorem...annab ta paljuski järele.
Kui ta on leplik...siis kõik see teda ei häiri.
Aga kibekähku käis neil see küll...alles kevadel tutvusid ja juba tahab lahutust.
 
olnudkäinud 10. september 2014, kl 14.56
ma küsiks hoopis, miks ta peaks leplik olema? et kohe peaks või?
 
objektiivne arvamus 10. september 2014, kl 19.08
Midagi ei klapi, 27 aastane lasteta ilus naine hakkab püsisuhet looma 10 aastat vanema, lastega mehega ainult siis, kui sealt on oodata mõnusat ülalpidamist või annab lollitades paar aastat kulda ja karda välja meelitada. Jutud abiellumisest ei päde, neid võib igaüks ajada.

Su mees peab olema väga sportlik ja nägus ning arvatavasti hea valetaja, et olukorda piisavalt atraktiivseks luuletada. Ei usu suhte pikaaegsusesse. Pumpab mehelt kingitusi välja ja kasutab pidepunktina, kuniks leiab parema.
 
muideks 10. september 2014, kl 19.10
Ei taha ükski hea turuhinnaga noorem vallaline mees ega naine endast vanemat ja suure pagasiga abikaasat. Romanss on varsti läbi ja lollitatud pagasivedaja on täiesti üksi.

Pagas rikub inimese väärtuse abieluturul vägagi ära, kui tegu pole väga rikka ja kuulsa inimesega.
 
olja 11. september 2014, kl 09.56
pagas rikub jah, aga palju siis üliväärtuslikke üldse turul on, no neid, kes kohutavalt valida saavad? ei ole see mees miskit suurt väärt ja ei ole uus naine ega ka vana naine mitte. tavalised inimesed kõik arvatavasti.
 
šariaat 11. september 2014, kl 12.18
Kui uus naine pole juba rase, on kõige suurem hävija mees ise. Oma naise ja lastega oleks elu arusaadav ja loogiline, lahku minnes tekib laste jooksutamise saaga, palju imelikke kulutusi ja uus naine ei anna talle kindlasti armu. Olgu olla hea puhkusereis, uued hilbud, ehted, miks mees pole kodus ja läheb lapsi vaatama? See mees on omadega väga läbi.

Perehülgajad (pole vahet kas naine või mees) võiksid kuuluda surmanuhtluse alla. Rikuvad teiste elu ja otsivad uusi, kelle elu ära rikkuda.
 
pussik 11. september 2014, kl 13.56
kusjuures - jummala täpne jutt eelmisel viimases lauses. sa, mahajäetu, lohutagi end, et ka see uus tunneb hiljemalt 2-3 aasta pärast, et ta elu on rikutud, puhtalt sinu ja su laste olemasoluga. pagas on öka!
 
pagas 11. september 2014, kl 18.22
Pagasiga meest ei sallita, ainus põhjus vait olla on korralik ülekuldamine. Inimesed hindavad enda atraktiivsust väga palju üle.
 
alati on vähe 11. september 2014, kl 19.34
no seda kulda mööda ilma ka jagada ei jätku, omad lapsed ja exnaine ja mingi suvaline moor ootab kuldamist. no andke andeks, ega see mees ka rahavabrik ole, niisiis juhtubki, et iga järgmine naine saab vähem..
vähem raha, vähem lõbustusi, vähem keppi...( aeg teeb ju oma töö ja vananevalt mehelt pole isegi sexi saada mõne aasta pärast..)
 
miks mitte 14. september 2014, kl 17.44
Kui mehel oli vaid suhe, sealt võis ka lapsi olla, siis pole tal midagi tõsist selja taga, et teda mitte oma abikaasana kunagi arvestada. Las maksab neile aga koos elab minuga ja ilmselt ka abiellub minuga.
 
