Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üksikvanem
uus elatisraha seadus
 
poja ema 18. veebruar 2015, kl 20.04
mida arvate isiklikult hirm mis tulekul
 
sama siin 18. veebruar 2015, kl 20.34
Kas sinu poeg ei vajagi isa toetust? Jäid pühast vaimust rasedaks? Ei ole õigust tulla siia mehi mustama, vaid tuleb rääkida oma asjad selgeks kodus. Ega keegi ei keela omavahel rahu sõlmida ilma kohtuta.
 
no 18. veebruar 2015, kl 21.11
Ega karta ei tasu , laps tahab kasvatamist . Elatisraha tuleb ka teisel poolel maksta .Ei saa jalutada käed taskus .
 
võlgu ollakse mulle 21. veebruar 2015, kl 09.46
mulle on ka laste isa elatisraha võlgu
ja ma näeks rõõmuga kuidas ta peab sisi edaspidi oma autosõitude ja käikude tarbeks endale sohvri ette palkama sest kindlasti teen ma täiturile avalduse, et mehel juhtimisõigus peatataks!
 
jälle hakkab! 21. veebruar 2015, kl 20.52
Kas mehed vägistasid teid? Või ronisite ikka vabatahtlikult voodisse ja saite lapse mehega, keda isegi nii palju ei tundnud, et oleks aru saanud, et tegu vastutustundetu isasega. Oleks natukenegi aega võtnud,ei peaks nüüd seadusi ootama.
 
to 21. veebruar 2015, kl 20.52 21. veebruar 2015, kl 21.15
laps sündiski vägistamise tagajärjel exabikaasa poolt ja arst algul arvas, et lihtsalt klimakteerium, et siis kui lapse liigutused olid tunda juba sis ohkas et jh ikka rasedus
 
karin 22. veebruar 2015, kl 13.05
poja ema...mina isklikult arvan, et jube karm ja mitte uldse oiglane seadus. Ma isegi ei suuda uskuda, et keegi sellise asia vastu vottis aga eks ole ka muid asutusi, kes teeksid selgeks , kas ikka on voimalik sind kui kurjategijat elust ara loigata.
21 aasat vanusele noorele panete kohustuse enda jargi ise vaadata. Kes tahab oppida ja laheb siis isa vastu kohtusse, kuna kodune olukord on nii juba paika pandud, et ema on sona oelnud, mine kusi isalt:) Ma olen jah veidi hairitud aga endal pole enam sellega pistmist. Naen ainult sellist asja, et rik hakaku kiiremas korras tavatootajate palkasi tostma, sest mingi 800 euri saavat palka pole voimalik kahele lapsele naiteks jagada. 400 elatis ja siis ulejaanud elu kuuse all. Uhesonaga minge mujale, sest teil mehed nagunii ei jaagi va;ikut Eestis elada. Juhul kui olete maha jaetud ja lapsed on naisega kuskil voora mehe elamises. Toene lugu. Naisele jaavad alati kodu, auto, asjad ja mees on kes kaks katt taskus peab uut elu alustama. Ma ei hakka rohkem seletama midagi aga see sedaus paneb suure punkti sellele, et perekond on Eestis olematu. Peaks olemas seadus, et DNA sunnijargne on toesti kohustsulik ja abielus olles on voimalik hiljem elatist kusida. Mehed kaaluge ja elage naisega vahemalt 5 aastat koos, ennem kui uldse julgete moelda, et see naine voiks olla teie laste ema.
 
teine ema 22. veebruar 2015, kl 15.24
to karin

väga õihlane mu meelest et seadused hakkavad ka meeste heaolu piirama kui ikka elatist makstud ei saa!

ei küsinud ma sentigi ja mees elas lõbusalt ja jõukalt oma elu edasi.
Lastega sain hakkama ka üksinda, sest nüüd oli üks suu lihtsalt vähem toita ja elamiskulud ka vähenesid, aega jäi rohkem üle
ja õnneks avanes võimalus läbi päranduse samise ka elukohta vahetada nii et lastele paremad tingimused said

eeladisn et kun amees nagunii liigub väga palju rngi ja tal suur majapidamine, mitmed kaupused sisi oleks meile väga höästi sobinud kui korra ku soleks nt läbi tulnud, lastega rääkinud, lastele ise oma käega taskuraha andnud ja oma suurtalu toodangust talukaupa toiduks toonud - lihasaadused, piimasaadused..

aga ei, 5a hiljem sai elatis kohtga küsitud millele mees isegi ei vastanud.küsitud sai ka vaid pool tolleaegsest miinimumist..

aga ei laekunud sedagi.
ei jäänud muud üle kui lihtsalt lisatöö ja ületunnid

sel ajal kui ma pingutasin et lastel vajalik olemas oleks
andis mees om apanuse , et saada eestimaa uhkuse tiitel ja kogukonna pärli autasu, et saada valla ja maavanema kiitus ja tänukirju ja medaleid, edendada kohaliku küla, valla ja maakonna elu, reisida välismaal
 
vf 05. märts 2015, kl 23.34
Naistel hirm põlvini, laps hoopis teise mehe tehtud ja see võib liiga vara välja tulla. Riik aitab alguses varjata.
 
vf le 06. märts 2015, kl 01.41
ja kus sa siis olid, kui su naine lapse sai? nüüd kisa atevani. häbi nagu ei ole vä?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!