Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üksikvanem
Kuidas tekitada mehes soovi tagasi pere juurde tulla?
 
3 lapsega eksnaine 24. september 2014, kl 20.53
Need, kelle juurest mees teise naise juurde läinud ja olete meest tagasi soovinud (kui olnud muidu ilus abielu, olemas väiksed lapsed jne). MIDA konkreetselt tegite ja KUIDAS käitusite ja kui kaua läks, enne kui mees teise naise juurest oma pere juurde taagsi tuli? Kui tuli?

Palun mitte kalduda teemast kõrvale, MIKS ma seda soovin ja et pole väärt jne. Otsus ei ole tehtud üleöö ja ei kuulu enam arutamisele. Ootan just reaalseid kogemusi!
 
kyss 24. september 2014, kl 22.02
Küsi endalt, miks ta minema jalutas ja vasta ausalt.
soni 24. september 2014, kl 22.10
elukogenud naiste tarkus: anna ikke nõnnapaelu et pähe lööb, ai siis lähe kusagile. Midagi pidi ju valesti ja pahasti olema. Seda "valesti ja pahasti" tuleks teadvustada.
 
reaalne kogemus 24. september 2014, kl 22.17
Hea,et minema läks.Tagasi ei soovi ja ei võta ka.Loll naine tuleb siia ainult arutama.Nagu kodus arutatud ei saa,pole ju mida tagasi oodata.
mansion ghost 24. september 2014, kl 22.43
Ainus küsimus on MIKS mees Sinu juurest ära läks. Teine naine on teisejärguline fakt sel puhul.
 
suhtematerjal 24. september 2014, kl 23.03
kun a alustasid mehega, kes polegi suhtematerjal, siis ega palju polegi teha.
mille üle mees siis kaebas? et lapsed jooksevad mööda maja ja naine ei jaksa pidevalt keppida?
järgmine kord vali ajudega mees.
 
valuuuuus 24. september 2014, kl 23.32
kuidas nii loll naine üldse kirjutama õppis? muidugi luni oma närakas tagasi, paras sulle, saad tunda, kuidas ta on sellest õhku täis, et andeks andsid ja petab edaspidi juba veel julmemalt. sest teab, et sinusugune kalts võtab ta ikka tagasi. oli ta "muidu ilus abielu" jee.
 
Uhke 25. september 2014, kl 01.04
Mina liiderdajat tagasi ei taha (räpane ju)
 
muidu ilus abielu? 25. september 2014, kl 09.32
Muidu ilus abielu, aga mees ei hoolinud sellest ilusast elust? Sa oled vist millestki väga valesti aru saanud.
Nagu eespool soovitati - katsu selgusele jõuda, miks see "ilus abielu" teil lõppes ja siis otsusta, kas seda on enam võimalik parandada või ei. Mingite nippidega ei ole siinkohal midagi peale hakata. Ega kõike ei olegi võimalik tagasi võtta nagu arvutis undo nupuga. Ja sinu soovist üksi on vist siiski vähe - kahtlane, kas mees tahab uuesti alustada. Teine naine ei puutu üleüldse asjasse - kui abielu oleks olnud ilus, siis ei oleks mees teist naist märganudki.
 
sügis 25. september 2014, kl 10.55
Miks kohe teemaalgatajat materdada? Kas on tõesti nii raske uskuda, et võib olla tõepoolest ilus abielu, aga ühel päeval lihtsalt üks pool ette hoiatamata lõpetab selle? On keegi siin seda konkreetselt läbi elanud? Kui ei, siis on ju raske ka kogemustel põhinevat nõu anda.
Aga asjast: minu abielu kestis 20 aastat. Olen arvamusel, et see oli ilus abielu ja seda on tunnistanud ka eksabikaasa. Lihtsalt mees kaotas töö, tekkis palju vaba aega, uued tutvused ja nii see läks.
Soovitused Sulle: nuta oma nutud rahulikult ära ja seejärel katsu ennast uuesti üles leida. Missugused on Sinu huvid? Mida Sa enda eluga teha tahad? Ning kõige selle juures unusta ära kuklas tiksuv mõte, et mida eksmees sellest võiks arvata või kuidas reageerida, kuna ta tagasi tahaks tulla jne. Nüüd on aeg teha plaane lähtuvalt endast.
Suures plaanis ei saa Su eesmärk olla mehe tagasisaamine iga hinnaga, vaid just endale sobiva ja hingerahu pakkuva elu korraldamine. Kindlasti on Sul mingid huvid, hobid- hakka jälle nendega tegelema, leia täiesti uued valdkonnad, kus tegutseda.
Ja tead, ühel päeval (mitte küll kohe, aga piisava ajaperioodi möödudes) avastad, et Sa oled jälle õnnelik, elu on Sulle pakkunud selliseid võimalusi, mida alles mõned aastad tagasi oodatagi ei osanud. Sa suudad ka üksi (lastega) olles ja elades väga õnnelik olla.