:) 14. september 2014, kl 22.47
9 aastat vanusevahet selles eas on ju täiesti normaalne. Noored neiud on leppinud palju vanemate meestega, mõtle sellele. Jah, saaksin teemapüstitusest aru, kui neiu ja mehe vanusevahe olnuks 25-30 aastat, aga 9 ... ?
 
tõsine suhe? 15. september 2014, kl 00.26
miks mitte väidab, et lapsed ja eelmine naine ei olegi midagi tõsist.
vaata lapseks, esimene pere loodi seal, esimene laps sündis sellest suhtest..
sina jääd alati teiseks, kolmandaks jne jne.
ja iga järgmine naine saab vähem. sest mehel ju lapsed eelmisest mittetõsisest suhtest(irw) ka vaja toetada ja kokku 18 aastat on väga pikk aeg.
 
opik 15. september 2014, kl 09.51
tõsine suhe, aga tegelt no oletame, et see miks mitte võtab nö aru pähe, saadab pagasiga mehe minema, oled õnnelik siis kui siuke äranu..itud mees tagasi imbub? ei ole ju.
 
gilera 15. september 2014, kl 19.50
Väga õige, abielu rikkunud ja äranu..itud inimahv ei kõlba uputamisekski.
 
Kogenud 16. september 2014, kl 12.08
Ei oska keegi seda tulevikku ennustada, kuigi ma pakun, et ajapikku lastega hakkab ta vähem tegelema - lihtsalt ta ei jõua nii palju kui ta tahab teist suhed arendada, mingite hobidega, sõpradega jne olla ja kui tal mingi oma kodu vajadus tekib siis hakkab ka laenu osa kallal virisema. Ehk siis lõpuks on nõus maksma miinimu elatusraha lastele ja rohkem mitte, sest endalgi on vaja ju elada. Seda siis eelduselt et ta koju tagasi ei ole nõus tulema, vaid vabadus hakkabki meeldima. ja See uus naine muide ei pruugi last tahta, tahabki vaba olla (veel) käivad mehega igal pool ja chillivad (see pere ja laste pool on ju mehel kaetud). Võimalik et naisel on täiesti korralik palk ja oma elamine ja see muudabki ta eriti atraktiivseks. Kes kusagil põõsa all/metsas/hotellides ikka viitsib olla :). 37 ei ole vara üldse keskeakriisiks. Pigem mõtle nüüd rahulikult mida sina tahad..muide see kodus lapsi vaatamas käiv mees pole üldse hea varaint. nii ei saa ka Sinul midagi tekkida, lisaks hoiab mees mugavalt sul silmapeal. Anna ikka lapsed mehele kaasa, käigu väljaspool kodu. Jah see on raske ja paha, eriti kui tajud et ka teine naine kaasa võetakse ja lasetele äkki veel meeldbki... Aga SINA pead ka edasi elama ja see kodukorda käiv mees takistab seda väga.
 
mahajäetud naine 16. september 2014, kl 16.16
Viimasele - ma ei kutsuks nagunii iga suvalist oma koju. Ma ei kujuta ettegi, et mingi võõras mees vaatab mu lastele vastu meie kodus. See peab juba väga kindel suhe olema, et ma teda juba lastele tutvustaksin ning oma koju lubaksin.

Ja eksmees käib laste juures ainult nädala sees, kui ma olen nagunii töö ja hobidega piisavalt hõivatud, et ei jaksakski mingite meestega ringi tuuseldada.
 
aida 16. september 2014, kl 16.55
Sinu jutus on mingi kallutatud hoiak. Naise käitumisest ja soovidest sa aru ei saa, aga mehe omadest justkui saad?
 
pesusahtlites 16. september 2014, kl 17.25
Eksmees jääbki kodus khm laste juures käima? Ta käib sind üle kontrollimas, kas oled uue mehe endale soetanud, mida ostnud ja millega tegeled! Tuttaval naisterahval juhtus, et koju minnes oli eksmees lastega ja suureks üllatuseks eksi uus naine kaasas ning sobras majas ringi. Palju õnne!
 