Ainult kummaline on see, et Sa pole enam üksi. Kõige selle kõrvalt on tekkinud inimesed Su ellu, kes tahavad väga seal olla ja igapäevaselt. Eksmees võib olla nende inimeste seas, aga ei pruugi. Minu loos on, aga tegelikult pole see oluline, sest minu ellu tagasi saamisel ei olnud eksmehe staatus talle ei plussiks ega miinuseks.

Kokkuvõttes- ära seo enda õnnelik olemise lootust konkreetse mehe/eksmehega, leia enda seest see, mis Sind õnnelikuks teeb. Kõlab banaalselt, aga nii see on. Sa saad hakkama.
 
teema algataja 25. september 2014, kl 11.30
sügis- aitäh Sulle!

Ma tegelikult olengi juba taastanud sõpradega tiheda läbikäimise, tegelen oma hobiga, loen palju ja nüüd alustasin veel üht põnevat hobi, mida kunagi varem katsetanud polnud. Enamuse ajast olengi särav ja õnnelik naine oma lastega. Lihtsalt olen jõudnud äratundmisele, et soovin oma meest siiski tagasi (ei ole klammerdumine ning saan mujalt piisavalt tähelepanu ja kohtumiste soove, olen seni need tagasi lükanud). Lapsed igatsevad ka tohutult, et isa tagasi koju koliks.
 
no siis aitab tihe kepp 25. september 2014, kl 11.35
no kuna mees kepipuudusel kodust lahkus, tuleb sul lõbutüdruku tasemel toimetama hakata: iga kell ja igas asendis.. ainult tasuta. ja kodutööd tuleb nagunii ära teha.
millel põhineb su usk, et mees on nagu muutunud? jäi impotendiks vahepeal? või sai kaasa kuskilt parandamatu haiguse? või on sinu kodus koos odavam elada, eriti seoses külmade saabumisega?
 
muidu ilus abielu? 25. september 2014, kl 13.29
Kordan veel kord: kuni sa pole saanud selgeks, miks su ilus abielu lõppes, ei oska sa ju ka midagi enda juures muuta. Kuni ei ole selge, miks mees ilusast elust lahkus, ei saagi midagi taastada.
 
teema algataja 25. september 2014, kl 20.43
Ma olen mõistnud, mis valesti läks ja enda juures vastavad korrektiivid teinud- nii oma mõtlemises kui käitumises.
 
muidu ilus abielu? 26. september 2014, kl 22.07
Kui nii, siis tuleb selgeks saada, kas mees veel asjast huvitatud on. Kui jah, siis on ju lootust. Kui aga mehe jaoks on see läbikäidud etapp ja ta enam samale rajale pöörata ei soovi, siis ei aita miski. Võib-olla on asju, mida ta unustada ei suuda.
 
lahutatud naine 29. september 2014, kl 09.49
mul on kogemus olemas. põhimõtteliselt hakkasin oma eksile armukeseks ja usaldusisikuks, kellega võis kõigest rääkida. minu liikumapanev jõud oli kättemaks teisele naisele ja see ka õnnestus - nende suhe läks lõhki. paraku juhtus nii, et kui mees ühel päeval konkreetselt tagasi tulla soovis, siis mina teda enam ei tahtnud.

mida soovitada ? ikka kavalust, ei muud.
 
ilmik 29. september 2014, kl 10.21
no ma küll kindel, et see mehe armuke, kellele enda arust kätte maksti, on eluga edasi läinud seniseks. nagu eksnainegi. asendamatuid mehi on ikka väga vähe.
 
no 29. september 2014, kl 17.01
paku talle head keppi
 
enamus roniks tagasi 30. september 2014, kl 19.59
kui esialgne uudsus on möödas ka järgmise ja sellest järgmise naisega, siis enamus mehi roniks koju tgasi...
Enamasti solvumine, kartus lollina näida ( mida nad ju ongi!) ja eneseuhkus ei lase seda teha, ja siis undavad ennast välja netis ja tavaelus ka..
 