20ndates N 17. september 2014, kl 22.49
Sattusin esimest korda selle alakategooria rubriiki ja otsustasin sõna võtta.
Olen ise väga heal järjel lasteta noor naine ja lapsi ei plaanigi saada, kui siis mitte niipea. Hetkel olen just huvitatud endast 14 aastat vanemast mehest, kellega töö asjus teed kokku viisid. Olen tajunud õhus kerget elektrit, samas võin seda endale ka ette kujutada. Aga asja ma nii selgusetuks kindlasti ei jäta ja kavatsen varsti mingi sammu astuda.
Mehe suhtestaatus on teadmata, aga tean, et tal on sama vana laps, kui suur on me vanusevahe. Tean ka seda, kes ja milline on ta lapse ema ja et tollel on abielusõrmus sõrmes. Mehel mitte. Võimalik, et nad polegi enam koos. See naine on end väga käest lasknud välimuselt ja minuga ei anna võrrelda. Kunstküünte ja -ripsmete tibi ma pole, aga atraktiivne olen olnud paljude meeste jaoks, kellega olen kohtunud, aga keegi mulle pole sobinud. Mis ei tähenda muidugi, et ma väga enesekindel naine oleks, eks ma tean oma mõningaid komplekse küll.
Aga see mees, kelle ma nüüd sihikule kavatsen võtta- sellist pole enne näinud, näeb oma vanusest 10 aastat noorem välja, ei ühtegi kortsu, tõeline kompu. Ja ma ei suuda hetkel välja mõelda ühtegi põhjust, miks selline mees peaks sellise naisega veel koos olema. Loodan, et polegi. Aga samas kui ikka on, siis ma ei kujuta ette selle mehe tõehetke, mil ta peab võrdlema mind ja oma lapse ema.
Vaidlen täielikult vastu siinsetele väidetele, et noor naine ootab vanematelt meestelt ainult hilpe ja soojamaa reise- mina olen elav tõend selle väite paikapidamatusest. Kõik enese eest hoolitsevad noored naised ei ole meeste ülal pidada.Leian, et pigem vanemate naistega on nii. Sest juhul, kui lahku minnakse, siis paljudel juhtudel ei toeta mees rahaliselt mitte ainult oma lapsi, vaid ka eksnaist.
Ja juhul, kui ma selle mehe peakski omale võitma, siis kindlasti ei huvita mind tema rahakott, peaasi, et eksnaise nõudmised suurest kibestumusest näiteks ülepingutatuks ei läheks. Lapse vanemad peavad oma lastesse võrdselt panustama ja investeerima, mitte nii, et üks mees maksku end tühjaks, kui ta ometi uue teise naise peaks võtma. Ja ma leian, et kui on juba lahku mindud ja laste toetuseks makstakse niigi raha, siis mees ei pea veel oma eelmise eluaseme laenu edasi maksma kuni surmani. Eriti veel kui sellele eksnaisele uus mees majja peaks tulema. Uus mees maksku siis laenu edasi, või otsigu odavam elamine. Mehe uus elu vajab ka elamist, mitte endiste naiste ülalpidamist- endiste naiste ja laste ülalpidamisel on suur vahe.
 
mahajäetud naine 18. september 2014, kl 09.45
20ndates N-le soovitan kõigepealt selgeks teha, mida tähendab seaduse ees võrdselt laste kasvatamisse panustamine. Seni kuni Sul endale ei ole lapsi, palun sellel teemal mitte targutada. Vabandust, aga mõte jääb samaks.

Siin läks juba teemaks naise käest laskmine, siis paratamatult hakkavad näpud sügelema seda lugedes. Ma arvan, kui Sa mind näeksid, et usuks Sa iial, et ma olen 37. Näen kõvasti noorem välja, väga treenitud, ideaalse kehaga. Olen saanud palju komplimente ja see muudab mind enesekindlamaks. See 10a noorema juurde läinud mees ei väärinudki mind ning mul ei ole mitte midagi taga ka nutta.
 
viimasele 18. september 2014, kl 11.19
Kui midagi taga pole nutta, milleks siis see teema siin üldse vajalik oli teha?
Kui vaatamata oma vanusele hea välja näed, siis pidi mingi muu põhjus olema, miks mees ära läks, niisama pilvitu taevas ju sajuseks ei kisu.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!