Täitsa Bond 01. oktoober 2014, kl 13.50
Müügi strateegias on üks ja ainus põhitõde-ostjale tuleb selgeks teha, miks tal seda kaupa/teenust vaja on, miks tal sellega parem elu edasi oleks jne. Seda, miks müüja sellest lahti tahab saada, ei huvita kedagi.
Sama ka siin-tegemist on siiski ja tänapäeva materiaalsuse mõistes enese "müügiga" ja seda eksiteele läinud mehele.
Ehk siis-tee talle selgeks, miks talle oled sina parem, kui kõik teised. Ja tee see endale enne selgeks:-)

Arvan, et kui teil oli ühiseid mõtteid elust, selle toimimisest, kirg ja tõmme, muidugi ka ühised lapsed, siis see on võimalik. Kui mees on orienteerunud ainult kaubanduslikule väljanägemisele, etikettidele ja pakendile..ära hakka parem vaeva nägemagi.
 
arvan 22. november 2014, kl 10.32
Paljud, eriti kodused emad teevad selle vea, et kohe, kui isa koju tuleb, karatakse talle nagu ahvikarjaga kallale. Naine esitab oma probleeme, lapsed, ( liiati kui neid on 3) röögivad ja räägivad läbisegi. Aga mees tahaks peale väsitavat tööpäeva rahulikult kõhu täis süüa ja hetke rahulikult hinge tõmmata. Kui talle seda ei võimaldata, lähebki mõni seda rahulikumat elu mujalt otsima. Lastega tegeleda tuleb ja enamusele ka meeldib, aga andke ometi aega ka korraks hinge tõmmata
 
naine, kes ei tõmba hinge 22. november 2014, kl 19.25
naine, kes ei tõmba kunagi hinge, isegi kanepit ei tõmba mitte, peab selle ahvikarjaga toime tulema ööpäevaringselt. kas mees siis nagu tööjuures ei saanudki puhata kodusest ahvikarjast?
ja millal siis nagu naise puhkeajad tulevad?
 
jusss 23. november 2014, kl 06.47
Kui sa päevläbi rasket füüsilist tööd teed ja niigi pere rahaasjade pärast sellises riigis nagu Eesti pidevalt muretsed siis naise tujud ja karjuvad lapsed väga hea üllatus peale tööpäeva just pole. Mees on ka inimene.
 
jussidele 24. november 2014, kl 04.23
juss maksab siis lastekasvatusrahad ja elab eraldi. lihtne ju, pool ajast saab ilma naiseta ka lapsi kasvatada, kanseldada, õpetada.. ega see naise elu odavam ole kui sinu oma, et naine peaks nagu end ogaraks rügama..
 
Punkter 05. aprill 2015, kl 01.02
Mida sa tegid siis ,et tal kopa ette viskas?
Ja tahad tagasi?
HALEDUSE TIPP !
 
naine arvab 09. aprill 2015, kl 21.54
Kelle lapsed sul on,kas sellelt mehelt ja miks kolm kohe? Kui vana oled ja kaua abielus olite? Kui kõik vastused on -ei. Siis ära virise, sina olid mehele ahistav ja ta ei tahtnud sind. Miks peab inimene tagasi tahtma seda või keda, kes oli vastikuks muutunud.
 
jussid jäävad jussideks 10. aprill 2015, kl 09.36
kui sinu elu läheb ülesmäge. kui sa oled vahepeal arenenud, tunned elust rõõmu, oled huvitav isiksus, mitte sõltuv ullikene. kui mees seda märkab, võib ta tõesti tahta tagasi. aga sinul poleks teda enam vaja, sind ei huvitaks enam selline mees. sa oleksid temast üle. igaüks mängib ikka omas liigas. aga sina tahad teda tagasi. siin miski ei klapi.
 
Eriti normaalne elu 10. aprill 2015, kl 17.11
Miks süüdistad teisi selles, et ise sellise halva mehe valisid?

Otse kainestusmajast välja tulnud meestega võtad jutu üles? Korralik naine minuteada ikka valib ka natuke, mitte ei lase suvalisel parmul end rasedaks teha.
 
to mansion gost 13. aprill 2015, kl 14.16
Sina vaata palju sa omi lapsi toetanud ja nende eest hoolitsenud oled ja neid reaalselt ka üles kasvatanud.Ära teiste pärast muretse, vale oled.
 
arvamus 16. aprill 2015, kl 16.44
Läks ka minu endine mees teise naise juurde ja jäin lastega üksi. Olin talle alguses isegi valmis andestama, aga kui mees ei tundnud endal mingit süüd olevat, et ta trampis kõik koosloodu jalgade alla, siis loobusin lõplikult. Läheb ja et oleks läinud. Iialgi ei võta sellist inimest tagasi, kes sülitas mulle ja lastele otse näkku.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!